МНОГОДЕТНИ МАМИ 10

• 15 371
  • 281
  •   1
Отговори
# 135
Дойде и моят ред!

Първо- много ви  благодарим за поздравите и подскачащите човечета за празника на Невена.
Видя ги в края на дългия си ден и "ах, ох, откъде знаят, кой им е казал, ама те познават ли ме..."
Изнесаох поредния урок по човеколюбие и нормални човешки отношения! Heart Eyes
Иначе двата дена бяха доста натоварени.

Секстет и останалите, концерта в НДК беше изключително вълнуващ, но натоварващ за мен Crazy. От четири следобед бях с моите три и още едно приятелсто дете в НДК- репетиции, преобличане, укротяване на зверовете, хранене, пазена носиите от поразяване, приспиване на най- малката  Rolling Eyes
Около 500 човека участници-надъхани, красиви, танцуващи- нашият ансамбъл -най-добрите Peace

Вчерашния ден -около рожденничката-градина, торти, свещички, фойерверки...забравен сертификат Twisted Evil..
цял ден нагоре-надолу по софийските улици- добре, че колата още върви...
Вечерта купон в читалището-Ники-ръководителят им беше много уморен от предния ден, аз носех неща да се черпят деца и родители, а Невена на седмото небе, че в нейна чест се отменя репетицията и ще има купон. Всички лудуваха, детенце получи дребни подаръчета; сега ги е скрила, че апетите за нещата й са мнооого големи.

Живот!

Жалко, че изпуснах темата за мъжете, щото хич необичам да се оплаквам от мъж ми-нали си е мой избор, но така много му набрах, че никакво сдобряване Embarassed Joy няма да помогне...

Оставяйте със здраве! Hug

# 136
Zdravej, Hella!
Спрях да пиша, защото ми се наложи да пооправя един отдавна започнал конфликт между мен и свекърва ми. Цели 6 години говорех, че  всички тия вицове за снахи и свекърви не ми говорят нищо, и хоп Mr. Green изненада!
Добрата новина е, че преминах  месечното ураганно присъствие с мнооооооооого искрени молитви  Praynigи ясното разбиране, че всички грешим. Та, освен че поотслабнах от притеснение, освен, че се облеганх на приятелското рамо на съпруга ми, на приятелки и т.н.  сега открих за себе си, че принципите, в които съм вярвала, наистина работят! Днес съм страшно щастлива за широтата в душата ми. Не е лесно като те пляснат по едната буза, да се изправиш и да продължиш да обичаш и да помниш доброто, което ти е било дадено, а не моментната слабост на човека.
Та взех аз решение да бъда смела и да почитам все така свекърва ми и с един малък жест към нея   bouquet си казах, че си давам и другата бузка... Praynig Че избирам да обичам, пък тя да постъпи с моята уязвимост, както ще...
А тя, милата, като се развълнува, Hug като почна да сипе едни бисери на обич и милост...сърцето ми разтопи...Подари ми цветя, то бяха прегръдки, то беше състрадание...Слава Богу!
Който каквото ще да ми говори, аз пак си знам, че Бог ме благослови с това примирие като ми даде сили да не се огорча, и като ме подкрепи да остана вярна на решениео си.  И затова бързам да ви споделя всичко, че като е клюкарник, как да не се разклюкаря по такъв значим въпрос.

# 137
   Мама Цоцолана,като прочете довечера,накъде съм обърнала темата с децата,и ще ме набие най-накрая...Тя ви подтикна да ги похвалим с нещо,а тя каква стана...Аз съм от огнените зодии,та като се зарпалих нощес,и до сутринта ми бе минало,но разлютих вас... Thinking
   За това  Praynigнека оставим грешките,на нашите деца,и днвес да се похвалим с нещо...Не че се сещам с какво newsm78явно още ме държи,но някой друг може да подхване...!
   Дудуш,остави яда си ,ами се наслаждавай на успехите на децата си!И аз декември,ходих с цял отбор на турнир по баскет бол,и ти поне музика си слушала,а на мен от тези свирки,три дни главата ми бещше станала #Crazy.

# 138
Тези вицове за снахите и свекървите.... и за мен са нещо много далечно. Слава Богу ние със свекърва ми се разбираме много добре, не се караме, аз се вслушвам в съветите й, ако ги оценя за добри, ако ли пък не - не го взимаме присърце. И тя, както и аз, много добре разбираме, че всеки човек сам определя начина си на живот, стига да не пречи на другите. Конфликтът на поколенията винаги е съществувал и ще съществува, но когато човек има желание, всичко е поправимо. Същите са отношенията и на мъжа ми с майка ми - даже бих казала, че много си допадат и ни е много приятно да се събираме заедно.

Като ще си хвалим децата, нека сега да похваля същата онази Бояна, дето вчера ме изправи на нокти. Тя ходи вече трета година на художествена гимнастика и  напредва доста добре. Особено тази година й е много трудно, защото е на училище от сутрин (8 ч.) до вечер  (5 ч.) и след това три пъти в седмицата от 6 че чак до 8ч. е на гимнастика. Така че на практика се получава един 12 часов работен ден. Но тя го прави със желание, аз не я насилвам -  нека да избира сама какво я влече.
Рисунките за бала формат А3 ли трябваше да бъдат?

# 139
Помилвана, много ме развесели с разказа си, но покрай моите неволи с тестове, не можах да кажа нищо! Но откакто го прочетох си мисля за теб и искам да ти кажа  - забрави за тестовете за бременност! Нали знаеш какъв е резултатът!!! Embarassed
При мен с третото дете беше съвсем отрицателен и аз обясних на големия ни син (той намери опаковката), че тестът е отрицателен!
Но само за 2 месеца.
Поздравявам на патерица всички рожденици и празнуващите около тях!!!
Дидуш имам специални питания за танците, но ще са допълнително!
Спокойна нощ на Галче и ТедиВас, че гледам - само ние не спим!!!

# 140
И аз не спя!
Имаме хубав повод - 20 години от сватбата. Решихме да го отпразнуваме само с децата и беше една чудесна вечер - много си говорихме, смяхме се, разказавахме си разни истории, а накрая Мика ни чете препоръки от Готварската книга на Леля Ог, та съвсем ни заболяха коремите от смях. Казах на децата, че решението да се омъжа за баща им, е едно от най-умните неща, които съм правила през живота си, защото оттогава живея с най-добрия си приятел и имам точно тези деца, които бих си поръчала, ако можех да избирам.
Сутринта минахме през свекърва ми, за да почерпим по случая, тъй като тя е с тежка коксартроза и не може да дойде на празника. Като казах на 7-годишната ми племеница, че с вуйчо й сме се оженили преди 20 години, тя се изуми от такъв безкрайно дълъг срок и след малко заяви на майка си: "Мамо, знаеш ли, че вуйчо и вуйна са се оженили преди двеста години?" Абе знаех си аз, че е отдавна, ама чак пък толкова... newsm78

# 141
   Брей, човек не може да ви смогне да ви чете камо ли да пише! Flowers Bouquet
   Секстет да сте заедно още пет пъти по толкова, да сте живи и здрави цялото семейство! Сега се сещам, че май лятото и ние ще ги направим толкова.
    bdbaloni ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО СА ИМАЛИ, ИМАТ И ЩЕ ИМАТ, ДА СА ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ ДА РАДВАТ БЛИЗКИТЕ СИ!   bdbaloni
    И докато писах май стана 1 март ЧЕСТИТА БАБА МАРТА ЗДРАЕ И ДЪЛГОЛЕТИЕ НА ВСИЧКИ! newsm51
   Моят син Мартин дали има имен ден или пък месец. Да е честито на всички с това име, зло да ги забрави и всичко хубаво да не ги подминава!

# 142
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Секстет 1dating да сте живи и здрави и дъъъъъъъълги години да живеете luvbed в обич,хармония и разбирателство  loveuuu!
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА на всички
Мартин днес няма имен ден!Днес са-Евдокия...и производни имена от нея!Мартин си има отделен имен ден Hugще погледна и пак ще пиша кога е!
Аз днес ще имам много работа и емоции-ще ходим с моят мъж за тържеството на деца лишени от родителска грижа в едно тукашно село.
А за празника в нашата градина,поръчахме във фурната до нас да изпекат една питка за децата от групата на детето и сега нашичкият се чувства много отговорен,че ще занесе питка на другарчетата си и вече разиграва ситуацията как той щял да чупи и дава парче на всяко дете bowuu

# 143
Баба Марта бързала,
Мартенички вързала:
Морави, зелени,
Бели и червени:

Първом на гората –
Да листят листата.
И да дойдат всичките:
Щъркелите, птичките,
Първият певец,
Косер хубавец.

После на градините –
Да цъфтят гиргините
И латинки алени,
И божури шарени.
Ябълки да зреят,
Круши да жълтеят.

А пък на дечицата
Върза на ръчицата
Мартенички чудни
Със ресни червени,
Да са ранобудни,
Да растат засмени.

На всички именници -Честито!

# 144
Честита Баба Марта на всички! Да сме живи, да сме здрави, децата  - с бузки алени и от съдбата погалени!

Да имаше начин Бояна щеше цялата да се накичи с мартеници, но я убедих да са по-малко, за да има за всеки ден различни. Сашко е чак в Силистра и за него не знам, но на бебо мисля също да му сложа мартеничка - нещо по-подходящо, да не я лапа и да не се одраска нещо.
Спорен ден на всички!

# 145
Честита Марта и от мен! Да сте бели и червени, румени, засмени.[/color]

Най- хубавия празник...заедно с 24 май!

Секстет, честито! Да дочакате 20 години от сватбата на най-малкото ви дете.
Каква е тази готварска книга на която толкова сте се смяли?

На всички-наистина хубав и щастлив ден!

# 146
Честита Баба Марта!
Да сте живи и здрави, бели и червени, румени, засмени!

Моето Саше много ме зарадва. Измислил да направят и занесат мартенички на децата от няколко дома, организирал класа, вчера си издействали разрешение от училищното ръководство и направили мартеничките, а днес ще ги занесат на децата.

Готварската книга на Леля Ог е от поредицата на Тери Пратчет. Тя е един вид страничен продукт на серията книги за света на Диска, на която ние сме луди фенове. Тери Пратчет ни е много любим заради невероятното чувство за хумор, умението да демитологизира, без да бъде циничен и страхотните образи, които прави. Децата помнят цели пасажи от книгите му и ги цитират по повод и без повод, като хилежът е неспирен. Мъжът ми не се пристрасти, някак не успя да навлезе в стилистиката, но ние само дебнем за нови книги, а през това време препрочитаме старите. Дори някое от децата наскоро се оплака, че му било трудно да хареса някоя книга, не били на нивото на Тери Пратчет.

# 147
Честита Баба Марта на всички - малки и големи! Винаги да бъдат здрави и засмени!
Hug

# 148
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ!
ДА СТЕ БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ И МНОГО УСМИХНАТИ.  newsm53  smile3503  smile3521

# 149
  • Варна
Честита баба Марта! Да сте здрави, весели и засмени! С много пролетно настроение и усмивки!
stork-boy
Секстет, честита ви 20-годишнина от сватбата! Развълнува ме това, което си казала на децата си по повода. Пожелавам им и на тях след време да могат да кажат същото за себе си! Желая Ви още много години любов и радост всички заедно!

Браво и на Сашко! Чудесно е, че има деца, които мислят и действат за другите! Той не беше ли едно от тия, непогледнатите, в многодетните семейства?  Wink

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт