Кандидатстване с рисуване след 7 клас - 12 тема (удължена тема до края на месец ЮЛИ)

• 49 349
  • 1 075
  •   1
Отговори
# 915
Зависи на кого ще се попадне, не е безусловна тенденция. Щерката в Св. Лука попадна на класна говедо, което изначално каза, че бе й дреме за тях и няма да се занимава с тях и да ги води където и да било.
На всичкото отгоре им заши над 50% двойки на класното по бел, че на някои даже и двойки за срока.
Иначе аз съм за да се насърчава таланта на детето, макар успехът да зависи от много фактори и всеки да има лично усещане за щастие. Талантът въобще не е гаранция за реализация.
Още повече, че никой не може да прогнозира как ще се развият професиите в скоро време.
За другите гимназии - важна е средата и това бе трябва да се подценява въобще.

# 916
То  пък Пета да в нещо особено. Реално е утешителна награда за непопадналите в Математическа, Първа ЕГ и 4та с испански.

# 917
  • София
Зависи на кого ще се попадне, не е безусловна тенденция. Щерката в Св. Лука попадна на класна говедо, което изначално каза, че бе й дреме за тях и няма да се занимава с тях и да ги води където и да било.
На всичкото отгоре им заши над 50% двойки на класното по бел, че на някои даже и двойки за срока.
Иначе аз съм за да се насърчава таланта на детето, макар успехът да зависи от много фактори и всеки да има лично усещане за щастие. Талантът въобще не е гаранция за реализация.
Още повече, че никой не може да прогнозира как ще се развият професиите в скоро време.
За другите гимназии - важна е средата и това бе трябва да се подценява въобще.
Е тази по БЕЛ е ахилесовата пета на гимназията. Аз се надявам да се пенсионира скоро и се изненадвам, че от толкова дълго време преподава и е несменяема, въпреки многобройните оплаквания.

# 918
Е как ще се пенсионира, тя няма 50 според мен.

# 919
Despina, детето има безспорен и очевиден талант. Решението си е в семейството, разбира се, но аз не бих се колебала.

Zenata, всяко училище има къси клечки. От опита си с голямото  ми дете знам обаче, че артистичните деца се чувстват добре сред себеподобни.

# 920
  • София
Аз останах с впечатление, че е около 60-те. Ама тя на родителската среща беше с една маска, не я огледах добре.

# 921
Аз останах с впечатление, че е около 60-те. Ама тя на родителската среща беше с една маска, не я огледах добре.

Здравейте,

Знаете ли дали преподава на всички класове, защото те май не са толкова много като брой?

# 922

Здравейте,

Знаете ли дали преподава на всички класове, защото те май не са толкова много като брой?

Ако говорим за същата госпожа, миналата година преподава на дъщеря ми, а тази година имат друг учител по БЕЛ.

# 923

Аз я видях на първия учебен ден без маска - около 50-те макс. Според мен по-малко, според щерката около 52 Joy
Моето дете не е критерий, защото се чувства добре навсякъде и няма проблем с никой учител  (за разлика от синковеца).

# 924
  • София
Излезе второто класиране в НУИИ!
За моето дете урааааааааааа! Дано и други сред вас да са щастливи!

# 925

Честито! Много успехи! 🍀
Днес дали ще има изнесени резултати за 2 класиране в НГПИ?

# 926

Честито! Много успехи! 🍀
Днес дали ще има изнесени резултати за 2 класиране в НГПИ?

Според мен да

# 927
Днес не са ли звъняли от фотографията на някой? Чакам да обяват брой свободни места, но за момента няма нищо качено.
Да, на нас. За паралелката с Фотография. С оценка 4.91.

И вие какво казахте? Simple Smile
Angelina, фотографията първо желание ли ви беше?

Въщност днес час преди да се запишем Фотография, някой се е отказал и ни "качиха" на второ желание - Компютърна графика (това и записахме).Днес продължават (изчакват) за деца с оценка 4.91. Можете да звъннете да ги попитате по някое време докъде са стигнали. Иначе знам, че Компютърна анимация се е запълнила още на първо класиране ...или много бързо (тя ни беше първо желание).

Последна редакция: вт, 15 юли 2025, 14:51 от Venelina - Umi 782740

# 928
Ехааа,  Kenarova, Venelina честито!
Страхотни новини споделяте!

Не се и съмнявам и че следващите в списъка към НПГПФ скоро ще се включат с добри новини!

НГПИ може и да качат, но не е сигурно. При художествената е лесно, защото просто трябва да поканят следващите в списъка според свободните места, които са им останали. В приложното имат да съставят класиране за 8 специалности.

# 929
  • София
Ехааа,  Kenarova, Venelina честито!
Страхотни новини споделяте!

Не се и съмнявам и че следващите в списъка към НПГПФ скоро ще се включат с добри новини!

НГПИ може и да качат, но не е сигурно. При художествената е лесно, защото просто трябва да поканят следващите в списъка според свободните места, които са им останали. В приложното имат да съставят класиране за 8 специалности.

Благодаря много за подкрепата и информацията, която намерих тук.
Радостта ни е неописуема!
Още едно полезно съобщение: ние ще освободим едно място за трето класиране в НГПИ, защото се записахме там след първото. Сега ще изтеглим документите и някой друг ще се зарадва.

Общи условия

Активация на акаунт