Номинации за най-голяма муня (тема 10)

• 71 529
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Важното е да си жива и здрава,
а мъжа ти да се забавлява,
че ако беше друг, щеше да те надзирава,
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 76
  • Sofia
За пореден път забравих да ползвам бульона при готвене,а сипах чиста вода 😖

# 77
Че на това мунщина ли му казваш?!
Аз имам и замразен и днес също пропуснах да го извадя, та готвих с вода Simple Smile   
И да се оплача, че току що изгладих две перални без аплодисменти, световното свърши Simple Smile .
Ама пък докато гладих, гледах "Комисар Рекс" - любим ми е и даже не разбрах, кога свърши прането...

# 78
Че на това мунщина ли му казваш?!
Аз имам и замразен и днес също пропуснах да го извадя, та готвих с вода Simple Smile   
И да се оплача, че току що изгладих две перални без аплодисменти, световното свърши Simple Smile .
Ама пък докато гладих, гледах "Комисар Рекс" - любим ми е и даже не разбрах, кога свърши прането...
Виж, ако беше наляла мръсна вода, щеше да е мунщина.

# 79
  • София
Купих 10ка яйца и докато се приберем вкъщи,  децата на няколко пъти щяха да ги счупят. Опазих ги някакси, само за да стигнат до кухнята и да ги изтърва аз ефектно върху плота, добре че, не се разсипаха, ами си останаха в кутийката. Ще се яде омлет утре

Последна редакция: вт, 16 юли 2024, 00:23 от vondito

# 80
Купих 10ка яйца и докато се приберем вкъщи,  децата на няколко пъти щяха да ги счупят. Опазих ги някакси, само за да стигнат до кухнята и да ги изтърва аз ефектно върху плота, добре че, не се разсипаха, ами си останаха в кутийката. Ще се яде омлет утре shrug 🤷🏻♀
Преди 2 години такава случка сполетя боядисаните ми великденски яйца - толкова ги крепих, нито едно не се спука при варенето, чаках боята да изсъхне, полирах , огледах ги със задоволство и когато реших да ги преместя, че не ми се видя безопасно настоящото им място, изпуснах всичките с кората - само две останаха здрави. Естествено, явих се на поправителен Sad

# 81
   Аз миналата година оставих варенето и боядисването изцяло на малката дъщеря. По принцип нямам нерви за такива неща, децата ми боядисват или с бабите, или двете заедно, но миналата година всички други бяха заети, на 14-годишната се падна честта. Тя с боядисването много добре се беше справила, нали ми е художничка, много бяха красиви. Но с варенето не знам какво беше станало, на две партиди ги варила и от едната бяха съвсем рохки, направо сурови. И ги смесила двете. После при чукането с яйцата с роднините беше много ефектно, като руска рулетка. Племенникът, обаче, беше много доволен. Така било много по-забавно.

# 82
Вчера си купих айрян да се разхладя в жегата и го забравих в магазина. А бях взела само 4 продукта. Тия жеги ме довършват.

# 83
И мен. Ходих до Easypay да копирам един документ и взех пари да платя и тока. Върнах се само с копието, за тока се сетих като намерих парите в джоба. Simple Smile

# 84
Пропуснах си спирката в метрото. Слязох на следващата, качих се на автобус, с който да пътувам до спирка "К" и там да сляза. Е да, ама си пропуснах спирката...
За съжаление, аз не успях да пропусна спирката 😒 . Бързаме с детето днес , обаче малката гледа по магазинчетата. " Мамо, гледай какви ръце"  ( някаква картинка на салон за маникюр, обаче ги видях като се върнах.. ) ...Загледах, бре не виждам ръце, детето продължава " ееей там мамо, шарени, не ги ли виждаш ?" Ми , не ги видях, ама не видях и спирката пред мен и се забих в нея. Как пък нацелих точно желязото, та сега имам и цицина на челото 🤦🤦🤦. Детето седи и гледа и се чуди да плаче ли или да се смее 😓🤔

# 85
  • София
Аз пък се сдобих със синина на скулата преди няколко дни. Прибрах се от работа и влезнах да видя щерката. Тя се правеше на заспала - напоследък много обича така . Реших  да я целуна по главата, обаче много добре знаех, че тя всеки момент ще си вдигне рязко главата, за да покаже, че не спи. Винаги го прави. И въпреки, че го очаквах, с какъв акъл се наведох да я целуна!!! Как само ме цапардоса с глава! Много бързо започна да се образува синьо, но веднага сложих лед . Успях да го огранича до червеникаво-лилаво. От години не поддържам гримове вкъщи, освен някоя спирала за мигли, тъй като ми дразнят кожата. Но в този момент съжалявах, че нямам поне някой ББ крем. Открих един балсам за устни с цвят и си мацнах малко и под другата скула. Така изглеждах като безвкусно гримирана, но поне не се наложи да обяснявам на никого, че синината ми е от ... детето. Laughing

# 86
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Значи, аз писах  лични неща до мъжа ми в служебната Вайбър група, после писах в училищната група на детето...
 И сега дебна като хитлерист пред Сталинград къде какво пиша.
А преди десетина години се чекнах цял ден на един офис стол, такъв с колелца, накрая политнах назад, като в анимационен филм, счупих два крака на стола. Колегите първо скочиха да не спасяват, нищо ми нямаше, после се хилиха като зелки...

# 87
Писа ли на МС да вземе чесън? Simple Smile
В нашата група в блока току някоя булка поръча на всички да купят чесън или друго Simple Smile

# 88
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
В нашата група в блока току някоя булка поръча на всички да купят чесън или друго Simple Smile
За африканските охлюви му "разправях" 😃

# 89
Аз имам колега с името на мъжа ми. Колко списъци за пазаруване съм му изпращала! Разбра с какво се храним.

Общи условия

Активация на акаунт