Номинации за най-голяма муня (тема 10)

• 71 596
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Да похваля и аз ММ, че и той прави така. Аз слизам, не мога да го изтърпя. Joy
И се засилва с годините. Ама той е така и в празно заведение.

И аз слизам, а съм спокоен човек по принцип Joy. За капак започва да мрънка, не е изправена. Айде пак препаркиране, не можело да е на криво.

# 496
  • София
За якетата - нищо чудно няма. Якето изолира. Дали навън е - или + /разбира се в някакви граници/, при добро яке не би трябвало да има значение. Есента ходя с пухен елек по двора на село, после с този елек сядам до печката и ми е същото.
За яйцата във фрайера да питам авансово: Трябва ли да се пробиват предварително или направо се слагат?

# 497
Що давате сега идеи за яйца във фрайера...
Ще вдигна къщата във въздуха.Joy
Никога не съм имала желание да шофирам, взех книжка по настояване на мъжът ми, че видиш ли кво ще правя него като го няма, така си е... Голям зор беше, подготвям сватбата и ходя на курсове, стрес отвсякъде, така се стекоха обстоятелствата , че двете неща съвпаднаха, добре че деца нямахме още тогава.
Считам себе си за разумен шофьор, до ден днешен много ме дразни мъжът ми като ми дава акъл..
Можеше и там да паркираш, давай, изпревари го, що се влачим и т.н.

# 498
vondito, и ММ е същият, как карат с якетаи не умират от жега Flushed
Покрай нашите мунщини направихме и що годе представителен портрет на днешния мъж Simple Smile
И моят кара със сако или яке, че и закопчан, а отгоре му - колана.  Не мога да го съблека. И аз съм се чудила...

# 499
Моят мъж пък най-много обича зимата (той ходи и навън и в колата без яке) да пусне парното на макс и да отвори прозореца. Нямам представа какво е усещането за него, обаче мен ме духат и летния и зимния вятър едновременно. От години не може да се разберем по този въпрос.

# 500
Хехех, сетих се за една история на баща ми и семейни приятели. Майка ми и приятелката ѝ им оставили децата, още бебета на по 9-10 месеца, а майките седнали да пият едно кафе на спокойствие. По някое време ги засичат из града, двете бебета посинели и почервенели от рев, а татковците в синхрон подтичват с количките, препотени и леееко поизнервени..
Това ме подсети за подобен случай. Сестра ми оставила детето (бебе на 3 месеца) на мъжа си и излязла по работа. След около час-два, таткото звъннал на ММ да тича да помага, че изхабил всички памперси. Не знам как и защо, но не са му стигнали един чувал с памперси, та изпратил ММ да купи още.
Отишъл ММ до някаква лавка, на която видял че има памперси и рекъл смело - един голям пакет, моля. Да ама продавачката го попитала колко е голямо бебето, а той милия, протегнел ръце, разтворил ги и като рибарите показал, като казал - ей толкова. Joy

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 15:03 от Sysly

# 501
  • софия
Звънче, благодаря!
А аз уж търсих доста и не намерих, пък не знаех, че има в ДМ - много рядко ходя там и дори не съм забелязала къде са, а и не съм очаквала, че да се огледам.
Поръчвах откъде ли не, случайно ги видях и сега съм спокойна 🙃

# 502
Още веднъж благодаря, Звънче! Ще ги ползвам и с прякото предназначение за чай Flowers Hibiscus

# 503
Мой приятел им е голям фен на тия филтърчета точно от ДМ, наскоро и мен ме кандърдисваше за такива. Изглеждат ми като голяма бъзикня и нещо не можа да ме убеди.
Обаче аз съм си взела една метална джаджа дето не знам даже дали точно цедка се води ама се слага вътре сух чай и се пуска във водата, на дупки е. Важно ми е да не е е цедка със ситна мрежа че тя се мие много досадно като се набие в нея треволяк.
Ей такова имам, 5см е диаметърът, та събира и малко като за една чаша, и повече като за по-голям съд.
Скрит текст:
Тепърва ще го подлагам на по-сериозно тестване, де, сравнително скоро си го взех, дано не му се скапе бързо една пружинка в дръжката, че е много удобно.

# 504
Те за такова нещо не ми се качваше на стълба, че май е във висок шкаф, поне не излезе от ниския. Аз му казвам "цедка", пък какво е...
Скрит текст:
Откъде и на мен ми хрумна тази марля..., ама на. Всъщност, всяко зло за добро - звънчето ме упъти за тези пликчета, а аз отдавна търсех, включително за домашен чай. Щом тя ги ползва, значи заслужават доверие. Ще дам и аз отзиви.   

# 505
Един модел сме се събрали тук наистина... и моето бях го забутала нависоко, та се катерих на един стол оня ден че вече ми се видя достатъчно хладно да го пробвам Grinning

# 506
  • София
А аз през цялото време си мислех, че наричате филтри металните сфери/яйца или каквото е онова на снимката на natka. Изобщо не ми хрумна, че някой би продавал текстилни филтри.
За тук съм си.

# 507
И аз имам една такава много красива цедка, която не съм ползвала никога, защото не обичам чай.

# 508
Има и силиконови.

# 509
Аз съм от тия дето парното е на макс, а прозореца МИ - отворен. Идеята е че топло студено аз пак ще карам. И каквото и да е навън аз от моето топло вътре пак ще сляза на студеното навън. Но в моята къщичка ще ми е топло.

Общи условия

Активация на акаунт