Ваканцията лежерно си върви и ДЕСЕТИ клас ни предстои

• 32 961
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
Много се радвам за вас,Бокси!🍀
Успех на Набора! Да се сработи с новите си съученици!🍀

# 541
Бокси, успех в новото училище!

# 542
Браво, Бокси! Успех на младежа.
Заявление до директора  може и в свободен текст /при нас има образец в канцеларията/ и след това директорът го изпраща на предишното училище, те го освобождават и го записва. Няма нужда той да ходи в старото училище. Ще му насрочат приравнителни изпити за 8. и 9. клас по предмети, които не е изучавал / ИУЧ най-вече/ или хорариума часове  е бил по-малък.

# 543
Да,зам.директорката ни обясни ,че ще държи два преравнителни по-информатика и немски език в края на 1срок ,също така ми каза ,че ще изискат по служебен път всички документи от старото училище и ние нищо не трябва да правим.И аз в свободен текст реших да го напиша 🤷
Не се притеснявам ,за новите ученици той винаги намира подход към хората и бързо се сприятелява.Това ще му е 4-то училище😂 1-4;5-7;8-10 и сега пак 😂😂това се смяхме с баща му ,че учи на модули 😀
Браво, Бокси! Успех на младежа.
Заявление до директора  може и в свободен текст /при нас има образец в канцеларията/ и след това директорът го изпраща на предишното училище, те го освобождават и го записва. Няма нужда той да ходи в старото училище. Ще му насрочат приравнителни изпити за 8. и 9. клас по предмети, които не е изучавал / ИУЧ най-вече/ или хорариума часове  е бил по-малък.

# 544
Успех на младежа в новото училище! Да учи с желание и да намери добри приятели!

# 545
  • в очите на дъщеря ми
Браво на младежа! Успех и късмет!

# 546
  • София
Успех и от мен на младежа!

# 547
  • София
Честито на младежа! Дано да постигне сега мечтите си! Пак в Бургас ли остава?

# 548
Дени,в София. При вас по - близо, да може за срещите да бъде с вас.

# 549
Благодаря!Да в Бургас 😀Минава от езиковата в Математическата гимназия.
Честито на младежа! Дано да постигне сега мечтите си! Пак в Бургас ли остава?

# 550
  • София
Браво boksii, много добра МГ, вече няма да го спрат хорариум и матури, да дерзае по мечтите, може да си набележи който иска университет, да стяга и немския щом гледа натам!
При нас училището върви някак криво ляво, входните едно по едно минават, навлизат все повече в 10 клас. Очаква се да започне по малко да им се избистрят перспективите, но май неориентираните като наборката не бързат.

# 551
  • Разпиляна във въображението
Браво! Успех на момчето!

При нас нищо ново и интересно. Училището върви, входните добре.

# 552
И аз желая успех на момчето!
А защо се мести от езикова в математическа? Не е ли успял да влезе първоначално? Простете, ако сте коментирали назад, но ми се губи първопричината.

# 553
Имаше бал да влезе ,но много искаше да учи китайски език и да стане графичен дизайнер такава паралелка имаше в езиковата.Да но в един момент реши ,че това не е за него.Иска много да учи физика химия и математика това са му любимите предмети,а от догодина няма да а има такива предмети.Матеметиката няма да му стигне хорариума часове и така си взе решение,че е сгрешил и е трябвало да ни послуша и да си влезе в ПМГ.😀 Дори зам.директорката като му видя оценките и бала се учуди и го попита как така не е при тях 😂☺️
И аз желая успех на момчето!
А защо се мести от езикова в математическа? Не е ли успял да влезе първоначално? Простете, ако сте коментирали назад, но ми се губи първопричината.

# 554
  • София
Бокси, браво, чудесен избор!

При нас нищо интересно, само входни нива, за първи път електронна бележка заради болест и родителска среща тази сряда. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт