Ваканцията лежерно си върви и ДЕСЕТИ клас ни предстои

• 32 540
  • 752
  •   1
Отговори
# 30
Ninanb, дано дъщеря ти я приемат там където иска.
У нас до книгите още не се е стигнало. Гледам, че за Под игото говорите. Със зор го прочете в 6 клас, едва ли нещо помни. Ще търся дали има кратка версия на Тютюн, дано поне нея прочете.
Ваканцията тече, а тя още не е имала време дори веднъж да излезе с приятелки. Всеки ден има двуразови тренировки. В тая жега я убиват. Да свършва юли, че най-после да планираме кратко море, преди да ни е завъртяла пак въртележката.

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 14:02 от CС1

# 31
  • Mars Hotel
CC1, страхотна състезателка! Heart Ще тренира ами, има нов световен рекорд за чупене.

Не искам да чувам за бебета, само при идеята ми става зле. Аз за себе си съм приключила, това е ясно, но дано да имам достатъчно време да се "сбабичосам" доволно преди внуци. Grinning

П.П. Даже не подозирах, че темата ни още събира хора на балкона. Кой следи деветокласна тема, ако не е лично засегнат...

# 32
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Цитат на: Светлица link=topic=1672227.msg48275546#msg48275546
П.П. Даже не подозирах, че темата ни още събира хора на балкона. Кой следи деветокласна тема, ако не е лично засегнат...

Е има естествено. Има родители на наборчета, които не желаят публично да се показват. Често имам запитвания относно мои коментари, но на лично. В 10-ти клас, заради НВО и профилите ще се покажат много от тях с традиционните глупави или не толкова глупави въпроси , а и хвалещите с високи резултати.

СС1, прекрасна девойка. Много успехи й желая.

# 33
СС1, прекрасно момиче! Желая ѝ много успехи!

# 34
  • Майничка
СС1, освен шампионка и красавица!👍

Светлица, има хора, дето всичко четат, някакво латентно воайорство или пък желание за информация. Понякога и ученици четат, казвали са ми, някои даже пишат уж са родители. Имах си навремето кореспонденция по същество с един ангажиран "баща", точно като въвеждаха профилите, който се оказа наш ученик.
Друг пък наскоро ме пита нещо за дипломите, чел във форума, даже се регистрирал, но му било неудобно да помоли за разяснение. При него родителите трудно работят с информация, сам се оправя, но се срамува да се натресе в кокошарника.

# 35
Да взема да се разпиша, че изтървах две-три теми. Много работа и ангажименти ми се натрупаха.
Тийнът завърши успешно и тази година. Доволна съм от него. Някак си без много зор му се получиха нещата, дано да не реши, че все така ще е. Сега сме на море и е захванал "Тютюн". Държа да я прочете. Лично аз много я харесвам. Само нея ще чете лятото, другите неща ще бъдат в движение през годината.
Браво за успехите на девойката на СС1.
Успех на девойката на ninanb и в СУ.
Надявам се всички да сте здрави и пожелавам хубава ваканция на тийнове и родители, че 10-ият клас ни чака.

# 36
Ееее, вие сега, с този балкон ... Smile Чета и аз, лайквам ви често Simple Smile Просто не ми се пише, защото годината мина с отрицателни емоции относно фарса с учителя по математика. Радостно е, че свърши Simple Smile Хубава ваканция на младежите и девойките (и на родителите) Simple Smile!

# 37
Аз също слязох от балкона. В седмокласната тема не бях активна, основно четях. След известно невлизане във форума попаднах на една от деветокласните теми, видях няколко познати никове от отчетните и реших да се включа.
При нас профилите са определени още при записването, даже не знам дали ще може нещо да се променя.

# 38
  • Майничка
Малко крива хава е това с предварителните профили, по наредба се гласуват на УС година за година. Базовите в ЕГ и ПГ са ясни, но поне допълнителните...
Щерката засега клони към ИТ и БЕЛ, първите два са ФЕ и АЕ. Естествено, планира втори ДЗИ АЕ В1.1, при тях почти всички от френските паралелки го правят.

# 39
Нашата паралелка е също с предварително избрани профили, та няма да им се чудим тази година - математика, физика, ИТ и АЕ. Да видим само физиката кой ще я преподава, че госпожата им, която ги запали по физиката се пенсионира. А учители по физика в провинцията трудно се намират.
Личи си, че съм почивка:)

# 40
  • в очите на дъщеря ми
Цитат на: Светлица link=topic=1672227.msg48275546#msg48275546

Е има естествено. Има родители на наборчета, които не желаят публично да се показват. Често имам запитвания относно мои коментари, но на лично. В 10-ти клас, заради НВО и профилите ще се покажат много от тях с традиционните глупави или не толкова глупави въпроси , а и хвалещите с високи резултати.

СС1, прекрасна девойка. Много успехи й желая.
Ама на 1000% си права.....още ме побиват тръпки от 7-мо класната.......
СС1 Красива и грациозна девойка си имаш! Здрава и успешна да е!
Нека не засягаме темата с по по най-университетите............всеки да попадне там където ще е на мястото си и ще щастлив! Амин, дай боже!
П.П. Божкееее, сега прочетох за профили пишете...майкоуууу, може ли, толкова нищо да не разбирам....нищоооо, Вие да сте живи и здрави......ще питам, пък Вие ще повтаряте, повтаряте......Sweat Smile
Аааа Светлица, що да се "сбабичосвам"...аз ще бъда млада, елегантна баба ....към то....63/64 годишна..Sweat Smile Дай Боже!

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 10:57 от Мамзел Нитуш

# 41
И учителката по математика на младежа се пенсионира. Вече окончателно. Поработи 4-5 години допълнително, но вече наистина каза Край. Имаше снимки от изпращането в училище. Още една учителка, по БЕЛ, се пенсионира, но тя не е преподавала на моите.
Младежът много си харесваше учителката по математика и е изтръпнал кой ще им преподава догодина. Има две възможности и се моли да не е учителката, която преподава на брат му.

# 42
  • Mars Hotel
Ами освен да почна аз с един неособено умен въпрос за профилите. Smiling Imp
Дали ще се знаят преподавателите, преди да избереш профил? Че моята се колебае между два предмета и се надява да знае кой ще ги води, за да реши финално.

# 43
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Ами освен да почна аз с един неособено умен въпрос за профилите. Smiling Imp
Дали ще се знаят преподавателите, преди да избереш профил? Че моята се колебае между два предмета и се надява да знае кой ще ги води, за да реши финално.

В повечето случаи се знае, но не е задължително! Няма еднозначен отговор, а пък и за всяко училище е различно. 😁
Много ти бях полезна нали? 🤣

# 44
СС1, прекрасна спортистка имаш, да ви е жива и здрава, да покорява върховете с лекота на всички фронтове.

Олеее, ма чекайте малко, не бързайте, рано е още да се сбабочваме, и баби да ставаме.
Който има по - големи деца, става бабче без да се сбабочва, на Ренито и ходи да е млада баба.

Профили - мрофили, като настъпи момента ша ги мислим. Хич да не си тормозим главиците още от ся.

На балкона има доста, надничат, четат, нови се бяха включили но явно не им се пиши, или пък им става неудобно. Ама ние не сме канибали, спокойно могат да се включат пак когато пожелаят. Всеки е добре дошъл, стига да не е като една особа, дето доста разбунваше духовете. Вероятно си спомнята за кого говоря.

А аз няма да забравя и потника, за момент стана доста „ свежарско " в темата, баш когато се печахме на бавен огън в собсвен сос.

Пипи, да си прекарате добре.

Ама ни една дето е, или е била, на почивка, не пусна фото, а ние тук чакаме око да плакнем.
Ще ви препоръчам нещо, може още от ся да запланувате една срещичка, преди началото на новата учебна година.

Общи условия

Активация на акаунт