Номинации за най-голяма муня (тема 10)

• 71 699
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
JoyJoy
Аз съм ходила на интервю с едно гримирано око, взеха ме. Joy
Докато завърша работих за тях.

# 256
JoyJoy
Аз съм ходила на интервю с едно гримирано око, взеха ме. Joy
Докато завърша работих за тях.

Еее, това как успя да го направиш? Аз само съм гримирала двете различно. Ще излизаме, говорим си у нас, аз се гримирам на кухненската маса. С увеличително огледало! Като се погледнах накрая - едното в розово-лилаво, другото - рижаво-кафяво.

# 257
Редовно обучение, работа на две места, студентски живот.Joy
Търсих по-сериозна работа тогава, за да натрупам административен опит. Аз и не видях, приятелка с която имах среща след интервюто ми каза, направо ми потънаха гемиите, много бях разочарована, седмица след това ми се обадиха. Началника на моя отдел все с това ме бъзикаше, напомняла съм му на съпругата му, явна видна муня и тя.

# 258
Днес дъщерята навършва 20 г. Мъжът ми отиде да вземе тортата и му казах да купи направо и свещи от сладкарницата. На вратата само ми подаде чантата с нещата и се върна, за да отиде до магазина за още неща. Бъркам аз, вадя кутията с тортата и какво забелязвам - само една свещ! Беше обърната с лицето надолу и даже не погледнах коя от двете цифри е. Викам си, сигурно е решил да използваме единицата от миналата година, ама може ли такова нещо, юбилей ще празнуваме със стари свещи. Взимам я в ръка и тичам към телефона да му се скарам и да му кажа да вземе. Набирайки обаче я въртя в ръката си и виждам това:
Скрит текст:

За оправдание ще кажа, че не бях виждала такива до днес Laughing

Последна редакция: пт, 16 авг 2024, 18:15 от Не се сърди, човече

# 259
Простено ти е днес, много емоции.
Честит юбилей! Да е здрава, щастлива, обичана, успешна!

# 260
Супер са свещите, да е жива и здрава рожденничката!

Преди години, муня Натка навършва сериозната тогава възраст от 30 години. Пак си бях муня де, нищо сериозно нямаше в цялата работа Grinning
Ще се събираме вкъщи малка компания, съответно съм поръчала една тортичка, която тогавашният ми половин отива да вземе от сладкарницата. Хората като видели че е за рожден ден тая торта, го попитали иска ли и свещи за нея.
- Ами да, може.
- С цифри ли?
- С цифри.
- А какви цифри да дам?
- 03! Joy
На половината снимки с тая торта са точно така сложени, аз да остарявам не смятам - и без това все ми казват че съм вампир! Grinning
Стана си ни традиция на юбилеи на приятели да има поне по една снимка на която свещите са така Grinning

На 40 като ставах, то и посред пандемията беше, съвсем сериозно заявих че аз на 20 вече съм ставала и друг път, то втория път не е интересно вече... за третия евентуално ще видим да се черпим Grinning
Да видим още колко юбилея ще стигна и за тях какви ще са ми щуротиите Grinning

# 261
Преди години като бях почти тийн, една приятелка празнува рд. И майка и праща бащата да пазарува и му казва и свещи да купи, че забравила. Колко свещи. 12, на толкова ставаше, то нямаше тогава с цифри.
Бащата се връща с 12 свещи от църквата Joy

НСЧ да ти е жива и здрава рожденичката.

Последна редакция: пт, 16 авг 2024, 19:57 от Елора

# 262

Да видим още колко юбилея ще стигна и за тях какви ще са ми щуротиите Grinning
По темата си. Ми той юбилеят е само един - 50 години.
Да споделя последната си мунщина. Два дни с ММ усещаме неприятна миризма в бокса. Проверихме хладилника, съдомиялната, коша за боклук. Така и не откриваме от къде идва. Накрая се наложи да взема нещо от шкафа с подправките и ми светва. Имахме гости и правих пилешки крилца, оваляни в смес от подправки, брашно и галета. Овалването се случва чрез тръскане със сместа в плик с американски цип. Е, последните две крилца вместо във фурната са продължили да ме чакат в плика, като "ароматно" са напомняли за себе си.

# 263
Сигурно е така, около мен масово казват (явно грешно) юбилей на всяка кръгла годишнина, та покрай тях и аз така. И на английски съм го срещала за 10 години да пишат юбилейно издание, тя не че думата е и английска де.

Аз пак си имам муня комарка Joy От часове се обикаляме, да видим кога ще я и стигна...

# 264
  • Street of Dreams
Не хвърляйте котка в надуваем басейн. Grinning

# 265
А ако не е надуваем може ли? Joy

Последна редакция: нд, 18 авг 2024, 00:27 от natka

# 266
  • Street of Dreams
А ако не е надуваем може ли? Joy

За котката няма значение, но поне няма да ви го спука.

# 267
Е, сигурно има значение и за нея, да се почувства отмъстена поне Grinning

# 268
Вчера голям гаф щях да направя. Чета в Литературната тема, че на плажа, на 20м от мен готин пич с татуси чете Цар Плъх. Тази "важна" информация я пише съфорумка, която си пуска снимка на книгата, сложена върху хавлията и. Отивам вчера на същото място. Верно повече четат там. Цар Плъх не видях, но точно пред мен идва жена със същата кърпа и друга книга, но от същата авторка. Брей, викам си това ще е съфорумката, дали да ходя да и се представя. Обаче жената с мъжа и дъщеря си, реших че не е удобно, пък и не бях с феЙшън бански. По-късно разбрах, че съфорумката има син и точно вчера не е ходила на плаж....Представяте ли си какъв срам щях да бера?! Да се изтипосам пред непозната жена и да заявя гордо "Аз съм Рамацоти, от форума" LaughingLaughing

# 269
Вчера голям гаф щях да направя. Чета в Литературната тема, че на плажа, на 20м от мен готин пич с татуси чете Цар Плъх. Тази "важна" информация я пише съфорумка, която си пуска снимка на книгата, сложена върху хавлията и. Отивам вчера на същото място. Верно повече четат там. Цар Плъх не видях, но точно пред мен идва жена със същата кърпа и друга книга, но от същата авторка. Брей, викам си това ще е съфорумката, дали да ходя да и се представя. Обаче жената с мъжа и дъщеря си, реших че не е удобно, пък и не бях с феЙшън бански. По-късно разбрах, че съфорумката има син и точно вчера не е ходила на плаж....Представяте ли си какъв срам щях да бера?! Да се изтипосам пред непозната жена и да заявя гордо "Аз съм Рамацоти, от форума" LaughingLaughing
Представи си тя да ти отговори “О, здравей, аз пък съм Пенка! Драго ми е да се видим на живо.”

Общи условия

Активация на акаунт