Отговори
# 30
Съгласна съм!

Серенай и екипа на КГКГ - / старото ято Меджезирско на концерт на Танер Йолмез

https://x.com/i/status/1815483912820273395

# 31
Цитат
Серенай и екипа на КГКГ - / старото ято Меджезирско на концерт на Танер Йолмез

Всички са там ,не само от "Меджезир",а и от KGKG.
Цитирам  един  коментар на тази снимка от Х.
Цитат
Няма нищо, което да обичам повече от взаимодействието, което идва след години от екипите, чиито телевизионни сериали гледам с удоволствие. Това ме кара да се чувствам така, сякаш се грижат за нашите спомени.

# 32

Не се стърпях и почистих надписите ;д

Как хубаво говори майката на Мерт Демир за Серенай...
Пу,пу,пу...Много топлокръвно момиче.Много добро момиче...Тя е шастлива,сина ми е щастлив и аз съм щастлива.
Харесала е нашата фортуна..

# 33
  • au bout du monde
Какво да каже майката пред цяла Турция 😆 не я харесвам , не е за моето момченце🤭

# 34
Арто твърди че някакъв известен бизнесмен е дал 5 млн на Серенай за да е с Мерт Демир. Тия хора наред ли са се пита в задачата.Разбирам ,че Арто има алергия към фамилията Демир ама що не вземе да спре да се прави на великия водещ? Сигурно и на майка му са платили....

# 35
От новата фотосесия.Носи Tom Ford, луксозните бижута на Bulgari и позира за изданието на Vogue Icon!
Heart Heart

Heart Eyes  Приказните ШахМер

Който е гледал концерта когато  Серенай и Гюлгюн Д. бяха една до друга, още тогава ясно е видял че майката на Мерт се зарадва на Серошка ,която се появи със закъснение и се поздравиха много емоционално. Stuck Out Tongue Winking Eye

Ето го подробно интервюто от снощи.
Цитат
Пристигайки на концерта, майката на Мерт Демира, г-жа Гулгюн, говори за първи път за връзката между Серенай и Мерт и ги подкрепи:
- Вече се запознах със Серенай. И двамата са щастливи заедно. Нямам какво да кажа.
На въпроса за брака тя отговори:
- Нека правят каквото чувстват. Не ме питай за това. Те знаят по-добре. Сега всичко между тях е добре, аз  подкрепям връзката им и нека са щастливи.
Говорейки за кариерата на сина си, тя каза по време на концерта:
- Синът ми работеше години наред. Това не е събитие от 2-3 дни, това са 12 години работа.

Satisfied Голям тапир е тоя Арто,без да го знам . Кой глупак ще брои толкова пари на Серенай и какво ще спечели от такава сделка?

# 36
Ама мани го един лалугер мислещ се за знаещ всичко а така плюеше по Рамазан цял сезон и го свалиха от екран , но то и Билял Склеротиков не се търпи днеска 10 минути пак са говорили как било пияр връзката им с Мерт Демир.
По същия начин както направили Едис известен те за Едис какво ли не говориха навремето.Нейсе кучетата лаят кервана върви. Аз откакто съм болна пак им загледах предаванията да ме пита човек за какво ми е...Само нерви ;д

# 37
Диди,не си струва да се занимаваме с Билал и подобните му.
А Серенай продължава да трупа активи.
KGKG / ThankYouNext с участието на Серенай Саръкая беше номиниран за „Най-добър международен телевизионен сериал“ на наградите Premio Kinéo на филмовия фестивал във Венеция. Hands Facepunch

има и линк за гласуване

И италианците са възхитени от играта на Серенай ,на др. актьори и от Семейството.

https://twitter.com/Serenaysupdates/status/1816106049520214279
Цитат
mamma mia ma cosa sei Serenay Sarıkaya?✨
о, Боже, какво си ти Серенай Сарикая?✨
Скрит текст:
questa scena dell’attacco di panico fa sempre male e qua si riconferma il talento di serenay  💔
тази сцена на пристъп на паника винаги боли и талантът на Серенай се потвърждава отново тук 💔
Devin akin & Serenay’s acting is rocking italy🇮🇹⚡️
 Devin Akin & играта на Серенай разтърсва Италия🇮🇹⚡️

Le sta proprio bene questo personaggio
Този герой много й отива
L'attacco di panico di Devin 💔
Serenay semplicemente magnifica nel renderlo così reale

Паническата атака на Девин 💔
Серенай е просто великолепна в това да го направи толкова истинско

fallo una merda devin siamo tutte con te
направи го мамка му Девин всички сме с теб
https://twitter.com/ekmydrug/status/1816094183800606969

Aile non è una RomCom. Non commettete questo errore di valutazione, aile è una dizi drammatica con una costruzione psicologica fuori dagli schemi. Sarà come fare un giro sulle montagne russe, un saliscendi di emozioni,di cuori in gola, di vuoti allo stomaco.
Aile не е RomCom. Не правете тази грешка в оценката, Aile е драматична драма с нетрадиционна психологическа конструкция. Ще бъде като каране на влакче в увеселителен парк,възходи и падения на емоции,от сърца в гърлото ми,на свит стомах.

Лелеее Stuck Out Tongue Closed Eyes
Скрит текст:

# 38
Зойче! Heart

Първите три серии Simple Smile поне до там я докарах с наваксването

ПП:Това в скрития текст трябваше да го пуснат с опаковка валидол.Снощи гледах Мерт каза ,че винаги търсил връзка която да му донася спокойствие не се отвори темата за Серка ,но си личи ,че е щастлив.

https://youtu.be/7wKHyeBLOl8

Расте като долара популярноста на Семейство.Нека,нека Heart
Браво на Серка! Heart

# 39
Любовта и отмъщението ще променят цикъла на Вселената завинаги.
Шахмаран сезон 2 ще бъде на 8 август само в Netflix.

Шахмаран 2. Сезон | Официален фрагмент | Нетфликс

# 40
Много як е вторият трейлър.

Тази новата ще е доста крийпи образ.

Шахмаран 2. Сезон | Официален фрагмент | Нетфликс

Превод на трейлъра

Лилит е много ядосана.
Тя е избрала любовта, а не себе си, Шахмаран.
Тя е хвърлила в кладенеца собствената си сестра.
Лилит търси отмъщение.
Най-важното е това, че тя си играе с разума на хората. Вижда слабостите им. Вижда желанията им. Греховете. И е много гладна. Жажда за живот. Жадува за всичко, което я кара да се чувства жива.
Но този път треперещ от страх ще бъде човекът.
Ще можем ли да я спрем?
Ще я спрем.
Всичко се намира във вечно равновесие, в безкраен цикъл. Ти ще разрушиш всичко, което съм създала аз, за да започне всичко от начало.

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 12:09 от Бл@гуна

# 41
# 42
Мениджърката на Серенай има РД днес и е получила поздравление .

Много интересен трейлър.Вдигат градуса на интригата постепенно,до 8 авг ще сме изпушили от нетърпение.Smile
Просто прекрасна.Heart

Благодаря за превода!
Много ефектна комбинация от мистика и философия.
Не ми харесва,че Маран налитна на Лилит..,да не се окаже предател  и той ,като дядото на Шахсу и накрая тя да загине?

# 43
Серенайка и Мерт забелязани днес

# 44
Много ме кефи как подминаха Акиф ;д

Общи условия

Активация на акаунт