Ваканцията лежерно си върви и ДЕСЕТИ клас ни предстои

• 34 235
  • 752
  •   1
Отговори
# 330
Рени,страхотни са, красива двойка.

Гери, лошо Седларов, лошо, само дет не помня от кой филм беше, и името дали е същото. Голямо изпитание ще е тази година за вас.

Бяхме малко навън по работа, слушах една как се оплакваше на друга, че за Турция и искали червения паспорт, отменила резервето а те и върнали капарото. Искала в Германия, но и за там и искали паспорта, та ся щяла да вади. Вайкаше се, че уж били шенген, уж отпаднали, а ся искали.

Инка, от мен да мине този път, ще ти кажа - „ Мълчанието е злото ", някъв хорор филм. Решиха да го гледат вечерта, за да имало по - голям ефект.

Аз седя и се чудя, дали и аз да ида да го гледам, или само да ида да си я прибера после. Имам още време за размисли.
Зарязах мислите за училището. И да го, и да не го, каквото е писано ша стане. То на сърдитка не и дреме, защо на мен да ми пука.

# 331
Рени, страхотна е дъщеря ти, и спорта който си е избрала.
При нас в школо вече започнаха да нанасят контролните.
Дъщеря ми изслуша в Сторител всичко с изключение на Тютюн. Каза, че е прочела и анализите. Впечатлена е от всички стихотворения.

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 08:10 от CС1

# 332
СС1, Рени, имате страхотни момичета!

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 20:06 от krasi78

# 333
  • в очите на дъщеря ми
СС1, Рени, девойките са прекрасни!Много е хубаво,  когато имаш цел и стремежи!

# 334
  • София
Страхотни момичета Рени, СС1! Още много успехи да споделяте за тези чудесни наборки!
При нас няма информация за нищо и никой, още нямаме директор, даже и класната не е ясна, камо ли учителите, нямаме и програма. Само часът на откриване на учебната година написаха в сайта и това е.
Очаквам един тегав и дълбоко в зрелия пубертет 10 клас, за и от училище не очаквам много, поне присъствията да са повече от отсъствията Smiley. Само да са здрави!

# 335
  • Бургас
Рени,разкошна девойка и кон! 😍
Много успехи й желая!🍀

# 336
  • Пловдив
Благодаря момичета. Това ,което я интересува го прави както трябва, останалото.... както дойде. За съжаление училището е в графа останалото. Вчера ми показа програмата, нагласила е уроците по трите езика, тениса също, коня...... обаче къде ще се вмести идея нямам.
СС1,наистина е слаба ,но според мен нейният спорт изисква да е лека. А и е много висока-поне така изглежда на снимките. Но пък тялото е с перфектна мускулатура. Моето е запетайка-все последно в редицата. 1,60м/50кг. Тренира само горна част на тялото ,защото и тенисът, и ездата правят крака.
Още не се е прибрала от състезанието, макар че мина още в 9. Много работа имат по време и след състезание.Идва си скапана. Днес е четвърта, коетое супер ,с оглед на липсата на тренировки пред лятото.

# 337
СС1, изглежда слаба, защото е много висока.
Сега, покрай набора аз изглеждам закръглена, обаче дънките, които на него са му вече тесни, аз си ги прибрах в шкафа. Направо ми залепнаха. И той се жалва, че бил слаб, но е с дълги крайници и е нормално да изглежда слаб.
Нали в последни време лудна и по бягането, та направи си подарък преди седмица за рождения ден. В 2ч през нощта е станал да бяга. Искаше да мине 42км, само 33 успял. Като цяло преобладаваше задоволството, не беше много разочарован, че не е успял.
Сега предстои и два мъдреца да вадим, че трябва и тях да се чудя как да ги вместя между състезанията. По гимнастика има в началото и в края на ноември. Има и едно състезание по планинско бягане, на което иска да участва пак през ноември.
Рени, кажи колко време отнема възстановяването след вадене на ретинирали мъдреци? Не иска да отсъства повече от седмица от тренировки.

# 338
  • София
Прекрасни девойки! И високи! Моята е запетайка, ама ще се научи с токчета да ходи...

Успешна да е новата учебна година и на финала всички набори със 100/100 т. да изкарат на НВО-тата!

# 339
  • Майничка
CC1, екстра е момата, просто е висока! С тази конструкция ще е елегантна доживот.🙂

Ина21,  ООП по ЧЕ е 2 часа тази година, останалите са ИУЧ, както ги гласуват на съвет. Има едни към 6 часа в 10 клас, които се разпределят по различните предмети.

# 340
Стон, относно мъдреците, относително е, зависи от хирурга, зависи и от пациента.
На мойта първия зародиш на мъдреца и го извадиха, имаше лека болка вторият или третият ден. Да кажем днес са и го извадили, след няколко часа леко се поду. На следващия ден беше като ужилена, на по - следващия отока почна да спада някъде в късния следобед, но не много. През следващите 2 - 3 дена почна да се възстановява напълно. Караше го на мляко, сладолед, но в началото и беше трудно, тогава беше само на вода. Най - вероятно другия месец ще и вадят и другия, ще и уговарям среща с доктора. Само да добавя, след ваденето да държи шише със заледена вода, 5 - 10мин. държи, прави малка почивка, и така да редува поне един час. След като минат два часа, нека хапне нещо по - стабилно, като дъвче от другата страна, защото после я успее, я не успее, да се нахрани. Като цяло поне едно около 5 дена ще отнеме. Шевовете ще му ги махнат след около 10 дена след ваденето. Само да не се плаши и страхува.
Може да не иска да отсъства дълго, но ще се наложи, нека е подготвен.
Ако всичко мине както трябва, за цялата процедура приготви 10 - тина дена. И последно да добавя, че двата няма да му ги извадят наведнъж, първо ще е единият, след известно време ще е другият, тъй чее, трябва добре да организирате дните в които да се вадят.

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 11:59 от Тони🍀

# 341
Предложиха ни точно двата наведнъж да му извадят, за да мине с едно възстановяване и да работят с анестезиолог. Другият вариант е един по един с месец - месец и половина период между двата. Аз клоня към първия вариант и той също предпочита да се свърши всичко с една процедура.

# 342
При нас беше вадене по един през период от 20 дни. И двата пъти беше с анестезиолог. Не знам вадене на веднъж как ще се храни до спадане на отока и заздравяване. Според мен по- добрия вариант е по един. Първият път беше направо шок

# 343
Стон, ако ги вадят заедно, то този хирург явно е някакво божество. Като се подуе като плондер, място няма да си намери, а да не говорим за това, че ще е невъзможно даже да се храни. Не знам за горе или долу става на въпрос. Но където и да е, ще е кошмар. Все пак има лимфни възли долу, горе пък са синусите, очите, а да не говорим за ушите. Това не е боцкане с игла. Тази интервенция си е рискова, и препоръчвам да не се съгласяваш.
По - добре бавно и славно, отколкото да се мъчи.
И аз исках да са двато заедно, но док каза по един, добре че стана така. Като и мана шева, още няколко дена и беше терсене да се храни.
Ноооо, вие ще си решите.
Не помня, но беше някъде към края на май месец, тогава писахме за това.
Не се сещам кой още беше писал, но помня Радито, тогава беше писала при нея какво се е случило, и изпаднах в ужас от прочетеното. Мисля, че Пюрчето беше писала преди доста години как са и вадили и не е имало никакъв проблем, нооо, е попаднала на човек с умения, после не е искала да рискува пак при него, тъй като тогава е бил на възраст, а и не знаеше дали е още жив.
Накратко, помислете си добре, дори с анестезиолог, после ще е кошмара, а и упойките които ще му сложат може да не са малко. На мойта трябваше повечко упойка да и сложат докато спре да усеща. А ваденето на един трае около час, зависи и в каква позиция е.

Сори за спама.

# 344
Ще го помисля още малко. Аз имам един изваден мъдрец и нямах никакви оплаквания след процедурата. При мъжа ми са извадени всички и той няма спомен за дискомфорт и оттоци.
Младежът е готов, ако трябва да стои гладен няколко дни, въпреки че спокойно може да си кара на смутита, но не можел да прекъсва два пъти тренировките си.

Общи условия

Активация на акаунт