Ваканцията лежерно си върви и ДЕСЕТИ клас ни предстои

• 32 923
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Привет!Моят пие кафе,но не всеки ден,по-скоро когато му е тиско кръвното.Тревжно ми е,че не закусва и вечер се тъпче😜Слаб и висок е,но не е здравословно,кой ли да ме чуе🙄
При нас казаха,че НВО е проформа,която трябва да мине,пишат се точки или остава празно поле в удостоверението.Класната помоли да не липсват всички баш тогава.

# 661
Малко нсъс закъснение, ако не съм честитила, сега да го направя. Честити, здрави и с късмет да са наборите.

Мойта е чувала за скайп, дори като беше малко го ползвахме доста, за да си говорим с родата.

Инче, я да мълчиш. Избор има ли, ако не го направи знае какво ще я чака после. И без това има - няма, през определен период от време все отсъства.

Защото не е правила част от норматива по ФВС, се сдоби с банан, да видим понататък какво ще се случи. По ИТ най - после се появи оценката от входното, и две похвали, покрай нея и едната девойка, другата само с похвала, причината най - вероятно е, че тяхната отсъствала и класната трябвало да бъде с двете групи ( демек, целия клас ). Относно новата девойка, щяла да е при тях след ваканцията, да видим как ще потръгнат нещата.
Иииии, най - интересното е, че се струпаха много рождени дни, и почти един подир друг, та ще падне едно хойкане, па едно охарчване, само да са здрави, щастливи и да си прекарат приятно, другото кот доди.

# 662
При нас от миналата година правят по една фотосесия в началото и в края на учебната година, които като завършат ще им бъдат в албумите. Голямо вълнение и избиране на рокля. И тъкмо минаха тази седмица снимките, се почна търсене на рокля за юни.

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 05:57 от CС1

# 663
  • Бургас
🤔🤔🤔Голямо затишие тук!?
Как са наборите?

# 664
  • София, в момента в любимото ми село Железница
🤔🤔🤔Голямо затишие тук!?
Как са наборите?
Вятър ги вее на бял кон Joy
Нищо интересно - училище, домашни, катерене...

# 665
Обичайното. Училище, тренировки. Петък и събота бяхме в Пловдив за едно състезание по гимнастика. В неделя пък ще участва в едно състезание по планинско бягане. Сутрин учи преди тренировки, вечер играе на компютъра. Мъчи С++ и го пустосва. Поразглези се лятото с Пайтъна. Чакам да видим ще получи ли тази седмица мейл за начало на ИТ програмата и какъв ще е графика там.

# 666
  • Пловдив
🤔🤔🤔Голямо затишие тук!?
Как са наборите?
Вятър ги вее на бял кон Joy
Нищо интересно - училище, домашни, катерене...
Коня вече е кафяв. Девойката е с нов кон. Три дни буквално не се е прибирала освен, за да спи. Имаше републиканско в наше село, та беше да помага, да язди и не знам какво още. Не е участвала, че конят още е нов и не е тренирал от доста време, а и тя го е яздила само веднъж. Та това е всичко. За училище не се говори.

# 667
При нас - телефон в ръка най-често - за училище от време на време се говори. Добре, че се разходихме с колеги до Испания тези дни, та да не се дразня като го гледам постоянно на телефона.
ston, има ли някаква информация  на имейла за този курс? Моето нищо няма.
Рени, честито за новото конче! Ще се справи девойката, бързо кончето ще я заобикне.

# 668
  • София
При моят беше активна почивка тази ваканция. Излизания с приятели, кино, игри на компютъра.    Не е хванал учебник или тетрадка. За жалост, нямах късмета на  Ina да ходя някъде, та му се дразнех, ама не че имаше ефект. Joy Добре че поне два от дните бяха работни.
В училището всичко за сега е нормално, или поне така ми се представя. Общо взето научавам за контролните от Школо. По рисуване  имат нов учител, та още са на тръни кое как ще бъде.
До вчера на и-мейла още нямаше информация за курса по ИТ, по информация от младежът.
Стон, ще чакаме да ни свирнеш тук, ако има някакво раздвижване.
Рени, какви хубави емоции има при твоята девойка.

# 669
Ами днес нямаше нищо на мейл.
За изпита съобщение с потребителско име и парола се появи предходния ден. Затова и сега нищо чудно да получи мейл в петък. По график в събота е дадено да е първото занятие.

# 670
  • Пловдив
Честно да кажа, радвам се, че е в конюшнята ,а не в мола. Но пък ученето изобщо не върви както аз искам. Надявам се да успява да балансира добре. Краят на срока не е далече-ще разберем.

# 671
Аз пък нищо няма да пиша, че ако почна ще съм обстоятелствена и извънредно гневна.
С една дума: не съм удовлетворена от сегашното развитие на нещата, индикации за което имам от Школото.

# 672
Стон, имс, сега моето ме инфомира, че имал на имейла съобщение - занятията започвали на 9.11. в платформа  и да си изпрати линк на профила във фейсбук, за да направят група и там.
Ще почне, но да видим до къде ще я докара. Много се съмнявам да е до край.

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 22:59 от ina21

# 673
  • Бургас
Моя и той само по тренировки и навън с приятели.
Трудно съчетава плуване,бокс, училище,ангажимент който е поел. Чуди се къде да вмести фитнеса,който е останал на заден план.

Рени,защо така смениха коня?🤔
Тони,къде си?

# 674
  • Пловдив
karzz, коня не е наш. Беше на една жена, която спря да скача, защото се уплаши след падане. Но тя реши да смени отбора и естествено си взе коня. Аз нямам намерение да купувам, което спъва много. Но ако девойката наистина замине да учи извън страната ще е драма. Няма да иска да го продадем ,а аз какво ще го правя? Проверих издръжката -около 1100 лв е наема и храната на месец. Отделно ако плащаш на човек да го язди и тренира, и отделно за поддръжка на самия кон. А и ако коня е наш, съвсем няма да иде на училище. Отборът има 7 собствени коня, тя язди 2 стига й. На републиканското треньорката й и е с едно първо и две втори места, много са горди. Собственика на отбора не се състезава, ама обра наградите в Гърция. За да си много добър буквално не трябва да слизаш от коня. За мен е по-добре да учи повече, отколкото да се отдаде само на спорта. Но както anra казва Школо дава лоши индикации за сега.

Общи условия

Активация на акаунт