Ваканцията лежерно си върви и ДЕСЕТИ клас ни предстои

• 32 544
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
Мандаринче, върхъ са снимките. То само да ги гледа човек, и въобръжението му се вихри. Представям си колко е красиво, а сигурно и нюансите подминават 50. Чудничко е там. Поне ти сподели с нас нещичко, да не останем хептен на сухо. Аз малко да се пошегувам - с кой бански си там, нов, или онзи готиния дет не се променя. Joy

Нинка, където я отведе късмета, стига да е доволна и щастлива. Все пак и бюджета трябва да е достатъчен.

Бобси,браво на наборчето, ще си изкара парички за някоя и друга нужда. Ще понатрупа опит, ще види как е, дано остане доволен.

Нинка, стягай багажа сега, пък после надничай тук. И да не забравиш банския.

Светлица, сега им се е паднало да обикалят, да си прекарат чудесно, да събират спомени и да се завърнат живи и здрави.

Бора, наистина тамън навреме тез стипендии, ще си има за харчлък.

Тататунче, ам от тъй бре, на хотел, я останете при тях, надувате дюшеците и на земята, хем няма съ разкарвате само зарад едното хапване.

# 61
  • Deutschland/HE
Бора, тя н иска да чуе за икономика. Компромисът е икономическа математика в Манхайм (там няма само математика), а университетът и е първо желание.

# 62
  • Пловдив
Айййй, как се се разписали. Супер.
Гледам профили обсъждате. Те са след 10 клас нали?
Гери, езиковите гимназии имат ли профил БЕЛ? Още не съм се интересувала, но бях чула за ИТ, история, математика, химия ,биология.

# 63
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Рени, да профили, ама за някои ще дойде шок още през ноември да се иска подаване на заявления... това за Сф и не навсякъде. Ама айде стига. Багажа е почти готов 😁 Обичам да пътувам, но стягането на куфарите направо ме убива.

# 64
  • Пловдив
Рени, да профили, ама за някои ще дойде шок още през ноември да се иска подаване на заявления... това за Сф и не навсякъде. Ама айде стига. Багажа е почти готов 😁 Обичам да пътувам, но стягането на куфарите направо ме убива.
А сега си представи още два куфара за близнаците.
Аааа, как ноември, аз си мислех, че в края на 10клас. Еми, пак не съм в час. То тъй става като станеш баба. В неделя и аз ще стягам куфара. Току що ми казаха, че било 11 градуса днес. Не че днешните 42 в Пловдив ми харесаха, ама 11 посред юли. Не моята тая държава и това си е то.

# 65
Екскурзията май е гъз път да види. пристигнали са в Будапеща чак в 8, клатили са се по пътищата 14 часа, висели по граници....
Море чак през август. Дотогава- бач в жегата.

# 66
  • София, в момента в любимото ми село Железница
А сега си представи още два куфара за близнаците.
Ще го преживея стига да ги има.
Иначе отново за каката.
Днес плаваха от Будва до Котор. Много красота.
Скрит текст:

# 67
Нинче, много добре ти разбирам вълненията с каката, така че споделяй без притеснения. Дано се подредят нещата по най-добрият начин за нея.

Мандаринка, страхотни гледки си споделила.😍

# 68
Нинкааа, красота, нека да си отпочине, че после ша има зубрене яко. От тъ мъчат така тез куфари, ко толкоз ги тъпчеш. Я мятай в една раница - два - три парцала, четка и паста за зъби, шампоана и сапуна, един чифт патъци, едни джапанерки, и към красотите.

Ради, лоша работа, ма то тъй ша е, ся всеки са юрка да пътува на някъде, и по границите ако извадиш късмет, ша минеш бързо.

Рениии, от недоволстваш, тамън макар и за кратко ша съ разхладиш, па току - виж като идеш, ииии,там станало жечко. Докато идеш, ша съ мяташ под душа дотогава. Африката пасти да яде пред нашите жеги.
Представям си индийските шофьори дет ша ги домъкнат в П - в, уж са свикнали, ама климата тук е друг. Дано издържат, иначе ша избягат преди да съ дошли.

# 69
Да се разпиша и аз в новата тема. Мъчи Тютюн, трудно ще я прочете. На друга не се надявам. Само какви деца имате - спортисти, работни, четящи, че и учат езици, преговарят! При нас това не може да се случи.

Относно профилите, при нас се избират в началото на учебната година. С това нямаме драма, ясни са. Някой питаше за профил БЕЛ, в нашето училище има , предполагам че и в другите ЕГ е така.

# 70
  • Майничка
Рени, в нашите две ЕГ профил БЕЛ няма, но девойката е в третата, а там е друга губерния.
Как ноември профили, при нас ги гласуваме напролет? Около НГ има анкета за проучване на нагласи.
За тази учебна година, към края, ама го имайте предвид, ще им трябват по 2 паспортни снимки, 3 на 4, на матова хартия. Пожелателно със светла дреха и без кичури коса по долните ъгли, та да се вижда печатът.

# 71
При нас профилите са ясни още отсега. С три профилиращи предмета, т.е. трябва да се избира само един и избират като трети английски. Така няма драма, всички са доволни.
Природните науки също си избират английски като трети.
Профил ЧЕ при нас се разминават в предпочитанията си през годините и са ту с 3, ту с 4 профила.
При нас всички паралелки са с много различни два основни профила и допълнителните се избират анблок за цялата паралелка, няма мешаници между тях.

# 72
Гери, от каза туй с косата. Ся всички девойки дет си правят тъй косите, ша луднат. Но пък поне е навреме, така сега ще могат да пооправят косите, да си метнат по една светла блузка, да се снимат пък после ще могат да правят кот си щът с фризурата и аутфита.

# 73
  • София, Младост
Екскурзията май е гъз път да види. пристигнали са в Будапеща чак в 8, клатили са се по пътищата 14 часа, висели по граници....
Море чак през август. Дотогава- бач в жегата.

Мдаа и нашият младеж е на тази екскурзия, и да, наистина е гъз път да види, днес до обяд в Будапеща, следобедно разглеждане на Братислава и довечера трябва да стигнат в Прага и да се настанят в хотела....абее...

А относно профилите,  инфото е, че горе-долу в края на първия срок трябва да се избират, той нещо се е спрял на физика..

# 74
  • София
Ще чакам и Вампи да се изкаже с повече конкретика по въпроса, за нея няма тайни в нашето училище.

Ще попитаме и ще ни ги кажат. Въпросът е колко пъти трябва да попитаме (колкото трябва - толкова).
Но като цяло НЕ е по един преподавател на профил. А идват и от университета.

Общи условия

Активация на акаунт