Слагам аз месо с някакъв боб, може би беше зелен не си спомням точно да се готви под налягане. За по - бързо нали

Готвехме и на газ тогава, та картината е пълна. Най - вероятно от препълненото теджере, малко след като го сложих се чу страхотен тътен, като бомба. Много се изплаших тогава, но освен цялото ядене по тавана и стените, прозорците и всичко наоколо нямаше други поражения. Бях сама и само си представях как ми се карат като се преберат от работа. Но какво да направя, чакам си викането. Но тогава не ми се караха, даже бяха по - изплашени от мен, как е могло да гръмне всичко покрай газовата бутилка, та.. малкия дявол.
От тогава мама забрани да се ползва такова тенджере, махнаха газовата бутилка. Много години я беше страх да се купи ново, а си е улеснение. Но купих де, съгласна, не съгласна, надвих я. Тя никога не го ползва всъщност от страх. А аз и до ден днешен си го ползвам. Но наистина трябва да се внимава с него, че си е като бомба..
Имам и друга опасна мунщина в кухнята, при която стигнах до спешното..
То не е и смешно всъщност, но си е мунщина от всякъде. Купих килимче от Синсей много готино, но яко хлъзгово. Ама карай, много ми харесва, голяма работа, че е като пързалка

Казват ми да го махнем, не е за тия плочки, ама не..
Та на задушница през март тая година, нали нищо не се работи, на обяд решавам да правя супа. Нищо особено. Водата си ври, сложих топчета, не се брои за работа. Стана много бързо. Слагам в една чиния на мъжО да яде. Нали от терасата до масата е 2 крачки. Излизам за втора чиния и аз съм човек. Обаче що да не тръгна да влизам с две чинии в ръце

Едната с топла супа, другата празна. И познайте

Ами пак малкия дявол беше де. Но от тогава тоя килим го няма, а аз много внимавам с чиниите