Отговори
# 45
Не знам каква е целта на този маскарад от сета на втория сезон на Шахмаран. Thinking

От сторита на Саадет Аксой и Серенай:
Саадет: „Обожавам те, Серенай 😍“
Серенай: „О, прелестна моя, аз те обичам повече 🤗❤🚀“

Мира Hug
Blush  Серенай Саръкая и Мерт Демир бяха видени да напускат апартамент в Румели Хисари. Двойката не можа да скрие изненадата си, когато видя репортерите пред себе си...
Серенайка и Мерт забелязани днес

Уникална е. Purple Heart Purple Heart

П.П. Ужас, този форум стана пълна каша!  Превърна се в групови чатове за всичко,а не само по дадената тема.Темата на Серенай е тази! Ако имаше друга и аз щях да пиша там.. Money

# 46
Зойче сега си спомням ,че Мерт - Джихан с тази риза имаше снимка с един от
обратния бряг уж все едно преоблечен като жена.

# 47

Шахсу зад кадър

# 48
Още от Шахмаран и екипа.

Мира Kiss,
ще ги разцъкам снимките на нашата прекрасница. Two Hearts

Диде Heart Eyes
Много са сладки гифчетата на Мерт и Серошка и как хитричко се хилят ,надиграват се двамата. Помня,че на премиерата на Шахмаран тя го беше спасила от нахалните турски папараци. Joy Мерт в Шахмаран е по-слаб и изглежда много добре..
Зойче сега си спомням ,че Мерт - Джихан с тази риза имаше снимка с един от
обратния бряг уж все едно преоблечен като жена.

Цитат

Серенай  и Мерт Демир бяха видени да напускат къща в Хисарюстю снощи. Двойката беше изненадана да види журналистите и каза: "Как ни намерихте?" и се усмихнаха.
Твърди се, че популярният музикант и красивата актриса си търсят заедно къща и смятат да се нанесат заедно.
На мен пък ми прави впечатление,че нашия зет много обича да се облича в бяло и в  ретро стил.А тя как не завира   с ботуши през лятото? Scream

# 49
Зойче , сега пак отслабна ,но повреме на сериала качва както си го каза - нощна храна ;д

И една Лейля от мен Heart

# 50
Привет на всички ! Hug

Много ми харесва новия трейлър на Шахмаран. Innocent Всички кадри и костюми са много интригуващи ,създават приказна атмосфера...

Саадет и Серенайка с малък флирт в Инста. Smile Joy

Саадет Аксой изпрати на Серенай този букет с надписа:„Не спах цяла нощ вчера, Шахсу. Трябва ли да ти казвам, Шахсу, или искаш да разкриеш истинското си име, Шахмаран?“ - Лилит.
Серенай: „😱 Аз съм кралицата на змиите, но това едва не  ме накара да си изгубя разсъдъка! А ти си невероятно грациозна. Много те обичам ... Нека е светъл пътят на нашия проект, който ти освети с присъствието си...🤍 Страхотна си!!!”
Саадет: „Правете й малки изненади/подаръци.. 😏 - това е Лилит. „Аз много,много те обичамо... ❤ - а това е Саадет.Simple Smile

Те винаги са имали много топли отношения.Още по времето на Керем ,докато правиха кастинга за Града Серенай подкрепяше много избора на Саадет за негова партньорка.После обаче тя се отказа и избраха Лейля Лидия вместо нея.

Харесвам Саадет. Много е екзотична и е добра актриса.Гледала съм я във филма на Пенелопе Круз Да дойдеш на света  ,където имаше епизодична роля ,но направи много ярко и запомнящо се участие.

# 51

Вики Heart
Привет на всички в този късен час...

# 52
Вики Kissing Heart

С и С Blush

Лучия Силвестри, творческия директор на марката за бижута Bvlgari, публикува корицата на Vogue със Серенай на страницата си в Инстаграм:„Любимата ми вещ от последната колекция... Смела, дръзка, принадлежи на истинска богиня. Като огледало на твоята индивидуалност ❤🚀 Серенай, много ти благодаря 🫶😘”

Отговор от Серошка: Уауу!! Лучия, скъпа моя!🤗Това са моите истински мисли! Благодаря ви за подкрепата и приятелството!🙏🏼♥️🧿

От интервюто на Серенай за Vogue Турция, юли 2024 г:
 „С Bvlgari работим вече трета година. Да говорим на един и същ език, когато си сътрудничим с марка, да бъдем добри партньори е от решаващо значение за осигуряване на устойчиво партньорство. Да бъда част от едно толкова доказано семейство беше специално и прекрасно от първия ден...
 „В сериала „Прилив“ бях много младо момиче, което също като Мира беше още в самото начало на своя път. Във “Fi” бях амбициозна танцьорка, която е готова на всичко, за да бъде най-добрата. В "Шахмаран" - аспирант, който безстрашно тръгва в неизвестното, за да разбере своята история.А в „Семейството” бях психологът, който се опитва да излекува всички около себе си, но самата тя беше много ранена. А сега в „Кой дойде, кой си отиде” - адвокатката г-жа Лейла, която не е никак опитна във връзките... Във всяка от тях има много от мен. Всички те ми помогнаха да открия себе си по-бързо. Извадиха от мен цветове, за които дори не знаех, че съществуват.”

Heart

Къванч свеж като краставичка  Smiley

В Х има някаква подобна драма с Ахсен ,както беше в началото със смяната на Йозге Й и Серенай.Семейството свърши ,но някои не могат да преживеят ,че Серошка беше предпочетена пред Йозге Йозпиринчи и всъщност забравят ,че преди Къванч и Йозге  първите имена,които се се спрягаха за този проект бяха на Ибрахим Челиккол , Серенай и Фарах .

Последна редакция: нд, 28 юли 2024, 21:36 от zoyka

# 53
Голям проблем го направиха това с Деврим и Ахсен ,но Деврим чак се отписа и тн.Ахсен е голям сладур и адски талантливо момиче.Много грозно ми идва всичко!

https://www.youtube.com/shorts/yVLNyMnhrKE?feature=share

# 54
Ахсен по нещо ми напомня Серенай,а Деврим изобщо не я знам.
Има една маса народ,които винаги са готови да обвинят Серенай за нещо,даже и за летните жеги Satisfied. А всъщност нещата са съвсем прости- последната дума е на който плаща.Не знам какво зобят някои,но яко се филмират.Става ми смешно когато чета толкова наивни коментари.
и Серенай трябваше да е Берген,но накрая ролята я дадоха на Фарах.И какво направи Серошка като я питаха какво мисли за това?!Усмихна се и пожела късмет на филма и на колежката си.С усмивка,без драми.А някои не могат да се контролират или се вземат прекалено насериозно..

Sign Underage

Nature Zap

# 55
Бошвер излишните драми аз сега съм се настроила ШахМарански изцяло...

Да видим дали ще има гала или някакви други събития като беше за първи сезон Heart
Миналата година Махир бей беше доста обиден ,че галата беше центрирана само върху триъгълника на сериала.

# 56
Напомнят ни за ШахМаран

В някакъв сайт се говори ,че Мерт и Серенай се женили затова гледали къща искали да живеят заедно.

# 57
Тя стана толкова потайна напоследък,че изобщо няма да се учудя. Trollface
Цитат
В някакъв сайт се говори ,че Мерт и Серенай се женили затова гледали къща искали да живеят заедно.

ГОЛЯМ УСПЕХ за сапунения квартет на Canale 5  Endless Love , The Family и La Promessa  със средно 1,7 милиона зрители седмично и 24,6% дял в женската аудитория на възраст 25-54 г.

# 58
Зойче, то ще се чуе ако има такова нещо...

# 59
Диде Wink

Blush Леймер

Общи условия

Активация на акаунт