Номинации за най-голяма муня (тема 10)

• 71 696
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Аз съм попадала случайно на едни младежи от гилдията ми в една игра, че от форума ли няма Grinning Хем говоря за малък тогава български сървър, дето едва ли е събирал и по 1000 човека в пикови часове, а тук сме много повече... Навсякъде сме Grinning

# 271
Като се заговорихте за свещи - леля ми беше купила за 60-тия юбилей на мама цифри. Обаче не видяла добре и вместо 6 взела 9. Обърнахме я, но нямаше как да я запалим.

Аз в епична мунщина, с която ангажирах няколко души. От известно време колата на майка ми на ремонт и тя кара моята. В неделя се качвам и хоп - климатика не работи. Ама така, рязко, предния ден работи, сега не ще изобщо, само духа топло. Веднага се грабвам да търся спешно сервиз, приятелят на леля ми звъни на познат, молим му се възможно най-скоро да я види, уговаряме се след края на работния ми ден в понеделник да я оставя, обяснявам му, той предполага, че е за серозен ремонт, щом скоро съм го зареждала. И в 17.30 в жегата, с детето и на отворени прозорци отиваме. Запалвам двигателя, закача да мери - нищо нередно, даже радиаторът бил сменен, всичко изглежда здраво и поддържано. Гледа човека вътре, вика "Натиснете това копче". И хоп, климатикът проработи.

Та така, да си знаете, А/С бутон преди да тръгнете по сервизи.

# 272
  • European Union
О, и на мен ми се случи преди известно време. Пускам климатика, той се изключва след 3-4 минути. Започнах да търся варианти за сервиз, пътуваме си в жегата и изведнъж рязко се сетих, че пускам подгряването на стъклото вместо климатика. Идея си нямам как успях да объркам двете копчета.

# 273
   Да, техниката е много сложно нещо. Разказвах тук, мисля, как ми се беше повредил стария лаптоп и нямах интернет. Всички настройки разбутах, не "лови" wi fi и толкова. Компютърният "доктор" цъкна едно копче и се оправи. Механично копченце, на корпуса на компютъра. Пише "wi fi - on/off"...

# 274
  • Германия
Като сте заговорили за технически "проблеми", днес се проявих подобаващо.
В сутрешната оперативка сме, една част от екипа ни работи от вкъщи, но аз съм в офиса заедно с шефката ми и още две колежки. Шефката ми започна да обяснява нещо по-продължително и понеже на мен ми писна да я чувам двойно (на живо и през слушалките) реших да я mute-на (заглуша) в Teams. Идеята ми хрумна от нейн разказ, че тя така заглушавала двама колеги, които понякога навикват децата си по време на срещи. Само че не знаех "малката" подробност, че когато я заглушавам, това се отразява при всички, а не само при мен. Animal See No Evil И както тя обясняваше разпалено, така изведнъж колегите онлайн ѝ казват, че микрофонът и изключен. Включи го тя, а от моето "упс" разбра какво е станало и го разказа на колегите. Посмяхме се всички и срещата продължи. Само се радвам, че моята шефка ми беше "опитното зайче", а не баш шефът. Той има значително по-малко чувство за хумор.

# 275
   Да, техниката е много сложно нещо. Разказвах тук, мисля, как ми се беше повредил стария лаптоп и нямах интернет. Всички настройки разбутах, не "лови" wi fi и толкова. Компютърният "доктор" цъкна едно копче и се оправи. Механично копченце, на корпуса на компютъра. Пише "wi fi - on/off"...
Племенникът ми като малък беше направил на майка ми такъв номер. То нали всичко му интересно, де що има нещо да се пипне, а ако е и бутон... оха Grinning Тя изобщо не знаела съответно че може така да се изключва и ми се обажда да се оплаче че няма интернет на лаптопа. Накрая май и тя го беше занесла на "доктор".

# 276
Майка беше на почивка с племенницата ми/6г/. Играло си детето с телефона й, докато били в някакъв ресторант и в даден момент, след като са платили сметката, майка го взела и решила да прави снимки. Обаче не се виждало нищо. Снимки черни. Гледала го, ядосвала се и решила да помоли момче от персонала за помощ. Погледнало момчето телефона и казал, ако махнете касовата бележка от камерата ще проработи. Малката номер направила на баба си, взала касовата бележка, мушнала я върху камерата, и си трайка 😁
Дописах

Последна редакция: ср, 21 авг 2024, 06:51 от stasha_s

# 277
Майка беше на почивка с племенницата ми/6г/. Играло си детето с телефона й, докато били в някакъв ресторант и в даден момент, след като са платили сметката, майка го взела и решила да прави снимки. Обаче не се виждало нищо. Снимки черни. Гледала го, ядосвала се и решила да помоли момче от персонала за помощ. Погледнало момчето телефона и казал, ако махнете касовата бележка от камерата ще проработи. Малката номер направила на баба си и си трайка 😁

Поне три пъти прочетох, докато схвана Simple Smile.

На моя приятелка бяха подарили нов телефон, дъщеря й и мъжът й. Докато ми показваше подаръка, ме снима. После, още няколко пъти. Все замазана излизах. Ужасно се ядоса и щеше да се обажда на дъщеря си, да дойде да оправи "настройките",  докато не й изтръгнах новия телефон от ръцете и не отлепих фолиото от камерата.

# 278
  • София
Аз с един климатик в хотела си имах разправии на морето - включваше се когато си поиска. Вкъщи сме без климатик ( има в стаята на баща ми, но не го пипам) и изобщо не съм наясно с разните им програми, настройки и т.н.  Помислих, че е настроен да се включва когато има нужда да достигне определена температура. Но всяко включване беше съпроводено от остър пищящ звук и се случваше на 15-30 мин. , включително нощем, което не ме кефеше. Опитах да го изключа, но нямаше никаква реакция , макар върху самото дистанционно да се изписваше, че климатикът е изключен. Накрая спря да пищи и аз си помислих, че съм успяла. Всички дни до предпоследния нямах проблеми. Когато изведнъж без никой да е пипал дистанционното гаднярът пак започна да пищи. Оказа се, че защото държах вратата към балкона отворена не се е включвал. Но предпоследния ден заваля дъжд и я затворих, за да не влизат капки в стаята. Съответно на затворена врата се включва.

# 279
  • София
И ние с ММ имахме проблеми  с климатик  точно докато бяхме на море.  Два дена натискахме градусите  и  не става .  В стаята си  е топло, направо  се потиш. Какво ли не пробвахме,  не духа и  това е,  жега си  е . Накрая на третия ден чувам ММ с жален глас: " Абе ние сме много  зле. Не сме включили климатика от копчето. "  Два дена седяхме на жегата и  на никой от двамата ни не му  дойде на акъла да го  включи  тоз климатик.

# 280
Отдавна не съм се излагала,но вчера разбрах причината за този застой....🎉😁😁
Отивам аз снощи до магазина.Паркирах до една черна кола и влязох,напазарих си и излязох.Качвам се в колата и сядам на седалката,много е ниска.Викам си: Абе какво и стана на тази седалка,някой да не влязъл в колата,докато ме няма.Вдигнах си я,и тръгвам да паля...А и ключа го няма! Викам какво става бе??? И изведнъж чувам моята песен,но заглушена..Поглеждам към касетофона  не свети..Обръщам се надясно и какво да видя..🤣🤣 Моята кола...🤣🤣🤣 Качила съм се в чужда кола🤣🤣 Няма да обяснявам как скокнах като опарена..🤣🤣🤣🤣И това не ми се беше случило.За протокола: Колата беше същата,като моята..Сиво поло с две врати 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 281
Ооо, това и аз съм го правила. Даже писах тук, в темата. Чуждата кола е била отключена, а аз седях на шофьорската седалка в недоумение, откъде се взе купчината папки на другата седалка!?😀

# 282
  • София
Все замазана излизах. Ужасно се ядоса и щеше да се обажда на дъщеря си, да дойде да оправи "настройките",  докато не й изтръгнах новия телефон от ръцете и не отлепих фолиото от камерата.
Ние с колежка на коледно парти в кръчмата все размазани излизахме, докато не се сетих, че и двете гледаме без очила (носим само за четене).
Друг път си гледам ориза и мисля "Как успях така да го замажа, много вода съм сложила". С очилата се оказа друго

# 283
Е то с очилата всеки може Joy
С -5.5 диоптъра съм, поне такива неща са ми спестени че аз няма начин да съм без очила и да очаквам че ще виждам... Grinning

# 284
Ха,това с чуждите коли ми е много познато😂😂😂
  На маникюр съм. ММ ми звънна и ме попита дали искам да дойде и да ме вземе. Въпреки,че знам колко закъснява за уговорки се съгласих. Застанах в уречения час на булеварда пред салона и зачаках. Чаках,чаках,изнервих се !
  Най-накрая синя кола спря пред мен. Отворих вратата със замах и още докато се намествах започнах скандал. Развиках се как ми е писнало от неговите закъснения,че е несериозен и т.н.
 Докато аз си изливам душата ,някаква жена се облегна на все още отворената ми врата,погледна ме многозначително и ме попита:"Какво става бе,мацка?"
 Аз вече много вбесена и реагирах с нещо от рода:"Ти пък какво искаш?" Обърнах се към ММ за да потърся съдействие ,но какво да видя- това беше някакъв непознат мъж ,на когото съм нахлула в колата и му вдигам скандал! Ужас...
 Аз обаче не се давам лесно. Излязох възможно най-царствено от колата , казах:" О, сбъркала съм,извинете!"и си тръгнах. Чак след това видях нашата кола и в нея ММ ,който ми гледаше сеира и ми се смееше😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт