Номинации за най-голяма муня (тема 10)

• 71 531
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Абе безобидно е това със списъка.
Сещам се за розовата розичка Joy

# 91
Бледнеят, бледнеят 😂

# 92
Абе безобидно е това със списъка.
Сещам се за розовата розичка Joy
О, да, но като се срещнем се смеем.

# 93
  • София
Pandachina, мъжът ми така веднъж ми сцепи устната. В изблик на нежност се наведох да го целуна преди работа, той в просъница се обърна и такава глава ми наби в устната, повече не посмях да го целувам сутрин рано.

# 94
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Pandachina, мъжът ми така веднъж ми сцепи устната. В изблик на нежност се наведох да го целуна преди работа, той в просъница се обърна и такава глава ми наби в устната, повече не посмях да го целувам сутрин рано.
Моя лакът ми наби във веждата, докато се върти...
Казах му, че сега е момента да мина през съдебен лекар 😃

# 95
Наскоро говорихме за списъци за пазаруване. Излиза Натка тая вечер до магазина. Два пъти проверка взех ли списъка. В джоба ми е, на сигурно място!  Из магазина съм с него в ръка, не можете ме спря! Grinning
Съвсем кратък списък, между другото, нещо като 5 неща. А сега познайте дали го изпълних целия Grinning За млякото се връщах от вече почти на касата, а друго от него просто по някаква причина го игнорирах, ей сега се сетих че трябваше и това да купя...
Айде, за млякото имам някакво извинение, по принцип не пия такова и доста време не държах вкъщи, съвсем от скоро започнах пак да си правя домашен кефир но навик все да имам мляко още не ми е затвърден. Но другото което забравих - там вече нямам обяснение. Мунска му работа Grinning

# 96
Тоя номер сме го правили с мъжа ми в Кауфланд. Минахме покрай магазина, а аз се сетих, че няма лук в къщи. Излязохме с пълна количка и познайте имаше ли лук в нея!

# 97
Ама при мен беше написано и листчето беше в ръката ми... Някакъв шоколад исках да пробвам и реших че времето за това е като е намален в брошурата им че никак не съм убедена че ще ми хареса. Личи си че не ям шоколад често и не ми е приоритет, нали? Joy

# 98
Концентрацията ми в хипермаркетите трае точно пет минути и после рафтовете и хората ми отвличат вниманието и забравям всякакви списъци. Simple Smile

# 99
   Моят мъж и модните му коментари и съвети...

Миналата неделя, ще излизам, ще ходя на среща на класа. Гладя едни летни панталони, цветни. Той ме наблюдава и се заформя разговор.
   - Ти така по пижама ли ще излизаш?
   - Нищо не разбираш. Сега такива панталони са модерни.
   - Струва ми се, че снощи с тези панталони спа.
   - Снощи спах с пижама, купува се от магазин за пижами. А това е панталон и се купува от магазин за панталони.
    - А, добре. Само, ако те пита някой защо си облечена така, най-добре кажи, че си канена после на пижамено парти.

А аз, като го изгладих този панталон, видях, че наистина много прилича на снощната ми пижама Само дето пижамата е качествена и на хубава марка, а панталончето - от кварталния магазин. Излязох по дънки.

# 100
  • В страната на мечтите.
Аз се проявих в една друга тема, където обсъждаме едни родни инфлуенсъри, които днес подписаха брак и скоро ще се женят в Италия. До тук добре, обаче аз си пиша коментара, че явно тук искат да се разбият днес като на купон, а на КОМИ, като отидат ще е изискано, обаче въобще не се усещам къде ги пращам хората и че Коми е част от руската федерация, а Комо е град в Италия. Чак като ме поправиха се усетих каква глупост съм написала и едновременно ми беше смешно и ме хвана срам как ги пратих хората да се женят не където трябва 😅😅

# 101
Аз се проявих в една друга тема, където обсъждаме едни родни инфлуенсъри, които днес подписаха брак и скоро ще се женят в Италия. До тук добре, обаче аз си пиша коментара, че явно тук искат да се разбият днес като на купон, а на КОМИ, като отидат ще е изискано, обаче въобще не се усещам къде ги пращам хората и че Коми е част от руската федерация, а Комо е град в Италия. Чак като ме поправиха се усетих каква глупост съм написала и едновременно ми беше смешно и ме хвана срам как ги пратих хората да се женят не където трябва 😅😅
Напротив, пратила си ги баш на подходящо място по тези жеги Simple Smile

# 102
Кло, хич да не ти пука. Миналата седмица на милионерско парти се дивях на мъжете, които бяха с пижами. GrinGrin Единият даже беше със затворнически десен, на райета, ама широки

# 103
Трополинка, една забележка. Тия не са инфлуенсъри, а палячовци на републиката.

# 104
Кло, хич да не ти пука. Миналата седмица на милионерско парти се дивях на мъжете, които бяха с пижами. GrinGrin Единият даже беше със затворнически десен, на райета, ама широки
Преди години, братовчед ми и негов състудент живеят заедно на квартира. Братовчед ми забелязва, че горнището на пижамата му е сложено на закачалка в гардероба, изгладено, подредено. Оказало се сакото на съквартиранта му. Идентично с въпросната пижама. Явно е отдавна тази “мода”.

Общи условия

Активация на акаунт