Коя ви е мечтаната дестинация и защо?

• 11 122
  • 313
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Бора Бора, Фиджи, Камчатка, повечето страни от Южна Америка-Перу, Боливия, Бразилия, Аржентина и Чили.

Нова Зеландия - заради Властелина 
...аз също, даа Sunglasses

# 31
Москва и Санкт Петербург,  както и Самарканд за градове.Държави-Куба и Китай

# 32
Москва и Санкт Петербург,  както и Самарканд за градове.Държави-Куба и Китай

Много красиви места. Има какво да се види там.
Освен Москва и Санкт Петербург може да се види Твер, точно между двата града. В Куба - Хавана, Варадеро. В Китай - Пекин, Шанхай.

# 33
Япония. Цял друг свят и култура, която ме интригува и респектира.

Скандинавия заради Северното сияние. Приятел се опитваше да ме плаши колко е опасно и вредно това, но не му се получи. Simple Smile

# 34
Япония. Цял друг свят и култура, която ме интригува и респектира.

Скандинавия заради Северното сияние. Приятел се опитваше да ме плаши колко е опасно и вредно това, но не му се получи. Simple Smile

Защо да е вредно? За пръв път чувам.

# 35
Заради излъчването нещо...слушах го с половин ухо. Grin Не съм търсила информация, пише си из литературата.

# 36
Мечтая за Япония по време на цъфтежа на вишните и Южна Корея. И Южна Америка. Първите са по постижими, но Америка е по-опасна и трудно ще стане, но се надявам на поне една страна, евентуално с агенция. Искам да видя целия свят, Европа отдавна не ми е интересна.

# 37
  • София
Салар де Уюни през дъждовния сезон.
Заради сюрреалистичния пейзаж.

# 38
Галапагос и Великденския остров, сигурно е ясно защо. Много скъпо обаче, а Галапагос току-що поскъпна сериозно, а преди няколко месеца се заглеждах лежерно...
А Великденският остров ми се изплъзна като имаше затъмнение там и още ме е яд...

# 39
  • София
Искам да мина Route 66. Минавала съм само по първите 150 км, но ми е мечта да измина целия до западния бряг.

Другата дестинация е Перу - Мачу Пикчу, пустинята, платото Наска - от повече от 30 години вече ми е в списъка, откакто ми подариха една детска енциклопедия с интересни места по света.

Третата дестинация е Китай - бях там, но има толкова неща, които да се видят, че ще се наложи да се връщам още много пъти. Искам да разгледам Съчуан.

# 40
Искам да отида навсякъде по света, но  сега най-много искам Санкт Петербург и Москва.  Били много красиви градове, особено вечер. Това е едната причина-красотата. Другата е дворците, Ермитажът,всички музеи и  забележителности. Третата да се повозя с корабче по Нева.
 Където и да съм ходила,една от любимите ми атракции е возене с корабче по река, море, езеро, канали, в зависимост от мястото. Гледките са неописуеми.

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 17:06 от K.A.G.

# 41
Япония! Защото за мен източната култура е загадъчна. И ще ми е много интересно да разгледам и опозная.

# 42
A как ви се струва Мексико?
Не съм била в Южна Америка, но пък толкова страни бих посетила там. Чудя се от къде да започна?

# 43
  • София
Мечтани дестинации - Антарктида и Южна Джорджия - Южни Сандвичеви острови  - със слизане на сушата, а не само поглед от круизен кораб.
Останалите интересни места просто си чакат реда. Wink

# 44
  • Пловдив
Салар де Уюни през дъждовния сезон.
Заради сюрреалистичния пейзаж.
Пожелавам ви тази невероятна дестинация!Имах късмета да я посетя и винаги ще е в сърцето ми🩵

Общи условия

Активация на акаунт