Ваканцията лежерно си върви и ДЕСЕТИ клас ни предстои

• 32 617
  • 752
  •   1
Отговори
# 720
  • София
eternity,  честит рожден ден на девойката! Да е жива и здрава, щастлива и да има късмет в живота!
Болните да оздравяват!
И моят син получи и-мейл, че няма да започнат на 9.11. Това добре, ама за мен не стана ясно под каква форма ще бъде обучението в София? Може би онлайн, поради по-големия брой записани.
boksii, браво, че са го включили.
Стон, винаги може да се разчита на теб! Heart

# 721
  • София
Честити 16 на девойката на enternity! Да е здрава и успешна!
Светле, бързо възстановяване на девойката!

Аз съм от тези, които имат драма с философията. При това не с предмета. Още докато бях в гимназията нещо не разбирах учителката. В университета се оказа, че от векове човечеството се опитвало да разреши фундаменталния въпрос “червена ли е динята отвътре още и преди да бъде разрязана”. А когато баткото беше ученик се чудеха “птица ли е прилепът”. Не зная в тези учебни заведения учителите по философия не говорят ли с учителите по природни науки.
Оплаках се!

# 722
Има ли други деца с интерес по физика освен моето?😂Интересуваме ,каква литература по темата си купуват и четат. Предпочитам на лично да ми пишете за да не досаждаме на незаинтересованите.😀

# 723
  • София
Честита да е девойката, eternity! Да е много здрава, разумна и щастлива!
Бокси, добре, че сте оправили недоразумнеието с курса. Пропуснали са го някак младежа, ама сега да се мята с хъс.
Светлица, как е девойката? Оправя ли се коляното?
Чета ви, ама при нас нищо ново, което като цяло е хубаво. Всеки е влезал в коловоза си и нещо си върши. Наборката е първа смяна, ама всички допълнителни занимания са вечер и реално се прибира много късно. Винаги съм казвала, че учениците са много по-натоварени от възрастните (или поне от повечето възрастни), ама така е то с това повсеместно "паралелно образование". На училище от 7:30 до ...1 и нещо..., после се прибира да пише домашни и вечерите е или на английски, или на тренировка. Но и двете са от 18:30 до 20:30. И двете са далече - хваща някакви тролеи към 9, докато се прибере става 9:30. Снощи баща й ходи да я чака на спирката, защото валеше, а нямала чадър. Ама не е случила на родители. Другите ги чакат с коли, ние..."абе, я си вземи тролея, много е удобно". Но пък реално - много е удобно, стига вечер да не беше на 20 мин тоя тролей. Взима го от кино Одеон, централна зона, оживено, хора ядат дюнери, купуват букети, заведения в района, бол. Вече при нас е по-тъмно и безлюдно след 9 (нормално), но пък спирката е много близо.
Довечера ще ходим на театър по нейна инициатива. Гледала видеа на някакъв си, който всъщност бил актьор и ще ходим да го гледаме на сцена. Даже, билети за първия ред съм купила Sunglasses

# 724
Тази сутрин със събуждането ми, първото което видях във фейса, е че дъщеря ми е номинирана от списание Атлетика за любим атлет на годината. Голяма чест е самото ѝ присъствие сред двадесетте най-добри атлетки в България. Тя е и най-младата сред тях. 
Скрит текст:
Иначе училището си върви. По две контролни има всяка седмица. Голям зор е.

# 725
  • Бургас
СС1,още сутринта гласувах! Късмет! Дано спечели!

# 726
CC1 , и аз гласувах! Много хубава новина ,да ти е жива и здрава и все така да ви радва с постиженията си!

# 727
  • в очите на дъщеря ми
СС1 и аз гласувах, девойката е чудесна!

# 728
И аз. Успех! Дано спечели!
Красиво момиче. Да е жива и здрава!

# 729
  • Mars Hotel
Гласувах! Много успехи на момичето!

# 730
Гласувах! Успех на девойката!

# 731
  • София
Пожелавам успех на девойката!

# 732
Подкрепих и аз нашето момиче. Стискам палци да спечели!
Разглеждах в платформата ресурсите за ИТ програмата. Много ми харесаха. Страшно много неща има като презентации, текстови файлове. Възможност да си качваш решенията на всички задачи, а те наистина са внушителен брой. Много сериозно изглежда. Разбрах, че цялата програма е разработена заедно със СофтУни и ползват много от техните ресурси.

# 733
От фирмата на мъжът ми ги пращат по такива курсове и този беше един от тях. Преди две години го кара курса в Софт уни и като видя ресурсите каза,че били същите едно към едно.😀 Каза ,че е труден курса като цяло и наистина трябва да имат желание иначе ще се откажат.В началото е много интересно,но после ставало сложно.
Подкрепих и аз нашето момиче. Стискам палци да спечели!
Разглеждах в платформата ресурсите за ИТ програмата. Много ми харесаха. Страшно много неща има като презентации, текстови файлове. Възможност да си качваш решенията на всички задачи, а те наистина са внушителен брой. Много сериозно изглежда. Разбрах, че цялата програма е разработена заедно със СофтУни и ползват много от техните ресурси.

# 734
  • София
СС1, страхотна девойка! Гласувах и пожелавам много, много успехи и занапред! Heart

Общи условия

Активация на акаунт