Номинации за най-голяма муня (тема 10)

• 71 527
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Обясних, че по грешка съм изпратила, извиних се. В такъв шок бях тогава, че не е истина.
Добре де, ама какво му обясни?

# 61
Понякога хората нямат реална представа за себе си.
Ти ако ни си си харесвала задника, той пък може да го е харесал Stuck Out Tongue Winking Eye
Може да си е казал - олеле, каква розова розичка Joy

А като му обясни той какво каза?
Rolling Eyes

# 62
Момичета, това е случка от преди поне 7-8 години, която всячески се опитвах да забравя от срам, сега ми изникна пак, като прочетох La farina. Вече предизвика и усмивки в мен.
След излагацията ми, си комуникирам с човека/рядко се налага/, чрез някой от помощниците му, по мейла.

# 63
Милата. Думи нямам. Вече ще съм още по- внимателна при изпращането на каквито и да било снимки.

# 64
  • София
Благодаря ти. Имах нужда да се посмея.🤣.

# 65
Аз щях да го блокирам и да си подам предизвестието. Евала, Сташа!

# 66
Ох, посмях се със сълзи на последните мунщини! Joy
Имах нужда и аз, че напоследък нещо копая дъното.

Иначе влязох да споделя, че току-що набухах две лъжици босилек в лещата, вместо малко мащерка. Не знам защо обърках лещата с боб. На боба слагам много джоджен и босилек. Нищо де, може пък да съм спретнала кулинарен шедьовър, то така се развива готварството. Simple Smile

# 67
  • София
Пропуснах си спирката в метрото. Слязох на следващата, качих се на автобус, с който да пътувам до спирка "К" и там да сляза. Е да, ама си пропуснах спирката...

# 68
Пропуснах си спирката в метрото. Слязох на следващата, качих се на автобус, с който да пътувам до спирка "К" и там да сляза. Е да, ама си пропуснах спирката...
Хм,защо не си се върнала с метрото?

# 69
  • София
Хм,защо не си се върнала с метрото?

Защото имаше 8 минути, после, докато чакам да се прекача на другото кой знае колко и щеше да е много бавно. Всъщност, ако не си бях пропуснала спирката на автобуса щях да съм идеално. Но и така беше ок.

# 70
Важни мейли и такива до по-важни хора пращам първо на себе си или на някой колега пробно. Че след леки издънки реших да си спестя риска от по-големи.

Пак да се върна на миризмите - побърках се, че пералнята ми мирише. Приятелят ми седя няколко дни сам вкъщи и го знам, че пуска все с неподходящи програми и с какъвто препарат му падне. Добре, викам, ще го оправя - белина, препарати, 90 градуса, чекмедже вадя, гледам, всичко чисто, пералнята пере, прането не мирише, но като се наведа - ще ме задуши миризма на спарена гума.

И онзи ден разбирам на какво мирише - сложила съм си чифт стари джапанки върху пералнята. Измих ги отдавна и съм ги оставила там като ми потрябват да са под ръка...

# 71

От времето е. Но не притеснявай, утре ще се затопли Grinning

# 72
Аз се пребих на бийч бара, спъната съм здраво хора.Joy
Отиваме с ММ за питиета, вървя аз напред, нали и крака ми се оправи от басейна , а и се кефя , че съм с нов бански, спънах се в скапаните летви, джапанката хвръкна и аз се строполих на меката мебел върху едни големи възглавници.... Да, но имаше хора, та паднах почти върху някакъв мъж, моят пък дето ми се кълнеше и в добро и зло се беше облегнал на една колона и се хилеше до несвяст. Толкова ли е трудно да ми помогне, вижда че лежа почти цялата върху онзи, но той не - превива се от смях.. Джапанката гадна се беше мушнала под една маса, та мили момичета ми я подадоха, добре че не утрепах някой с нея... Никакъв късмет значи нямам.

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 18:07 от Ивекс

# 73
Абе решил е, че пак опипваш мъже, но някак по-завоалирано Stuck Out Tongue Winking Eye

# 74
Тази година не съм пляскала никой все още.

Никакъв късмет нямам наистина, все аз ще падна, ще изпусне нещо, ще счупя. Две леви ръце и два крака.

Общи условия

Активация на акаунт