Ваканцията лежерно си върви и ДЕСЕТИ клас ни предстои

• 32 682
  • 752
  •   1
Отговори
# 705
А това е имейла на програмата - За технически проблеми, запитвания и допълнително информация, може да се свържете с нас на имейл   it.kariera.program@gmail.com

# 706
  • Бургас
И ние нямаме такъв урок. Проверих в учебника.
Набора,каза че не учат по него,а госпожата им дава презентации.
Търсихме и из презентациите, но и там няма.

Светлица бързо възстановяване на девойката!🍀

# 707
  • София
Мият син е получил мейл от ИТ програмата, че първото занятие няма да се проведе на 09.11 поради технически причини. За София е това. Той има около 100 точки на изпита (според него максимума е бил 140). Така че, може и при boksi проблема да е организационен, а не от точките.

# 708
  • София
Привет!

Девойката на Светлица да се възстанови бързо, а девойката на Рени да постигне завидни резултати и с новото конче!

Философията е супер недолюбвана и у дома! Тия тестове и домашни нямат никакъв шанс.

Относно програмата за ИТ - и моята е получила мейл, че няма да стартират на вчерашната дата, също сме в София.

Вчера отпразнува с приятели рождения си ден, добре е минало.

# 709
  • Бургас
Здрав и успешен да е набора!

# 710
  • Mars Hotel
Eternity, жива и здрава да е! Многи успехи и късмет.

# 711
  • в очите на дъщеря ми
Едвам, Ви изчетох, начиии...
Адаш,  девойката да се оправи, всичко останало, после....
Да е жива и здрава рожденичката!
По всички останали въпроси, нЕма да се изказвам.....щото хал-хабер си нямам за какво иде реч.....🤣

# 712
Мамзел, и аз така - не знам за какво става дума, но упорито чета.
ЧРД на младата дама! Здраве и късмет!
Последното с пълна сила важи и за другата млада дама. Да се оправи по-бързо!!!

# 713
  • София
Благодаря за пожеланията, момичета! На "патерици" празнува вчера, баш денят беше в понеделник Simple Smile

# 714
eternity Да ти е жива и здрава!

Момичета още една драма при нас е решена😅 Писахме на мейла и получихме отговор,че го записват и от другата седмица може да се включи.Доволен е а аз още повече ,че ще спестим един разход 😅😅

# 715
eternity, честит рожден ден на твоето момиче. Да е здрава и само добри хора да среща по пътя сси!
Бокси, и при вас са се наредили добре нещата.
В училище при дъщеря ми вървят нещата. Счупва се от учене. Почти по всички предмети има вече по 3 оценки, каза че взема много участие, за да има достъчно оценки, че последните две седмици от срока са и състезанията и мисли да не ходи на училище.

# 716
Eternity, здрава, щастлива, благословена да е наборката!
Бокси, браво , че нещата са се разрешили. Всичко се случва, добре , че им написа.
Светлица, бързо възстановяване на девойката.
Има някакъв вирус сигурно, защото аз от няколко дни съм без глас, а от вчера и кашлям. Наборът се бъзика с мен и казва, че сега гласът  ми трябва да почива и стига да съм нареждала....

# 717
  • София
eternity здрава и щастлива да е наборката, сладки, спокойни и успешни 16!
boksii личеше, че е някакво недоразумение, хубаво че им писа, да го разрешите.
При нас нищо ново, чета че наборите учат, аз не виждам нищо такова вкъщи, общо взето при втората смяна е късно ставане и тръгване за училище, след което няма веднага прибиране, а разходки и раздумки. Аз и не се впечатлявам вече, защото знам, че всичко минава и заминава, ако трябва нещо да стане, ще стане, когато му дойде времето и нищо не става насила, камо ли учене и амбиции. Само здрави да са ни! Опитвам се да съм дзен!

# 718
eternity, честита да е рожденичката, много здраве, щастие и късмет. Каквото си пожелае да и се сбъдва, нищо, че е бил в понеделник, важното е, да си е изкарала супер.

Бокси, радвам се за младежа, дано му хареса и спори.

При мойта проблем с Философията няма, там като ще им дава тестовете им казва кога, правят пробен на кахут, а част от въпросите им ги дава и на теста, дори на самия тест им подсказва. И по още един предмет са така, питат нещо и веднага им се казва отговора. Драмата ни е с други предмети и най вече с БЕЛ, моята се издразни онзи ден, много несправедливо оценени тя и още няколко съученика, за капак, на някои им ги писала на ООП, а на други на ИУЧ. Толкова се разочарова, щом взе да вика, че и малкото стимул който е почнала да има за да си оправи успеха, сега го е изгубила, поожението е ясно - ще го кара на джаста - праста.

На останалите които сте към програмата, радвам се за децата, че им е харесало, да устискат до края, и накрая да се похвалите с успешно завършен курс.

Ирче, има вируси, има грипове, по новините дори казаха, че имало и маймунска шарка, не помня в коя държава беше. Но пък то като цяло, целогодишно си върлуват тези болести.

А туй по Философия при Нинка, мисля, че не е учебник, а учебна тетрадка, или нещо такова.
А туй с поставянето на оценки за наказание, заради някой друг, изобщо не е честно и справедливо, ей туй ако мойта ми го каже, че някой от учителите го е приложил, пък още повече, че са писани двойки или тройки, ще вдигна такава патардия, че свят ще им се завие. За да накажеш някого, си има други методи и способи, а не цял клас заради един, двама или 4 или 5 човека.

От утре, още от първия час, се почва с тестовете, контролни, класни, нищо, че по някои предмети вече правеха.
А за новото попълнение, хич не ща и дума да отварям, ще си замълча, че положението никак не е розово. Само се надявам ( може би се повтарям ), да не рефлектира по някакъв начин върху класа.

# 719
  • Пловдив
ina21, БЕЛ все още влиза в бала на медиците. Горките деца. От 10клас почват уроци по химия и биология. Зубрят като идиоти ,защото такъв е изпита. Един урок в Пловдив минава 120 лв. Сметнете разхода за родителите. И понеже явно не е достатъчно им вкараха БЕЛ- допълнително учене и допълнителни пари за родителите.

Общи условия

Активация на акаунт