Номинации за най-голяма муня (тема 10)

• 71 540
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Като бяхме деца със сестра ми нямаше много неща по магазините. Майка ми е от сръчните и ни шиеше дрехи, обичаше да ни издокарва. Имах едно костюмче, пола-панталон и блуза, от един много мек плат, тежък и добре падащ, много си го харесвах. Докарах се с него за рождения ден на съученичка и като отидох у тях, се оказа, че пердетата и покривката им за маса са от същия плат, същия десен и цвят.

# 106
Те пък, голямо разхищение Joy
Цялото семейство можеха да се облекат с толкова плат

# 107
   Малко беше конфузно, но пък идеално си пасвах с обстановката.

# 108
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
   Малко беше конфузно, но пък идеално си пасвах с обстановката.
Направо си се сляла Grinning

# 109
Одеве прибираме се от магазина с колата и по пътя виждаме със сестра ми жена на тротоара, която много прилича на една наша леля от съседно село. Чака да пресича, а аз се извъртам, смъквам прозореца и подвиквам "лельо, лельо", отбивайки да я видя и кача ако трябва. Сестра ми отваря нейната врата, подава се и подвиква и тя, а жената се обръща и казва: "Ама нещо сте се объркали." Сестра ми срам и през цялото време по пътя беше изчервено позинала 😦 , на мен ми смешно. 😁 Как пък и двете припознахме... То беше смешно да се види как сериозно се отварят врати готови да се заприказваме с жената. Мале, мале. 🤦🏻‍♀️

# 110
  • София
Писа ли на МС да вземе чесън? Simple Smile
В нашата група в блока току някоя булка поръча на всички да купят чесън или друго Simple Smile
Аз имам колега с името на мъжа ми. Колко списъци за пазаруване съм му изпращала! Разбра с какво се храним.
Фамилията ми по мъж е много рядко срещана. В цяла България е само тяхната рода с това име. Та има тоий една братовчедка, която се казва точно като мен - и първо и второ име. Имам я в приятели във Фейсбук и понеже непрекъснато си пращам разни неща на себе си (линкове и прочие ) и всеки път аха да пратя на нея. Засега устисквам да не и пратя нищо,. но някой ден и това ще стане.

# 111
Пък аз като млада работеща редовно канех на среща един служебен контакт в скайпа. Общувахме си там по работа и все ми излизаше напред в контактите, най-често бързайки в петък да организирам излизане, го канех на среща. Човекът беше разбран, даже ми свикна по едно време и си ме знаеше.

# 112
Пък аз като млада работеща редовно канех на среща един служебен контакт в скайпа. Общувахме си там по работа и все ми излизаше напред в контактите, най-често бързайки в петък да организирам излизане, го канех на среща. Човекът беше разбран, даже ми свикна по едно време и си ме знаеше.
Е, не дойде ли поне веднъж? Simple Smile

# 113
  • София
Ей таквоз нещо не ми се беше случвало.
Днес се натъкнах на един second-hand магазин, в който никога не съм ходила.
Та, купувам си тази прекрасно-цветна-флорална лека рокличка за морето с идеята, че ще си я направя за поличка, понеже като рокля е изключено да ми стане. Намъкнах се в нея, и да, ще я отрежа да стане на поличка. Добрееее..., сега я свалям.
ОПА!
Не мога.
Ни отгоре, ни отдолу минава.
Няколко пъти опитах.
Препотих се 634 пъти (и без това в тая жега...).
Накрая успях да я хвана като блуза и дърпаааааам силно.
Не става.
Вече се чудя как ще си ходя с нея, полугола из центъра на София
Пореден опит: УСПЕШЕН!

Само това най-отдолу синьото ме дразни, ще го изрежа и подгъна без него.

# 114
  • София
Фамилията ми по мъж е много рядко срещана. В цяла България е само тяхната рода с това име. Та има тоий една братовчедка, която се казва точно като мен - и първо и второ име. Имам я в приятели във Фейсбук и понеже непрекъснато си пращам разни неща на себе си (линкове и прочие ) и всеки път аха да пратя на нея. Засега устисквам да не и пратя нищо,. но някой ден и това ще стане.
Сменете си темата на личния чат в месинджъра. /цъквате на името най-горе в чата, отваря се инфо за човека, има меню Theme, избирате това, което ще ви държи нащрек/. А през едно меню има Nicknames. Там може да промените името ѝ/си (май само вие ще го виждате).

# 115
Сменете си темата на личния чат в месинджъра. /цъквате на името най-горе в чата, отваря се инфо за човека, има меню Theme, избирате това, което ще ви държи нащрек/. А през едно меню има Nicknames. Там може да промените името ѝ/си (май само вие ще го виждате).
Дъщеря ми така ми промени името на Кралицата преди години и така си останах…

# 116
На море сме, с котката.
Свърши му мократа храна, решихме да останем още седмица , а бях предвидила само за седмица храна за него, а той само гранула няма да яде. Зоомагазин не намерих, а в магазините само Уискас и Феликс , та от няколко дни котката е на румсървис докато пристигне неговата храна. Тази вечер мъжът ми за пореден път (3) звъни и поръчва, на скара, да не е мариновано, без подправки, чисто месо - едно пилешко филе. Питат го 4 или 5 пъти сигурен ли е, че иска само това, той потвърждава, предлагат му гарнитури , салати , той си държи на неговото, оттам почват с промоционално плюс десерт, като мъжът ми:
Филето е за котката, не си представям да яде крем брюле за десерт. Донесоха нарязано филето плюс купичка с вода и сигурно мислят, че сме ненормални.Joy

# 117
На море сме, с котката.
Свърши му мократа храна, решихме да останем още седмица , а бях предвидила само за седмица храна за него, а той само гранула няма да яде. Зоомагазин не намерих, а в магазините само Уискас и Феликс , та от няколко дни котката е на румсървис докато пристигне неговата храна. Тази вечер мъжът ми за пореден път (3) звъни и поръчва, на скара, да не е мариновано, без подправки, чисто месо - едно пилешко филе. Питат го 4 или 5 пъти сигурен ли е, че иска само това, той потвърждава, предлагат му гарнитури , салати , той си държи на неговото, оттам почват с промоционално плюс десерт, като мъжът ми:
Филето е за котката, не си представям да яде крем брюле за десерт. Донесоха нарязано филето плюс купичка с вода и сигурно мислят, че сме ненормални.Joy
Ние наскоро бяхме в ресторант и купихме на кучето само пилешкото на грил, което предлагат като екстра към салатите. И нас ни попитаха как само пилешкото!? Ами така, за кучето! Донесоха ни го в чинийка и тя си го изяде с удоволствие (не от чинийката). Така че не сте сами!

# 118
Аз пък намирам, че грижата за животинките хич не е за тази тема, не е мунщина, ами адекватност и е похвална. Когато имаш животинка, или ще я гледаш като бебе - не по-малко, или по-добре да нямаш...поне така съм подхождала към моите, сега за жалост нямам, но някой ден...

# 119
Аз пък намирам, че грижата за животинките хич не е за тази тема, не е мунщина, ами адекватност и е похвална. Когато имаш животинка, или ще я гледаш като бебе - не по-малко, или по-добре да нямаш...поне така съм подхождала към моите, сега за жалост нямам, но някой ден...

Може и да е, ако не си им осигурил вечеря, щото си муня, но в горните два случая не е точно така….

Общи условия

Активация на акаунт