МНОГОДЕТНИ МАМИ 10

• 15 383
  • 281
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Честита Баба Марта!
Много здраве, усмивки и пролетно настроение!

Цвете, честита годишнина! Много да се обичате и да почерпиш и за диамантената ви сватба!!!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 151
   [color=redЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ,РУМЕНИ,ЗАСМЯНИ!!![/color]Сутринта мисля че ви писах поздрав,но явно още съм спала и не съм го изпратила... newsm78 #Crazy BlushНо сега се реванширам... Peace

Готварската книга на Леля Ог е от поредицата на Тери Пратчет. Тя е един вид страничен продукт на серията книги за света на Диска, на която ние сме луди фенове. Тери Пратчет ни е много любим заради невероятното чувство за хумор, умението да демитологизира, без да бъде циничен и страхотните образи, които прави. Децата помнят цели пасажи от книгите му и ги цитират по повод и без повод, като хилежът е неспирен. Мъжът ми не се пристрасти, някак не успя да навлезе в стилистиката, но ние само дебнем за нови книги, а през това време препрочитаме старите. Дори някое от децата наскоро се оплака, че му било трудно да хареса някоя книга, не били на нивото на Тери Пратчет.
   И аз съм голяма фенка...Но децата са ми още малки,и не го разбират...

# 152
ЧЕСТИТА  БАБА МАРТА ,много здраве и късмет на всички.

Секстет, Честит ви юбилей ,любовта да е ваш спътник сега и завинагиbouquet [/size]
Ние ще празнуваме съвсем скоро 19г.от сватбата.
Тери Пратчет, newsm10

Чудя се какво ли става с мама Цоцоланка? newsm78

# 153
Честита Баба Марта!
Да сте бели и червени!
Желая пролетно настроение и успехи!

И аз съм фен на Тери Пратчет! Просто ще падна, как сме се събрали! За съжаление ги четях отдавна!!! А защо ли  newsm78?

Неви, мама Цоцоланка май имала проблеми с компютъра, че онзи ден ни се появяваха едни странни съобщения! Тотов каза и съм склонна да повярвам!

# 154
       Честита Баба Марта! Да сте живи и здрави, весели и засмени!

Секстет, честита ви годишнина! Пожелавам ви още дълги години семейна любов и разбирателство!
Дано и аз след време да мога да кажа такива хубави думи на мойте деца, че сега съм изнервена и ядосана на таткото. Но не ми се говори по тая тема, че се паля още повече.

Моят син Иван е във втори клас и не му давам всеки ден джобни пари за училище. Закусва в къщи, обядва на стол и безплатните закуски си ги изяжда почти винаги, даже си взима и допълнителни. Не мисля, че на тази възраст трябва да харчат всекидневно пари за вафлички, шоколадчета и играчки. По същия начин винаги съм се възмущавала от майките и бабите, които взимат детето от яслата или ДГ и - бум в магазина за лакомства. Ние също им купуваме такива вкусотийки, но при някакъв повод - похвала от госпожата, успешна изява на сцена, някакво тържество.... И те все още изпитват радост, когато им се подари шоколад или торбичка с лакомства. Лошото е, че почти всички деца си носят пари в училище и понякога ми дожалява, че само мойто дете стои и гледа на опашката, и тогава му давам някакви парички, но това става рядко. Обясняваме си, че не е правилно да харчиш безразборно пари, а по-добре да прецениш кое ти е нужно и кое - не чак толкова.

За изявите на мойте деца ще пиша друг път, че сървърът ми прави номера и искам поне това да публикувам.

# 155
  • софия
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

Ей това от мен.

Мартеница пращам надалече
нишка от живота във дома,
бяла като вишната на двора
и червена – сила на кръвта.
Да те топли даже и далече,
да те връща нощем у дома,
за да имаш сили във крилете
като следваш своята мечта.
Да ти дава дързост във живота,
че си струва още да вървиш
и където и да си... далече –
носиш нишката на своя род.

# 156
  • Варна
Честита Баба Марта!   Бъдете бели и червени,румени и засмени!
Много усмивки и пролетно настроение!

Секстет,Честита Ви годишнина!

Нека бъдат дните Ви песен,
запята от славей през май!
Живота Ви да е винаги весел
и Любовта да Ви води до край!!

Бъдете щастливи!

1dating luvbed txtloves newsm76 Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts  remybussi family6

# 157
  • Варна
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

Мартенички бели,
бели и червени,
де и как сте взели
багрите червени?

Пролет щом ви зърне
тука при децата,
бързо тя ще върне
птиците в гнездата.

Храсти разцъфтели,
листите зелени.
Мартенички бели,
бели и червени.

А на Секстет ,Честита годишнина и още много,много по 20 да празнувате!  bouquet

Последна редакция: чт, 01 мар 2007, 18:32 от suzi_a

# 158
ЧЕстита Баба Марта и от нас!
Честита 20-та годишнина Цвета!!!Все така влюбени да сте цял живот!
bouquet
Наистина Цоцоланка я няма цял ден... Thinking какво ли се е случило????
Ние от днес сме с нова бавачка - една баба
Яни много я хареса - веднага отиде при нея и вдигна ръце да я гушне.
Аз не я харесах много..., щото си мислех че е по-млада пък се оказа че е пенсионерка. Дано се сработят щото наистина имам нужда от бавачка - спешно при това. Днес се гледат цял следобед и добре са се справили. Но като се има в предвид че той спа от 14-17ч. нямаше много време за игри , ама дори излизаха на разходка до градинката. С Мирела естествено... та стигнахме до Мирела ooooh! тя изобщо не хареса бабата.ама хич! Много приказвала, била досадна.... и така
Ами това е в общи линии. Ще видим утре как ще е! Mr. Green

# 159
Извинете, това тук поетичния клуб ли е????? Да не съм сбъркала темата???? Или това са Литературни Многодетни Мами????  Добре ви влияе обаче първия ден от женския месец! Представям си до края му какво ще е....

О, виждам позабравени физиономии - suzi_a ,  mama_hero , а има и други многодетни,които съм хващала да четат, а после не пишат  newsm66  newsm66  newsm66   

Ох, 2 дена компа ни беше на системи..... Казаха стар бил, нови игри на него - йок, не си струвало скъпата видеокарта, много засегнати участъци в хард диска, въобще..... Ама и той тази година ще навърши 5 години откак го имаме. Нормално е, пак добре издържа, имайки предвид тормоза дето носи!

Секстетно Цвете, аз Готварска книга пък макар и на Тери Пратчет, не ям....  Няма тук нещо по така материално, почерпка не виждам, поне очите да се напълнят.... Иначе -
Честит Юбилей! Честита порцеланова сватба - на гостите се сервира в нов порцеланов сервиз,като се смята,че от старите няма и помен! Много любов ви желая!   loveuuu  loveuuu  loveuuu married married married

Да се похваля - може ли, щото пиарката ми я няма - демек циганката ми умря, ама във втория брой на сп. Родители има 2 скромни наши участия - текст и снимка.

Лека и спокойна вечер! Да знаете какъв компютърен глад ме гонеше...... Не съм си видяла още новия комп, първо тук да се разпиша реших и после да гледам всичко останало!!!!!

# 160
Благодаря на всички за поздравленията! Надявах се да ми се размине почерпката, аман от готвене и сервиране, ама няма как: Наздраве!  И да ви е сладко!

# 161
Да се запиша и аз при вас Laughing
Имаме четири деца: две момичета и две момчета-Рая 18г, Юлия 11г, Александър 8г и Виктор на 1г.
За да бъде купона пълен имаме 3 папагала и два аквариума с рибки. Децата искат да си вземем и котка и куче Mr. Green Само това ни липсва. Примирили сме се мъжа ми, че след около двадесет години ще имаме подредена къща Mr. Green Къщата ни е сравнително голяма-всяко от децата си има стая (естествено разбъркана). Почивните ми дни преминават в оправяне  ooooh!

# 162
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
dessivl  Hug добре дошла сред нас   bouquet Явно е наистина купон у вас!Важното е,че има дъстатъчно пространство за всички! Напиши нещо по-вече за вас,ти от къде си по принцип,кои са рожденните ви дати,за да ви включим на първа страница в списъка/и на шестимата/....моите като са в момента само две от децата в къщи..пак все нещо оправям и пререждам  Crossing Arms край няма
Мама Цоцоланка задоволихте ли компютърният си глад вече....да не заряза Лъчо снощи заради компа  Embarassed Joy

# 163
Привет, момичета!
Ето имаме си вече и една българо-американска мама сред нас. Дабре дошла desivl! Надяваме си да ти хареса нашата компания, а ти ще ни информираш за клюкините в Америка - да не изоставаме. Mr. Green Там сигурно не те гледат с почуда като кажеш, че имаш 4 деца? Или?

Вчера бях на концерт на хор "Морски звуци" по случай 1-ви март, който е и ден на любителското изкуство. Аз съм вече бивша хористка. Откак се помня пея в хор - първо в Силистра в детския хор, а като дойдох във Варна в "Морски звуци". Хора може да ми е взел много, но ми е дал още повече и много се радвам на срещите със старите познати. Не успях да остана за веселата част ( почерпката), защото нали кърмя..., но пък бебо снощи вечеря със заредена с духовен заряд и положителни емоции кърма. Laughing Иска ми се да се върна в хора Praynig, липсва ми това духовно зареждане, но ще почакам поне още няколко години. А нататък...ще видим.

Слънцето така припича! Поне от в къщи изглежда чудесно и внася пролетно настроение. Дано е изпълнен с такова настроение денят на всички ви!   bouquet

# 164
JuliS, и при мен реакцията на баткото беше подобна. Може би не е лошо да говориш с жената, че каката се чувства домакиня и господарка на къщата, когато тебе те няма. Моят даже беше решил, че гледачката ще ни изяде храната от хладилника!  Rolling Eyes Хлапешка работа! Но при нас проблемите се задълбочиха и в крайна сметка се отказахме от нея.
Това беше отдавна - сега аз съм гледачката - на всички!!!
Много сте поетични - аз не мога да се включа. Големият ми успех е, че покрай децата започнах да пея детски песнички. Преди да се родят беше абсурд да изпея изобщо нещо, защото знаех, че пея фалшиво.

Общи условия

Активация на акаунт