Ваканцията лежерно си върви и ДЕСЕТИ клас ни предстои

• 32 401
  • 752
  •   1
Отговори
# 735
Еnternity, да ви е жива и здрава девойката!
СС1, успех! И аз гласувах.

При нас нищо интересно. Силно впечатление ми направи, че е един урок по биология е 120 лв. Добре, че синковеца не го влече медицината. 😉

# 736
СС1, браво и успех. Дано спечели, прекрасно момиче имаш.

Краси, почакай още малко,нищо се не знае, току - виж, размисли, после да не се чудиш откъде ти е дошло.

# 737
  • Бургас
Лелееее,къв ще е тоз урок,че 120 лв????
Тези хора се самозабравиха!

Набора вчера има 6 по практика. Разглобявали и сглобявали нещо, но той не разбрал какво е. Учителят им нещо се объркал с някаква част,моя я сглобил и му казал откровенно, ,,Господине,ама вие нищо не рзбирате!!! ,, Господина му писал 6 !
Обаче забравил да попита на какво са се обучавали.
Де да можеше и по други предмети с лекота да ги вади,ама.....

# 738
  • София
СС1 еспех ва девойката! И аз гласувах.
karzz,  да ти кажа малко са момчетата с техническа мисъл и умения . Смятам, че в бъдеще тава ще се цени все повече.
Така че да избута и 10 клас с разказвателните, пък после ще се започне с предметите по специалността,  които ще са му интересни.

# 739
Ох, наборката тази учебна година въобще не отваря учебник, кара си я лежерно с максимален мързел. Вчера преписваше есе за Бай Ганьо от GPtchat 🤐. Преди няколко седмици реших да я изпитвам по счетоводство и установих, че урок не е прочела, та виках като луда 😤. Днес пак нищо нямала за учене 😠. Вчера имаше 6 по проект по ИТ, питам я на какво, но не помнела как се казвала програмата, та сигурно е ползвала нещо направено от брат и'. Чакам да започнат контролните и да се наредят едни красоти в дневника.

# 740
И аз гласувах! Успех на страхотната наборка!

# 741
  • София
И аз гласувах! Браво на прекрасното момиче!
При нас нищо интересно, младежът с нетърпение чака да останат предметите като физика и математика догодина, че философията и историята много го мъчат.

# 742
  • Пловдив
СС1, успех! Страхотно дете, и аз гласувах. Дано да спечелим.
karzz, не знам какви са цените в Бургас, но скоро ще ни стигнете. Нали и там направиха медицински университет.
Те цените и за училищните уроци хич не са ниски, какво остана за университет. Всичко зависи от предмета, колко е търсен учителя и за какво ги готви. Лично аз не съм съжалила нито за един лев даден за уроци и спорт. Но, да, идва ми в повече. Не съм ги смятала скоро, но при нас минават минимална работна заплата.

# 743
Благодаря на всички ви. Тя много се радва, че някои оценява това, което прави.
В нашия град има МУ. Класната на дъщеря ми е един от проверителите на работите. Още от миналата година, когато приключват с някои раздел им дава всички въпроси падали се през годините на изпитите от същия този раздел. Цени на уроци и аз знам, че са 120 лева. Като сложим, че се ходи на уроци и по химия, става доста.

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 21:43 от CС1

# 744
  • София
CC1, впечатлена съм от дъщеря ти. Поздравления, и аз я подкрепих.

# 745
Карзче, споко, ще удържи фронта, не остана, тоя срок още малко, другия срок ще го избутаме куцук - куцук. Браво на младежа, показал е на учителя кой е майстора, все пак лятната работа му се е отразила добре.

При нас от другата година обема доста ще спадне, ще имат 8 предмета, ако махнем ФВС остават 7, определено ще го кара айляк тогава. Аз пък се чудя, откъде го измислиха тоз предмет - Гражданско образование, всичко мара втаса, само туй остана.
Между другото, вече в учебниците има за всякакъв вид двойки, предполагам се досещате за кои говоря. В учебника по Био. за 9 клас имало картинки с тях. Велики умове, и туй направиха.
А при мойта, не спират изпитвания и тестове, а оценките валят като изведро, къде добре, къде зле, нооо, валят. Другата седмица и РС ще имаме, от вчера се чудя дали си заслужава да ходя. Имам още няколко дена да си помисля.

Витка, я не се ядосвай, чак у нас те чух, може ли тъй да врякаш, успокой се, тя си знае какво прави. И ти все мрънкаш, а накрая резултата все е хубав.

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 16:01 от Тони🍀

# 746
  • София
И аз гласувах! Браво на прекрасното момиче!
При нас нищо интересно, младежът с нетърпение чака да останат предметите като физика и математика догодина, че философията и историята много го мъчат.
Само за инфо - философията е в "базовия пакет" и няма да отпадне в 11-12 клас. Yum
Явно повечето набори чакат с нетърпение да се разчистят недолюбвани предмети. Joy  При нас химията оглавява списъка на най-неприятните, като до голяма степен "заслугата" е на учителката. Защото примерно щерката по физика нищо не разбира (според мен), тя изобщо е скарана с точните науки, ама твърди, че много харесва физиката. Даже веднъж каза на масата, че мисли да избере профил физика и аз, баща ѝ и брат ѝ целокупно изригнахме в бурен смях. Но пък ето какво означава готин учител, което за физика си е направо постижение.

# 747
Оф, за съжаление и моето няма да избере химия. Аз не намирам пропуски в знанията, но носи 4-ки. Всичко вярно, пише обясни защо, например, но това го няма във въпроса. Пише само: изразете взаимодействието.. Много тъпо.

# 748
Моят с най-голямо удоволствие ще се раздели с история, география и биология. А като си помисля, че имах идея ветеринарен лекар да го правя 🤣 С химията не е чак толкова скаран. Физиката бива, интересна му е тази година. Но реално те имат толкова малко часове по физика и химия, че няма кога да ти стане интересна.

# 749
  • София
Мандаринка, лоша работа тогава, моят син ще се мъчи да философства. Simple Smile Любими са му точните науки като математика, физика и химия, но там, където няма логика, а наизустяване, е трудна работа, освен по биология.

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 22:44 от denizara

Общи условия

Активация на акаунт