Номинации за най-голяма муня (тема 10)

• 71 576
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Нещо не ми вдъхва доверие като за мен този метод, а и моят еърфраер е от тези като малка фурна а не с кошница. Освен че яйцеварка имам по-отдавна, ако не беше така може би друго щях да мисля Grinning
   Същият е и моя, нареждам ги на решетката. То, не че е сложно да свариш яйца Simple Smile, но да кипне първо водата, после време да им засечеш. Трябва около тях да се навърташ. Така само цъкваш копчето и ги оставяш. И яйцеварка имах, но я подарих. Много ми е тясна кухнята, гледам уредите да са многофункционални и да пестя пространство.
Може да пробвам някой път значи. Макар че при мен и двата уреда стоят не където се използват а прибрани и съм по-склонна да извадя и местя мъничката яйцеварка вместо малка фурна, че да си свърша нещо с тях Grinning
Сега, да не помислите че и яйцеварката е на 100% муньоустойчива - не е! Grinning Сложили 2 позиции на които работи - едната за варене на яйцата пък другата да ги държи топли... е познайте дали не се е случвало да включа само затоплянето и да се чудя Абе не мина ли твърде много време, това нещо трябваше да е писнало вече??
Но понеже сме в тая тема, очаквам и по този въпрос да срещна разбиране, стават и такива работи...

# 466
Мъжът ми, миличкият ми, любим мунчо... Тези дни пак му се чудих на акъла. Значи, перфектен шофьор е, дългогодишен. Внимателен, с бързи реакции. Има категория и за камион даже, не че има камион и му трябва, ама ей така, да си имал. Беше го прихванало нещо преди време и взе и такава категория. Като предизвикателство, един вид Simple Smile. На всякакви кучи места може да паркира, всякакъв вид кола и по всякакъв начин. Като се озове на празен паркинг, обаче, бъгва нещо и не знае какво да прави. И започва да мести колата насам-натам. Тук ли било по-добре, там ли... Тук печало слънце, там имало сянка, или дърво, дали нямало да стърчи, да попречи на някого. "Просто спри някъде! - казвам - Има ли значение?" Не. Имало значение. По двадесет минути отнема паркирането на празен паркинг. Не мога да си го обясня.

# 467
JoyJoy
И аз съм така.
Иначе паркирам без проблем, признавам че без камерата съм умряла. 🤣 Като са го измислили защо да не използвам....

В парка сме, мрачно е, но приятно, стана време за обяд, детето играе, пращам мъжът да го вземе, че не идва сам, връща се с друго бебе със същото екипче и русичко като нашето, но не е то. Голям смях, той изтръпна.Joy

# 468
Клотилд, не му казвай че няма значение, а следващия път решително посочваш място и казваш - Ей тук е най-добре според мен, давай! Grinning Ако щеш и без да гледаш посочи, ама не го бъгвай човека да трябва да решава да избира той Joy

# 469
Мъжът ми, миличкият ми, любим мунчо... Тези дни пак му се чудих на акъла. Значи, перфектен шофьор е, дългогодишен. Внимателен, с бързи реакции. Има категория и за камион даже, не че има камион и му трябва, ама ей така, да си имал. Беше го прихванало нещо преди време и взе и такава категория. Като предизвикателство, един вид Simple Smile. На всякакви кучи места може да паркира, всякакъв вид кола и по всякакъв начин. Като се озове на празен паркинг, обаче, бъгва нещо и не знае какво да прави. И започва да мести колата насам-натам. Тук ли било по-добре, там ли... Тук печало слънце, там имало сянка, или дърво, дали нямало да стърчи, да попречи на някого. "Просто спри някъде! - казвам - Има ли значение?" Не. Имало значение. По двадесет минути отнема паркирането на празен паркинг. Не мога да си го обясня.
Абе, моят да не е двуженец, ммм?!

# 470
Моят е същия. Не му издържам маневрите, в опит да намери идеалното място за паркиране. Просто слизам, а той да си паркира на воля.😤

# 471
  • София
И аз съм така на празен паркинг 🤣.

# 472
Това обяснява защо човек като спре по средата на празния паркинг, следващият веднага се залепя до неговата кола. За по-лесно. Че иначе трудно се паркира на празен паркинг. Simple Smile

# 473
Това обяснява защо човек като спре по средата на празния паркинг, следващият веднага се залепя до неговата кола. За по-лесно. Че иначе трудно се паркира на празен паркинг. Simple Smile
Така е, друго си е поне от едната страна да не се чудиш Grinning А и щом някой е спрял на това място, значи има защо - тая част от паркинга трябва с нещо да е по-добра от другата дето е съвсем празна! Grinning Това е мъжка логика пряко цитирана, да не помислите че аз дето изобщо не шофирам съм си я измислила, ама ха Grinning

# 474
Може и да е шопски табиет – "Сам да съм у трамвайо,па че се бутам!" Laughing

# 475
Е ти откъде смяташ че идва това? Grinning Щом има там някой, значи е по-добро място от другото дето никой не е отишъл, не може да няма нещо! Grinning

# 476
  • Варна
JoyJoy
И аз съм така.
Иначе паркирам без проблем, признавам че без камерата съм умряла. 🤣 Като са го измислили защо да не използвам....

В парка сме, мрачно е, но приятно, стана време за обяд, детето играе, пращам мъжът да го вземе, че не идва сам, връща се с друго бебе със същото екипче и русичко като нашето, но не е то. Голям смях, той изтръпна.Joy

Верно ли? А другите родители как реагираха?
Вие сте семейство муньовци 🤣🤣

Кло, моя мъж е същия гений. Ще кажеш, че една майка ги е раждала, като чета и другите съфорумки 🤣🤣🤣🤣🤣

# 477
Две одеяла ни деляха.
Как, държаха нашето и се заливаха от смях.Joy
Снимахме ги с еднаквите екипчета и руси косички.
Вярно сме семейство муни.Joy

# 478
Да похваля и аз ММ, че и той прави така. Аз слизам, не мога да го изтърпя. Joy
И се засилва с годините. Ама той е така и в празно заведение.

# 479
  • София
Все съм чувала вицове за татковци взели чужди деца, но не съм  вярвала, че е възможно. Много сладка история.

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 20:28 от Светулчица

Общи условия

Активация на акаунт