МНОГОДЕТНИ МАМИ 10

• 15 363
  • 281
  •   1
Отговори
# 120
Честит рожден ден на Невенка и Любчо, здраве е радост да носят у дома !!!   bouquet   bouquet
Момичета, трябва ли да се скарам с мъжа за да има сдобряванеееееееееееее.........  Mr. Green
Сега като са първа смяна големите деца и докато спи малкия, познайте как си пием кафето. Е, не всеки ден де. Каката ни докато се къпала си протрила носа,  Laughing  и не иска да ходи на училище.Аз й казвам , че раничката е малка, но пуста суета. Сега чух по новините за заушката в Пазарджик, ама тя е тук от два месеца и повече. Още по време на грипната епидемия. Явно вече са много болните деца, дано не е за дълго така.
Днес валеше сняг, но мокър и не натрупа. А така ми се иска една хубава , дебела покривка. За пързаляне и бой с топки. Но тук е така и да има е за малко. Ей, няма да свикна с топлата зима в Пз-к.
 Хубава вечер !

# 121
Ама снощи след хубав скандал с много оборотни чистоти ,най-после разпуснах напрежението около насъбралото се недоволство от моя страна .Та след това падна едно сдобряванееееееее, да видим сега дали няма да си имаме и четвърти подарък в семейството  Embarassed Embarassed
Момичета, трябва ли да се скарам с мъжа за да има сдобряванеееееееееееее.........  Mr. Green

И ние сме имали такива сдобряванияяяяяяяя....... Но определено казвам - мерси от подобни сдобрявания....... Вярно,че често са били много  Two Hearts  kiss  Misc Bomb   Ама този път няма да се сдобрим така! Обещавам! Въпреки,че има някакви наченки на подмазване от страна на Човека! Ама няма да го огрее! Още съм му ядосана! Днес дори се подмаза,че щял да ми купи миялна, ако аз си я свържа, защото не му се занимавало! Дъра-бъра......

Гледам още една сватба се задава.... То, Свате, и аз за моята щерка искам персонал...... Добре,че подсетиха другите сватове.

Мъже в командировка, а?????  hahaha  hahaha  hahaha  Те мъжете ви не четат ли форума,че да видят какви ги пишат жените им.....  Или тази комбинация ви харесва - мъже в командировка, после скандал и най-накрая .... сдобряванееееееееее! И после заради вас щъркела да си прекъсне отпуската......  stork-boy  stork-girl 

Нещо темата ни в последно време става тип петъчна..... Или по скоро става - гладна кокошка просо сънува?????  Joy  Joy  Ще я видим тази работа - утре кой ще премита и кой баница ще черпи....
Не ви е срам! Как можете да пишете такива неща?????  После ако прихвана с близнаци - ей, откъде ще е - от темата, вече ме е страх да я отварям!

Хубава вечер, децата да спят дълбоко, а аз не казвам,че вие с тати трябва да спите обаче.... И ако не сте се скарали - скарайте се. Заради сдобряванетоооооооооо...

Ех, неви, неви, каква тема отвори ти..... Ама що ли за това пиша аз,а не писах напр. по тестовете на СуперТеди  newsm78  newsm78   Леле, какво ме чака, не искам децата ми да порасват,че като ви чета - косата ми побелява и се изправя........

Хубава вечер, мами!  smile3508

# 122
Мдааа,това с командировката много ми допада и от опит знам ,че действа ама на ,няма кой да го прати ,че сме и колеги с мъжа ми, а пък ми е и шеф Mr. Green Mr. Green,та поводи да се чувствам недоразбрана и недооценена мноооооооого.
   И при нас е така!!!Ужас!!!Вземете и моя за малко!!!
   При децата точно днес няма за какво да се хваля-връщам се оат родителска среща...Не ми се говори...до сега крещях...не ми останаха сили...Само ще ви кажа че големият ми син се държи така,както аз на 15години...НАИСТИНА ЛИ ДЕЦАТА ИЗРАСТВАТ ПО БЪРЗО НА ДНЕШНО ВРЕМЕ,И ВРЕМЕ ЛИ Е ДА ПОЧНЕ ДА ПУШИ И ДА БЯГА ОТ УЧИЛИЩЕ?!Той е само втори клас... #Cussing outАма аз нямя дя му се дам!!! #Cussing out Naughty Naughty Naughty
    Като преспя и ми мине,ще пиша за хубавите им страни!!!

# 123
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Невена    на didush8         bouquet
   Любомир   на мамамила           bouquet
 newsm59  Gift newsm59  Gift  party002  ura Tada  ura  party002  Gift да се готви утрешният рожденник de4ko  newsm67 Краси да почерпиш
Ох да се оплача,студено стана,сняг заваля,едни едриииии парцали-красота,ама не я искам вече ...то да си вали ама да е топло  coldОбикалях да каня из града жените и момичетата на представяне на перлените бижута на ВЕЛМАР-ПЕРЛА   Sick и познайте колко дойдоха,от тези ..случайно поканените-2 жени+още три..голямо представяне беше,стана лошо времето и не си показаха носовете на вън пустите му жени!Ама здраве да е,другият месец пак ще ги каня!
Моят мъж не го пращам в командировка,просто аз изчезвам  newsm49 ей го на-сега така ме е стегнала шапката и само чакам да се позатопли и отпрашвам за Варна,малко при мама,при морето,малко да дишна на спокойствие  Mr. Green с Павел ,обаче-без него  smile3539 не се ходи във Варна!
Какво да ви пиша още...кракът ми отмина т.е. болката премина вече и пак хукнах с бърза крачка по улиците...по задачки Flutter
ttotovсъчувствам ти,ама то преждевременно много това порастване вашето-само втори клас е още!поспи си  newsm78 утрото е по-мъдро от вечерта
Мама Цоцоланка брех,че си лошава и люта,я не тормози човека smile3537Да ви се оплача ...и мен ме награби тази вечер newsm66 ...че не съм пишела тука ...добре че е   Stuck Out Tongue Winking Eyeдалече Joy

# 124
ttotov , не ме плаши, моля те! Какви ги говориш - от 2-ри клас #Crazy Аз си правя сметка поне до пети-шести да е по-спокойно. А ти ми казваш от догодина да се стягам. Че то няма време за отпускане - все на тръни да стоим за всяко нещо... няма край.
Pomilvana , аз докато кажа, че трябва да започнеш да пишеш( имам пред вид книги, може би приказки...) и ти спря да пишеш дори в темичката ни. Харесва ми и ника ти, тъй като по принцип харесвам игрите на думи, но не знам дали си помилвана в смисъл погалена или ти е дадена милост. А всъщност може би и двете така като гледам.Като си помисля, че ти на 26 год. ( нали така беше newsm78) имаш 3 деца, а аз родих първото си на 27 г.....Ееееех, младост. Но пък както казват наши приятели: започнахме късно, но наваксахме.

Да ви кажа как се смях - вчера моя Сашко идва при мен и ми говори за някакъв "чорбатник", после се усети, че нещо не е наред и се "поправи", че било "чорбак"... а накря се оказа, че е искал да каже "черпак".

Моята половинка вече спи, ама и да не спи... не сме се карали, че да се сдобряваме Joy hahaha Joy
Лека нощ на всички и сладки сънища!

# 125
Честит Рожден Ден на Бубо!
Честит Рожден Ден на Невена!
Да сте живи и здрави, много весели и обичани!

bdbaloni hbday bdbaloni happy bd

И мамамила да се взема в ръце и да се яви пред строя за порицание, покаяние и дълго писание! Цоцоланке, спиш! Ето кой е за бой, а ти нас си ни подхванала!

Като гледам, това "Мъже в командировка" станало цял сериал. Мойто мъж практикува този спорт от септември до Коледа всяка година и тогава почти не се виждаме и много си домиляваме. Но януари-февруари са му месеци за отлежаване и тогава мно-о-ого се вкисва от бездействието, та ни подхваща да ни възпитава наред. За сметка на това пък ние ставаме много възпитани и съвършени - и така, докато се затопли времето и пак ни изпусне края. Не е лесна неговата, не е. Wink

Мамите на седмокласници, стискайте зъби още малко, изпитите наближават. Не ви е лесно, но при всички положения това стягане на децата около кандидатстването им е от полза, ще се убедите по-нататък колко много са научили покрай подготовката.

неви, знаех си аз, че красавиците са лекомислени, ама да зарежете зетя без предупреждение, не съм очаквала от вас! Crossing Arms То детето вече за нов кашон се оглеждаше, гнездо се канеше да свие, а вие за някакъв принц разпитвате. Къде остана истинската любов? Mr. Green

ттотов, свивай му дизгините на юнака, има време и за тези експерименти, не му трябва да се захваща отсега. Тренира ли нещо? Може би има нужда от поле за изява, от място, където да се прави на голям и интересен.

# 126
ЧРД, de4ko! Здраве, любов и щастие! Хубав и весел празник![/size]
  bouquet    bouquet    bouquet    bouquet    bouquet    bouquet    bouquet    bouquet

Ще водим компютъра на чичо доктор, да знаете!

# 127
Добро утро, мили мами!
ЧРД на Краси на de4ko! Тъй като гледам вече сте "поотраснали", пожелавам пътя, по който сте поели, да ви носи само радости и удовлетворение. nbirthday newsm67

Така се получи днес: лягам с вас, ставам с вас. Мъжът ми казва, че сутрин отивам в кабинета да пия кафе с приятелки ( визира вас). И е прав! Понякога и те са прави Mr. Green

СЕга да се оплача: Вчера Бояна като се прибра от училище видях в портмонето й повече стотинки отколкото сме й дали сутринта, а нямаше в портмонето парички от предния ден. Направо ми призля! На баща й също. Не се съмнявах, че е пипала от други деца, а че е взела от в къщи, но всичко е възможно - пък и и двата варианта не ме устройват. Започнахме пак да се обясняваме, да се караме,... а то детето се разплака и каза, че си събирало паричките от няколко дена, за да си купи нещо по-голямо. Но предния ден портмонето беше празно??? Тя си ги била оставяла в училище зад някаква картина на един рафт, защото като сме видели, че има от предния ден, нямало да й дадем. Стори ми се доста глупаво оправдание, още повече че сме й казали да прави точно така - да си ги събира ако иска. Накрая срам не срам се обадих на приятелката й и тя потвърди, че Бояна си оставяла паричките в училище там, където ми обясни и моята хубостница. Ох, олека ми! И хем ми олекна, хем пък се изложих, че не знам дали и нея не я изложих пред приятелката й. Не знам дали на тази възраст ги оценяват такива неща?! Много противоречиви мисли ме вълнуваха след това. От друга страна ако има нещо лошо по-добре да бъде овладяно навреме. Да обаче не губя ли така доверието й? Не знам. Моля мамите с по-голям опит в тази възраст да споделят. Трябва ли винаги да я следя и да я държа изкъсо - изкушенията в днешно време са много и нали точно сега се изгражда детето, възпитава се. Към майките на първокласници: по колко стотинки на ден давате на децата? Ние започнахме с 20 ст, но видяхме че са малко и сега й даваме 50 ст. Като се има пред вид, че това са стотинки за гевезалъци, тъй като й правя сандвичи и там им дават закуски, мисля че е нормално.

# 128
  • Варна
 newsm32 Честит рожден ден на Краси на дечко! Много щастие  и здраве желая!

Хелла, вярвай му на детето. Знам, че човек иска да е принципен и да научи децата си на морал, но е много важно да покажем, че им вярваме. В момента, в който видят, че ги подозираме във всичко лошо, тогава става наистина зле. Моята дъщеря поне най-остро реагира на недоверието.
Е, вярно, в първи клас имаше една история с нея - изведнъж всичките й шноли с пружинки се оказаха раздърпани и тя обвини момчетата в класа, че й ги взимали и си играели с тях. Повярвах й и толкоз. След няколко дена ми се разрева и обясни, че на нея  й било интересно да ги опъва и че тя сама си ги е повредила. Мисля, че фактът, че й повярвах й е тежал на съвестта.
Имали сме и по-забавни моменти - изчезвали са ми червила и бижута, после си ги получавах в пакетче с панделка, с обяснителна бележка от нея, че ми била сърдита по-рано и затова ми ги скрила, но вече искала да ми ги върне.  Simple Smile
А за парите - струват ми се съвсем достатъчно. Аз давам пари само за храна и транспорт. Когато искат за нещо допълнително, ми казват, но нямат ежедневна излишна сума. Може би прекалено ги контролирам, знам ли...

Лек ден, мами!

# 129
Добро утро, мами!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСИ! Много здраве и весели игри!

Как можете да пишете такива неща?????  После ако прихвана с близнаци - ей, откъде ще е - от темата, вече ме е страх да я отварям! 

Мамо Цоцоланке, ако не ме лъже паметта, ти точно близнаци искаше. Та какво се оплакваш и от какво те е страх - нали целта е да ги прихванеш, няма лошо и темата да помогне   Laughing

# 130
Честит рожден ден на Краси! Безоблачни и щастливи дни!

Хела, и мен ме мъчат първолашките неволи... Почти идентичен случай с моя Каро, само че се оказа че си взима допълнително от касичката, тъй като в лавката продават и разни играчки  #2gunfire, и те струват повече от паричките които му даваме.... АЗ давах 50 ст. + нещо за закуска(щото моя претециозен и не яде закуските в училище) и купонче за стола(1 лв.), обаче се оказа че той не яде и храната в стола... Та сега му давам 1.50 за сандвичи...т.е. същите пари но в брой...Колко яде незнам , но май спря да носи боклучавите играчки от лавката. При нас няма как щото е цял ден до 16.30 на училище. Имахме и премеждия - негов уж приятел и наш съсед, му взимал паричките със заплахата -няма вече да съм ти приятел....След кръстосан разпит се обадих на майката и слава богу че беше разбрана жена, спряха тези неща. Нашия добринко - за да не остане без "приятел" и гащите ще си даде... то наивно като риба това дете!
Сватенце, Цоцоланчице, плача вече, къде си , слънце мое....Защо ме остави?

# 131
   Здравейте майчета!!!ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ,ДА СТЕ НИ ЖИВИ ИЗДРАВИ,И МНОГО ДА НИ РАДВАТЕ!!!
   За Кланг,и другите на които им е мъчно за Мама Цоцоланка,очаквайте включване,довечера,или утре,защото компа и ще го ваодят на доктор...Вирус някакъв,предполагам!
   За паричките,и първолаците,не се притеснявай,трябва да си горда,че дъщеря ти от сега си събира парички...На моите хубостници и по 1лв им са все малко...А са до обяд,и след това се хранят/не се хранят,в къщи.
   Но от днес,нещата се променят за големият- Naughtyняма пари, Naughtyняма джиесем, Naughtyняма компютър, Naughtyняма баскетбол и телевизор...до второ нареждане!Твърда съм! NaughtyКазах му,щом не иска да учи-е там при циганетата на Горнобански Път,пари да изкарва,коли да мие...!
Трябва да излизам,че времето какво е хубаво,пък аз с това пристрастяване...

# 132
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
de4ko    bouquetПоздрави и най-сърдечни пожелания за здраве,обич и сполука в живота! Heart Eyes
ttotov много  Naughty ..то си трябва де,но поне джобните неспирай-само ги намали малко,че там е опасно  ooooh! като останат без пари и гледат другите как си купуват това онова  Sick започват да се чудят как да си намерят пари.И аз така плаша Ваня,ни чела ни нищо,хоп пред телевизора  #Cussing out а реди двойки и тройки!Ни компютър,ни телевизия,ни музика-нищооооо!Учи-изпитвам!Една тройка за края на годината и отива при клошарката на нашата улица,ще ти намерим работа и викам  Sad няма да си даваме парите след осми клас само да се правиш че ходиш на училище,нека ти се смеят съучениците....ама  newsm29насметох ли я вчера! newsm66 ах каква съм лоша ,когато трябва и непреклонна!Ни Троян с училището по изкуствата,ни Варна морето no ни нищо  argue че и се мъчи да отговаря ..оправдава се и ме надговаря,а де  spam2
Подготвихте ли мартеничките за утре?

# 133
Аууууууу,как сте се разлютили тука,то закани се сипят ,олее малеее.Ама я по-кротко мами.Иде пролет ,на дечицата им е позволено да се поотпуснат.Говоря си аз ,ама и наш Илиян беше изправен пред семеен съвет в края на първи срок. Наредил по важни предмети четворки и отърва стeпендията този срок.Ама хем ми е и жал за него , защото в момента много му се занимава с оня спорт със сковете ,та цялото си време го прекарва на плажа в тренировки и снимки ,след това сглобява и монтира филмчета,хем пък ме е яд ,защото е много схватлив ,помни бързо и е необходимо много малко усилие от негова страна за да е най-добрият в класа.
hella ,не си спомням какво беше в първи клас с джобните ,но мисля ,че всеки родител най-добре може да прецени по-колко да дава на детето си.Похвали Бояна за спестените парички.
При нас ,на децата се отпуска определен бюджет за джобни в началото на всяка седмица ,след като сме обсъдили от какво ще имат нужда .Те сами си ги разпределят и сами си решават по-колко да харчат на ден .Парите са достатъчни и за други техни забавления .Не ни искат допълнително.Отделно се плащат транспорт,телефон,уроци,тренировки,екскурзии.Баща им много често им увеличава седмичните пари по собствено усмотрение ,но те или ги спестяват ,или ги остават за следващата седмица и не ни искат други.
  секстет ,Камен е нашият принц.Да готви кашона ,че шега няма! Laughing

Ето и малко снимки от рожденият ден на Еси -принцеси.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=109140&photo=36

# 134
Мдаа,пак съм аз /чакам червена точка от мама Цоцоланка  Laughing/,забравих да отговоря на Дидка за мартеничките .Много обичам мартенички .Купувам и правя също ,най -обичам да подарявам .Приготвила съм към 300 за раздаване .На 1.03. който и да срещна и познат и непознат му подарявам мартеничка.Обичам и да нося такива ,ами като се замисля май,май,съм пристрастено мартенофобка Embarassed Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт