Първокласници 2025/2026 - тема 1

• 5 872
  • 127
  •   1
Отговори
# 75
И при нас е така,дворът е затворен и заключен,не ги пускат да излизат без родител до 4 клас.Освен стола няма другаде храна,трябва да се пресече натоварена улица за лафка,бързи храни няма никъде наблизо за щастие.Носи една кутия за сутрин и следобяд плод,отделно яде и в стола,три степенно меню 5 лв е купона при нас.Моят е ящен и не е претенция,на мен лично ми харесва менюто.За книги и игри винаги са били дарения при нас,за класа.Отделно диспенсър взехме,много е удобно,от общия бюджет купуваме тубите.

# 76
  • Пловдив
Толкова, към пет лева излизаше и при нас, когато дъщерята ядеше на стол, а то беше много отдавна (допреди около две години). Wink Сега сигурно е повече, но цените са различни при различните доставчици. После мина твърдо на купени сандвичи и сокчета, продаваха се вътре в училището, май пак някъде в стола. Бяха начално училище и друго нямаше.
Сега нямам представа малкият какво ще избере - стол или кутия.

Последна редакция: пт, 05 сеп 2025, 19:13 от Магдена

# 77
  • Beyond the stars
При нас е 6лв. на ден столът и се надявам да му хареса. Първи-втори клас нямат опция лафка, та ще си носи нещо за следобяд и по принцип.

# 78
  • София
Цветя ще подари на класната и на учителя от занималнята. За мен е важно да изгражда навици като този да се научи да подарява цветя. В последствие ще преценим дали да вземем рязан цвят или саксийно цвете. В нашето училище достъпа до лампата е забранен до 4 клас. Ще си носи храна от вкъщи, отделно ще купувам и купони да стола за обедното хранене.

# 79
  • Beyond the stars
Много симпатични и според мен ползотворни ни бяха дните на адаптация, и младежът е доволен, и ние.
Успешно подадох преди малко заявеление за отпускане на еднократна помощ онлайн с електронен подпис. С ПИК на НОИ също пробвах първо, не се получи.

# 80
Много симпатични и според мен ползотворни ни бяха дните на адаптация, и младежът е доволен, и ние.
Успешно подадох преди малко заявеление за отпускане на еднократна помощ онлайн с електронен подпис. С ПИК на НОИ също пробвах първо, не се получи.

Бележка, че е записан нужна ли беше? Четох някъде, че вече са качени в системата и не е нужно, само акт за раждане е достатъчно.

# 81
  • Beyond the stars

Бележка, че е записан нужна ли беше? Четох някъде, че вече са качени в системата и не е нужно, само акт за раждане е достатъчно.

За първи и за осми клас се изисква, акт за раждане не е необходим.

# 82
След отпразнуван РД, пожелавам на всички дечица на добър час!
Поздрави от 1б клас и нека са здрави, ученолюбиви и все така слънчеви и усмихнати, както днес!
Успешна нова учебна година!

# 83
Честит празник на всички деца! Ей, пуснах по някоя сълза аз. Започна се 😁

# 84
И аз поплаках, признавам си.
Днес първи пълен ден с нетърпение очаквам отзивите!
Давам и 1 седмица да се осъзнае, че безгрижните дни от детската градина са в миналото.

# 85
  • Beyond the stars
О, аз им давам поне средата на октомври, да разберат генерално къде се намират Bowtie

# 86
  • София
И ние с таткото пуснахме някой ред сълзи... Емоции, не можеш да ги спреш!
Ужасно е развълнувана, но като знам всичко колко бързо й омръзва... ще видим Wink

# 87
Учудващо, стартира спокойно, което е много важно. Според мен не се е осъзнала още. Правата седмица са до 1,адаптивна.

# 88
  • на 4-ия етаж до асансьора
На добър час на децата и да им върви по вода!!! Two Hearts
Отивам да взема синковеца вчера и виждам една камара раници на пейка в двора /по принцип раниците ще се носят в Понеделник и ще се взимат в Петък/ и той си търси раницата... Тук съм : ??? Open Mouth Питам го , защо си е взел раницата? Неясно, коя госпожа казала... Намираме я. Не госпожата - раницата!Вътре е само несесера и шишето за вода. ???  За сметка на това обаче суичера е в стаята. ??? Питам госпожата ... ненагледните и казали, че родителите така им били казали /след кратка справка в групата става ясно, че не  е така Smile/. Врътнали са я значи! Опитвам се да не викам и съм ОМ....ОМ... Стигаме до блока и виждам, че диването е с маратонките за физкултура. ЗАЩООО питам? Повече му харесвали за след обяда Close Влизаме в къщи и след минута се чува гузничко: МамоуууУ, ама аз раницата за физическо си бях взел! Scream А беше само 16 септември...

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 12:11 от Жива

# 89
Здравейте подадохте ли за еднократната помощ към социалните за ученици?

Общи условия

Активация на акаунт