Отговори
# 15
Италианско списание публикува статия за сериала “Семейство” със заглавие: “Всички най-интересни неща от новите турски сериали на Канал 5 са ​​по-силни от всичко останало.”

А също и за сериала на Серенай Саръкая„Благодаря, следващия“, който имаше голям успех на Netflix в Италия и беше на първо място там в продължение на 4 седмици.

Шахмаран достигна 93 милиона гледания и 13,8 милиона зрители през 2023 г. и стана третият най-популярен турски сериал в Netflix.

Много тихо и около Серенай и в темата.
Wink
Днес пресата се занимава точно с тази публикация на Мертик
    Мерт Демир, който е сред ярките звезди на музикалния свят благодарение на своята музика и интерпретация, както и на класическия си стил, привлече много внимание с последното си романтично послание към Серенай.

Тази връзка, при която Серенай Сарикая не се отделя нито за минута от концертите на Мерт Демир и гледа всеки концерт от първия ред, въпреки натоварения му график, се смята за една от най-забележителните досега.

Двойката Серенай Сарикая и Мерт Демир излезе на преден план след публикацията на Мерт Демир в профила му в социалната мрежа. Въпреки че сме свикнали с публикации и коментари, в които Серенай изразява чувствата си, този път Мерт изрази чувствата си:"
След теб всичко е лъжа. Не искам дори и Риана“, подписа поста си Мерт с фраза от песента.

В популярния пост бяха оставени коментари: „Той крещи за любовта си към Сереней“.
[/list]

Цитат
Кекс от Шахсу?

Grinning
Каква красива сладкарка ни е Шахсу !:heart:

Последна редакция: чт, 18 юли 2024, 19:23 от zoyka

# 16
# 17
Привет ,прекрасни ! Hug
Като няма снимки от сета на Сероша и останалите от актьорския състав,поне да се полюбуваме на нов лунен пейзаж. Joy Перихан Саваш / майката на Джем/ е публикувала снимка с коментар:Гледаме пълнолунието на снимачната площадка 🙌

Голяма суша покрай нашата партонеска. Мисля,че тя много се ядоса на неспиращите атаки срещу нейната връзка с Мерт...
Аз май съм единствената,която не е впечатлена от певеца Мерт Демир.Чух няколко негови песни ,ами...не ми харесаха .Smirk

# 18
От Серенай

# 19

Мирааа Hug
Вики ,ти сякаш ги предизвика,досега бяха забравили да пускат по нещо от сета. Дано да пуснат и други такива "некачествени".А Серошка с това палто ме накара да се изпотя. Trollface
От Мерич Арал: ЗАПОЧВАМ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО ОТ НЕ КАЧЕСТВЕНИ СНИМКИ...  😁❤️ “
KGKG...НИЕ СМЕ В ТЕБ

Екипа си устройва фотоигра. Ето  и останалите.

Последна редакция: нд, 21 юли 2024, 21:50 от zoyka

# 20
Чакат Метин сега ;д
Луди ;д Метин трябва сигурно да тагне Хакан.

# 21
Тъкмо щях да пиша,че Метин и Хакан липсват .
И имаме  включване от Метинчик. Леле,какъв Рицар на печалния образ! Joy "Предавайки знамето, което превзех от @ahmetrifatsungar на @borankuzum в нашата серия от слаба приемственост от снимки..."

Следващия е Боран.
Събрали са се един отбор  щурчовци.И на видеата с интервютата презентирането на сериала се виждаше ,че са кой от кой по-луди и игриви.

Последна редакция: нд, 21 юли 2024, 19:34 от zoyka

# 22
# 23

Вече чакаме Джем Муратхан да сложи край на  състезанието. Stuck Out Tongue Closed Eyes Боран сякаш току-що е станал от леглото.

# 24

Вече чакаме Джем Муратхан да сложи край на  състезанието. Stuck Out Tongue Closed Eyes Боран сякаш току-що е станал от леглото.

Като махнеш халата си е направо по бельо ;д

# 25
Привет и спорна седмица !
И една готина Серенай на нова корица за Vogue Turkey Icon с бижутата на Bvlgari, чийто бранд посланик е! ❤️‍🔥

Буржум Байгут и режисьора на снощния сет.
Изглежда,че Хакан е пропуснал щафетата с най-ужасните снимки. Satisfied

Последна редакция: пн, 22 юли 2024, 08:33 от vikktory

# 26
Идва страхотна нова фотосесия мисля... Heart

И ето нещо и от колежката Саадет

От новото интервю на Саадет за Хакан Гендже

Не си била на екрана от известно време. С какво друго се занимаваш?

Всъщност снимах един филм и три телевизионни сериала. Работих доста усилено за две години. Скоро ще бъда на екран с героинята на "Лилит" - Шахмаран. Снимахме и сериал с Езги Мола, чакаме да излене. Постепено ще се излъчат. Нашият филм ще се срещне и с публиката по време на фестивала. Нарича се "900". Това е новият филм на Чаала Зенджиирджи и Гийом Джованети, които преди това са снимали филма "Сибел" и за който споменах по-рано. Не мога да дам много информация, но за мен беше страхотно преживяване. Очаквам с нетърпение.

Чакам!

# 27
Цитат

Просто прекрасна. Heart Eyes Хайде да идва вече новата  фотосесия!
Малко информация за колието на врата на Серенай:"Вдъхновено е от класическия Рим и е отнело над 3600 часа за създаването, това колие Serpenti е истински шедьовър, който отразява великолепието на Bvlgari и духа на този период."
Днес вали от снимки! Trollface -  зад кадър от първия сезон на Шахмаран ,от фотографа на сериала  Мортеза Атабаки.

ТОП-10 Рейтинг на турските актриси и актьори на сайта IMDb за периодас 15 - 21 июля 2024 г.Серенай е №7, а Къванч №10.

Цитат
И ето нещо и от колежката Саадет
Саадет Аксой ми харесва,има интересно лице,но не съм я гледала никъде.

# 28
Аз я гледах Зойче с Ибо в Гордиев възел лично много повече ми хареса от Белчим.
После щеше да е Дерин в Шехира с Керем даже на пробни снимки излезнаха ама до колкото знам не ги харесаха и докараха Лидия после се оправдаваха ,че имала други проекти извън Турция.

# 29
Гледах няколко серии от сериала на Керем,но не съм по сериалите и не го довърших .Лидия беше хубава,но безизразна..

Ново от шоуто на Мюге Дагистанли https://twitter.com/muge_dag70/status/1815445782700437904
Майката на Мерт Гюлгюн Демир заяви, че са се запознали със Серенай преди първия концерт на Harbiye и каза за връзката им: „Двамата са щастливи един с друг, не мога да кажа нищо друго, просто така се чувстват“ #SerenaySarıkaya #MertDemir

Общи условия

Активация на акаунт