Кандидатстване с рисуване след 7 клас - 12 тема (удължена тема до края на месец ЮЛИ)

• 43 891
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 765
Успех на дечицата, които са се трудили и са сбъднали мечтите си! За другите кураж и вяра!

# 766
Излязоха резултатите в ПГПИ. Водещият  им критерий е оценката, а не желанието, а двете условия оценки и желание са дадени кумулативно/заедно/ в наредбата.

Последна редакция: нд, 06 юли 2025, 23:51 от lada72

# 767
Е, и? Ако имате нещо за казване не е тук мястото. Ако нямате адрес на арменския поп да Ви го пратя?

# 768

Здравейте, не ми стана ясно на място ли трябва да подам документите за записване в специалност, в която са ни приели по трето желание плюс заявление за участие в следващо класиране?

# 769
Скрит текст:

Здравейте, не ми стана ясно на място ли трябва да подам документите за записване в специалност, в която са ни приели по трето желание плюс заявление за участие в следващо класиране?
Честито! Пускайте заявление за всичко щом сте приети! Онлайн ще пуснат линк в сайта. А на сутринта им се обадете. Пратете мейл, Не бих пропуснала подобен шанс Heart Decoration

# 770
Тъкмо щях да питам какво били нарушавали от НГПИ, но виждам, че постът е редактиран, явно става въпрос за грешка.

KOIOTO, честито! За записване трябва да отидете на място в училището. Там ще ви дадат да пуснете заявление за участие във второ класиране, но записвайки се, си пазите мястото, на което е прието детето.

Онлайн подават тези, които изобщо не са приети на първо класиране, както и тези, които се отказват от текущото си класиране (губят мястото) и се борят само за по-предните си желания.

# 771
Тъкмо щях да питам какво били нарушавали от НГПИ, но виждам, че постът е редактиран, явно става въпрос за грешка.

...
99% от поста е изтрит... аз няма да редактирам моя, но като се хвърлят някакви твърдения е редно да има аргументи. Много е кофти в така или инак напрегнатото положение да се хвърля масло в огъня.

# 772
Благодаря ви, съжалявам само, че твърде късно открих тази група!
Успех на всички деца!

# 773
Във Варна е излязло класирането за НУИ, тази година имаме ли някой приет?

Тази година май само ние от Варна сме кандидатсващи, но моя син се яви само на изпита към МОН и сега чинно си чакаме класирането 🙂

# 774
Здравейте! Днес ме сюрпризираха, след издаването на Свидетелството за средно образование, че трябва да взема бележка от НВО по рисуване от училището, където го е държала дъщеря ми - в случая "Проф. Николай Райнов". Тъй като никой не ми вдига оттам и в сайта не пише от колко до колко работи администрацията, някой тук знае ли? Също мога ли да ида да го взема сама или трябва задължително с дъщеря ми?

# 775
KOIOTO, честито ви класиране в Приложното! Щом желаете запазване на текущата специалност, с шанс за по-горни желания, трябва да отидете на място, с документи. Хайде, да повлечете крак за още такива новини! Чист онлайн за второ класиране в НГПИ е за тези, които се отказват от текущата специалност, или не са класирани засега, като линковете за участие във второ класиране за тези две категории са различни.
Venelina - Umi, кой Ви сюрпризира и какъв мотив изтъкна? И ако някога се е вадела такава бележка, сега всичко се зарежда в системата. Преди 3 години за дъщеря ми този резултат не фигурираше нито в свидетелството, нито на какъвто и да било физически носител. И ме увериха, че няма проблем, защото го има в системата. Без каквито и да било допълнителни бележки, се и класира, и записа, в училище, различно от положения изпит (държа го в НСУ, записа се в ПГИИ). Попитайте още някъде, за да сте сигурна, че не Ви разкарват напразно. В ПГИИ "Райнов" сутрин има хора заради практиките на големите ученици.

Последна редакция: пн, 07 юли 2025, 14:11 от BlyaSSSachka

# 776
Моля, публикувайте нова тема.

# 777
Излезе и Фотографското.

# 778
  • Варна
Във Варна е излязло класирането за НУИ, тази година имаме ли някой приет?

Тази година май само ние от Варна сме кандидатсващи, но моя син се яви само на изпита към МОН и сега чинно си чакаме класирането 🙂
Успех желая и дано, ако го приемат да е доволен. Наше близко дете беше миналата година прието в Хуманитарната с рисуване, записа се и си учи там, харесва си класа и всичко, но откъм рисуване имат много по-малко часове като цяло сравнено с НУИ, където е дъщеря ми. Те са приятелки, та затова сравняваме. Но пък имат много часове английски в 8ми клас, прибират се по-навремето също, та си има и предимства. Тя си харесва училището и е доволна иначе.

# 779
Излезе и Фотографското.
Отчайващо е с 4,75 резултат сме около стотния номер. Не виждам как ще стигнат до нас

Общи условия

Активация на акаунт