Ваканцията лежерно си върви и ДЕСЕТИ клас ни предстои

• 32 942
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
Боже, не вярвам на очите си. Влизам с идеята да вия на умряло и като ви чета не съм сама. Няколко дена девойката гледа университети. Реших, че акъла й е дошъл, щото оценките са трагични и може би е решила да се стегне. Преди малко се престраших да питам какво е видяла в сайтовете на университетите. Отговорът беше кратък и ясен " Не знам какво ще правя, няма университети с езда" . Онемях, а рядко губя дар слово. Колко трябва да си зле, че да си търсиш университет по спорта и то езда. Омммммм.
Преди години в НСА имаше. Сега не знам.

# 616
  • София

Не мога повече! Какво ли ни предстои? Нека някоя мама, която е оцеляла, да влезе с две-три успокоителни думи! Споделяйте, че се плаша да съм сама в това влакче на ужасите!
anra аз съм оцеляла, но с момче и верно после виждаш, че ножът е дървен.
Но с момиче, не съм сигурна дали е дървен Smiley Хе-хе, ядосването само за неучене и мързел сега ми се вижда наистина смешно, споко младежите се центрират 10-11 клас. За девойките казват е друго, уви. 

Рени, по скоро го разбирай да има спорт или клуб по езда. Предполагам в английските унита има, може и във австрийските, във Виена има в центъра императорска конюшна Laughing  Може пък с тая езда по спортна линия да си осигури някой престижен университет.

# 617
  • Бургас
Може пък с тая езда по спортна линия да си осигури някой престижен университет.
Ей,точно това е!
Ще го намерите точното място,Рени!

Тони 🤗

Пюрче,липсваше в темата,загуби се!
Поздрави на наборката и да натиска английския! Ходи ли още в школата? На мъж ти желая бързо възстановяване! Пиши по-често!

Анра,всички сме на влакчето на ужасите! Така,че споко!
Ще се заредим с алкохол и ще изкласим някак!😉

# 618
Абе, това центриране при младежите е доста пожелателно. Малкият наистина доста се центрира сега, поне в 3-4 предмета, които го касаят. Големият все го чакам да се центрира и не знам дали ще дочакам. Спасява го само това, че схваща много бързо и помни като слон.

# 619
Момичетата кога идват на център?
Това за дървения нож ме го разбрах. Може ли да поясните?

# 620
  • Майничка
Това е от спомените на Кръстьо Сарафов, мисля. Репетирали "Иванку, убиецът на Асеня" и Васил Кирков "намушкал" театрално царя, при която някоя от жените извикала:"Василе, уби човека!", а той спокойно й отвърнал: "Спокойно, ножът е дървен!".
Та и аз така - спокойно, всичко ще е наред.

# 621
Не знам къде да се скрия от срам, наистина!
Благодаря!

# 622
  • Майничка
Ти пък, ще се криеш! Не си го чувала, голяма работа!
Аз много го употребявам, даже хлапетата ме будалкат понякога, че си имам 5-6 любими лафа и ги ръся навсякъде.

# 623
  • Пловдив
И аз веднъж съм оцеляла, ще оцелея и сега. Ще е по-трудно, но ще оцелея. Човек е такова животно, че със всичко свиква.
Поне една година смятам да не й обръщам внимание на приумиците, защото само хабя нерви. Вчера ми съобщи, че писала на някакъв университет в Холандия, че нямало информация за предметите ,които влизат в бала. Ква Холандия бе чадо!?! Нали беше Испания и Италия?!? Мисля да пропусна това лашкане по вълните.
Това с коня и университета не мисля ,че е възможно. Твърде скъп и специфичен спорт е. Тук ми идва в повече, а там да си го позволим е почти абсурдно. Мислех ,че тенисът е най-скъпият спорт, но май не е съвсем така.

# 624
reny, до 12 клас има време ра реши.

Наборката определено не знае какво иска. За една година си сменя желанията няколко пъти. Надявам се до 12 клас да е наясно със себе си.🙂

# 625
  • Бургас
Ако набора не е решил и избрал, какво да учи след 12кл., аз съм му избрала! 😁😜 Ако ще! Но,времето ще покаже!

# 626
  • в очите на дъщеря ми
Ако набора не е решил и избрал, какво да учи след 12кл., аз съм му избрала! 😁😜 Ако ще! Но,времето ще покаже!
Ам, те така Karzz.....
И прекрасната не е наясно с желанията си, освен светът на блясъка, разбира се...😜

# 627
Скрит текст:
А аз да ви разкажа за ФВС.
Значи единия петък ( този ден имат блок часове по ФВС, и са последните два часа ), първия го карат всички, обаче втория решили да си тръгнат ( тъй като е ЧСД). Сърдитка останала сама, минава междучасието, и след 5 мин. почва да ми звъни, говорим си и по едно време ми вика - ми то никой няма, и аз ще си тръгна, питам я за г - на, а тя - и него го няма, е тогава как ще си тръгнеш, ще седиш там и ще чакаш, ако ли не, намираш го и го питаш. Провеждаме още няколко разговора, защото има навика да ми затваря когато нещо не и изнася. На поредния разговор и казвам, щом не е казал да си тръгвате, значи ще седиш и чакаш, а тя ми се пули насреща. Тъкмо бяхме почнали спора и вижда г - на да идва, тръгва към него да го пита и затваря тела. Какво става след това - докато говори с него, две девойки пристикат, едната си била забравила нещата в салона, това ги спасило. Седнали, и той почнал да пише отсъствия, да ама не за 7 - и час а за 6 -ия. Идва понеделника и в часовете при класната почват да се жалват, по едно време едно от момчетата вика - ми тя Н... ( сърдитка ) ни е издала. А тя какво да въ издаде, като е очевадно, дори г - на ходил на игрището да ги търси и изчакал малко там. А класната нищо не казала и не е направила, както винаги само седяла, уж ги слушала, но никаква реакция. Във вторник мойта пък отсъстваше, а в този ден имат ЧК, единият от часовете пък щял да бъде с г - на, замествал една от уч - ките. Тя пък съжалавяше, че ще изтърве шоуто, така и не успя да разбере какво се е случило.

Другото което разбрала е, че таз нашата, дет за нищо не става, тази година е кл. рък. на тях, и за капак и е за първи път на този пост. Направо нямам думи, от мин. уч. година още, останах с лошо впечатление за нея. За капак си има любимка, и завчера сърдитка разбрала защо тая от лани си я е харесала само тая девойка. Оказва се, че нейният мъж и бащата на това момиче са приятели.

А мен ме дразни факта, че на нищо не ги учи, а им преподава и по двата предмета по профила им. Като я питам - какво правихте при нея, и тя - мммиии нищо, седяхме и бляхме, писахте ли нещо поне, тя - хххъъъмммм, нищо. До тук един или два пъти са писали по единия предмет, и то съвсем малко, дори още компютрите не са ги включили за да правят нещо там. Дано по нататък нещата се променят, иначе ще има да се разправяме с таз г -жа.

Еееее, сега вече знам защо мойта все още не знае какво иска, и дали иска нещо изобщо да учи след като завърши 12 клас.
Поне вашите си менят мненията. А аз ще трябва да натискам яко педала, иначе ще иде коня у ряката. Но пък ако не продължи обучението си, ще ходи да работи, и то ако има къде и какво.

Карзче, РС не минали, чакам новини от теб, я разкажи.

За пореден път приканвам мамите да си спретнат една срещичка.

Пюрче, бързо възстановяване на мъжо. За онуй другото, ако искаш дай данни, ще разучавам вместо теб. После ако съм успяла да открия нещо, ще дойдеш да ти предам инфото, ще седнем на по кафенце ( нищо, че аз не пия кафе ), но пък ти ще пиеш кафето, а аз ще си пафкам като стар комин.

Последна редакция: нд, 20 окт 2024, 11:05 от Тони🍀

# 628
  • Бургас
Не е минала още,Тони. В сряда ще е.
Оххх,тази Сърдитка 🤗

# 629
Ма ша почакам, явно па съм изпустила нящо, и се чудих дали не е минала.
А сърдитка, ако не бях настоявала да си седи на дъто, и тя щеше да го отнесе, поне ме послуша въпреки, че ми се дразнеше и се пулеше. Ама той не бил казал дали да седят или да си тръгват, предишния ги пускал, и все такива ги ръсеше.

Щях да си помрънкам още за едно нещо, но ще го оставя за по натам.
Вече имам усещането, че на нашите учители им е спуснато, да не обучяват децата, а да ги оставят невежи. По важните предмети е пълна скръб. А от няколко седмици се чудя, когато пуснат дата за РС, дали изобщо да си правя труда да ходя. Ако ида, или ще трябва да се спори, или ще седя от страни и ще гледам панаира който ще сътворят.

Общи условия

Активация на акаунт