С номер 2 също има история.
.
. 
), та ми минаха яда и срама и сега ще си кажа каква я сторих вчера. Нали казах по едно време, че ме чакаха пилешки дробчета в гевгира да правя пастет. Е да, ама докато се задушават дробчетата, се слагат цели подправки - бахар, дафинов лист, черен пипер и понеже мразя да ги вадя едно по едно, решавам за пръв път да ги сложа в стерилна марля и да я извадя преди рязане с чопър и пасиране. Вече се досещате, че марлята на вързопче заприлича досущ на дробче и замина с всичкото в чопъра, въобще забравих, че съм я сложила, нали не ми е навик... Направи ми впечатление, че за миг в началото чопърът се опъна, а дробчетата са меки, ама като прескочи неговия си Рубикон и ги направи почти на пастет, останах доволна и не се задълбочих да мисля. Опитвам аз на сол и ми прави впечатление, че консистенцията е на пастет, но трудно се дъвче, има нещо нередно...След две-три озадачени хапки ме осенява каква глупост съм направила и със съжаление го изхвърлих. А беше вкусно, вкусно, на подправки съм го улучила...
. Толкова ли пък не успя да му намериш име на този пастет, чак да го изхвърлиш.
, но да кипне първо водата, после време да им засечеш. Трябва около тях да се навърташ. Така само цъкваш копчето и ги оставяш. И яйцеварка имах, но я подарих. Много ми е тясна кухнята, гледам уредите да са многофункционални и да пестя пространство.
.

), та ми минаха яда и срама и сега ще си кажа каква я сторих вчера. Нали казах по едно време, че ме чакаха пилешки дробчета в гевгира да правя пастет. Е да, ама докато се задушават дробчетата, се слагат цели подправки - бахар, дафинов лист, черен пипер и понеже мразя да ги вадя едно по едно, решавам за пръв път да ги сложа в стерилна марля и да я извадя преди рязане с чопър и пасиране. Вече се досещате, че марлята на вързопче заприлича досущ на дробче и замина с всичкото в чопъра, въобще забравих, че съм я сложила, нали не ми е навик... Направи ми впечатление, че за миг в началото чопърът се опъна, а дробчетата са меки, ама като прескочи неговия си Рубикон и ги направи почти на пастет, останах доволна и не се задълбочих да мисля. Опитвам аз на сол и ми прави впечатление, че консистенцията е на пастет, но трудно се дъвче, има нещо нередно...След две-три озадачени хапки ме осенява каква глупост съм направила и със съжаление го изхвърлих. А беше вкусно, вкусно, на подправки съм го улучила...
Препоръчани теми