Ваканцията лежерно си върви и ДЕСЕТИ клас ни предстои

• 32 945
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
За девойката на СС знам, че е лекоатлетка. Нинка, твоят младеж в кой спорт ще ни представя на Олимпиадата?
Моят се заканва, че ще стане световен шампион по бокс. Не знам как я мисли след като тренира гимнастика и ходи и да бяга, като желанието му е да участва  и на състезания по бягане.
Три на входното по биология. Хвърлих един поглед на теста. Три страници въпроси с терминология. И тотото не му е помогнало особено. Нищо. Ще компенсира със задачите от генетика и устните изпитвания.

# 601
Ха-ха, Нинка, а аз реших, че иска да се бори на други олимпиади.Satisfied

# 602
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Ston боулдъринг, нищо че не се знае дали ще го има този спорт в ЛА и е твърде непопулярен в БГ Grin Мечти да има човек и да не виси пред компютъра постоянно.

nells може би аз не се изразих правилно. За първи път след 7 клас има и желание да ходи на тези другите ученически олимпиади. Вчера ми говори, че иска на Информационни технологии или нещо от сорта. Не го слушах много сериозно. Yum

# 603
  • София
nells, аз не разбрах, за коя олимпиада се готви твоят младеж.
krasi, anra,  спокойно, не сте самички. Както се казва "цоп" в групата. Joy (не че ми е смешно,
де)

# 604
nells, аз не разбрах, за коя олимпиада се готви твоят младеж.
krasi, anra,  спокойно, не сте самички. Както се казва "цоп" в групата. Joy (не че ми е смешно,
де)

Тъкмо щях да подкрепя krasi, че ставаме две, и ти дойде за подкрепа.
Дишам на пресекулки вече като почне учебната година.

# 605
  • София
Само минавам да проверя дали не се организира среща.
Вие директно за олимпиада говорите. При това за борба. Ако трябва агитка, казвайте навреме да се запасим с вувузели, кречетала... каквото трябва!

# 606
  • Бургас
Абе,страшен набор са Наборите ни!😂
Спортни натури!
Моя фитнес,бокс и плуване!
И борба тренираше известно време!
Абе спорт да е!
Омммм!
Преди малко ни писаха за род.среща в сряда! От сега знам какво ме очаква. Особенно от класната! Не мелят брашно с моя!
Започвам да наблягам на Наздраве -то ,усещате ли!?🤔😂

# 607
  • Пловдив
Боже, не вярвам на очите си. Влизам с идеята да вия на умряло и като ви чета не съм сама. Няколко дена девойката гледа университети. Реших, че акъла й е дошъл, щото оценките са трагични и може би е решила да се стегне. Преди малко се престраших да питам какво е видяла в сайтовете на университетите. Отговорът беше кратък и ясен " Не знам какво ще правя, няма университети с езда" . Онемях, а рядко губя дар слово. Колко трябва да си зле, че да си търсиш университет по спорта и то езда. Омммммм.

# 608
Хайде всички изтормозени женички да завием в глас:
Оммммммммммм...
Не мога повече! Какво ли ни предстои? Нека някоя мама, която е оцеляла, да влезе с две-три успокоителни думи! Споделяйте, че се плаша да съм сама в това влакче на ужасите!

# 609
  • Майничка
Не само като оцеляла майка, но и като нагледала се доволно на оцелели майки, ще ви кажа само, че ножът е дървен. 😁

# 610
Не само като оцеляла майка, но и като нагледала се доволно на оцелели майки, ще ви кажа само, че ножът е дървен. 😁
Ха сега де!

# 611
Аз съм оцеляла. Карзчето, и тя.
Успокоителното е - ооомммм - кате, казвате едно м...ната му, после си пиете питието и тъй. Казано на кратко - карате го през просото, джаста - праста, пък ко доди.

А защо вечно се оплаквате, като накрая все с хубав успех завършват децата ви?
Сърдитка е трагедия, очаквам да стане още по - по - по трагично. И част от учителите изтрещяха ( тези които не бяха ). Новите изтрещели, старите още повече. А най ме е яд на класната, за един месец нищо особенно не им е преподала, а и по двата предмета е със тяхната група ( демек групата в която е сърдитка ), и двата предмета са хем блок часове, хем са РП. По единият направиха входно, така и не е писана оценката все още. УЛК пък още не са върнати на децата, дори мин. год. я беше изгубила. Интересното беше, че купихме друга, занесе я празна, дори без снимка. Връща и я със снимка, надписана, подпечатана и подписана. Все още се чудя, откъде аджеба е измъкнала снимката?
Относно оценките, с изключение на нарчето, от всички други си има в школото, предимно от входните. На единият език има 2 оценки, на вторият са 3. Тъй като стана дълго, в следващото ще ви напиша какво стана по ФВС, лошото беше, че моята се наложи да отсъства в деня, в който щеше да е интересен спора между съучениците и, и учителите ( двама на брой ), а на следващия ден нищо не успя да разбере.

Ааайй ся, една срещичка си направете, и хич да не ви дреме.
Ще чакам Карзчето, да разкаже за РС.

# 612
  • Бургас
Тони, задължително ще пиша след срещата. Но се успокоих,че класната няма да присъства,понеже е в болнични. Та малко ми олекна,няма да се червя 😂

Университет с езда - хареса ми! Някой в Англия може и да предлагат като странично занимание 😉

# 613
  • Сф
О, здравейте. Хубаво си говорите. Ние сме в ниския диапазон на входните. Ще ги оправим по натам. Че и втори срок има според мойта. Wink
И при нас винаги изтрещяват в началото на учебната година. То забележки за щяло и нещяло , то порязвяния с оценки. Даже готиния класен изтрещял чувам. Даже моята се сдоби с паник атака при сестрата, заради 3 ка при любим преподавател и предмет. Да видите като го погнах. По принцип не съм такава, но всичко си има предел.
Моята вчера беше на волейболен турнир на училищата по общини. Малко не е нейния спорт ,но нали висока и спортна. 2 ро място са взели. Били са 30 то и 18 то, първи са немската. Децата  се радват. Днес спи в часовете..дано не се и разболява, че студени сокове пила на корем в работата. То говориш, говориш..
Поздрави на спортистите в темата и много успехи!
На красавиците и красавците също! Heart
Това с ездата много аристократично, Рени! Пращай по Англия някъде.
Карз, много е гадно да ти е гаден класния. И ние бяхме така с личната неприязън. И все 4 по английски. Направо ми беше писнало! Иначе в работата я бяха избрали точно мойта за приема на посолството за 4 ти юли. Хаха. Сега нямаме допир и хоп 6 при новата. Все тая. Аз влядея добре и знам ,че говори. Шъмусе и училищата и някои преподаватели...
Тонка, иска ми се да правя родословно дърво на баща ми рода, идея нямам как , но ще ровя в общината ви, току виж се видим Simple Smile
Мм го оперираха и месец поне ще се пази, тъй като му е тежка работата и ще поемем натам.
Ще пиша пак.
Поздрави на всички!

# 614
Карзче, чакам, споко. Добре, че няма да я има, иначе тоз червей щеше да изяде хубавата червена ябълка.

Пюрче, заповядай, винаги готова.

Ако никой не е писал до довечера, ще драсна за онуй чудо. В момента сме на оглед в мола, и хич не знам кога ша съ дотътрим у наше село. Пак са направили влаковете с прикачване тая седмица. Аман от тез промени в разсписанията им, за всяка седмица нов график, за капак, трябва да иде човек до гарата за да разбере, сайта е пълен тъ...к.

Общи условия

Активация на акаунт