МНОГОДЕТНИ МАМИ 10

• 15 351
  • 281
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте мами! Добър уйкенд прекарахте, нали- слаба активност във форума.
Понеделник е! Време за кафе на спокойствие!

Да ви се похваля. Днес Славена и Невена ще танцуват в Зала 1 на НДК.
Столична община организира фолклорен спектакъл в чест на 1 март-ден на самодейното изкуство.
А мойте девойки от две години ходят на народни танци  и тази вечер е време за участие Grinning
Е, силно казано- имат на сцената някакво излизане в началото, заедно с още 5-6 дечица, но за тях е мнооого важно, а за мама мнооого гордо.

PartyКаня ви на купон- вход безплатен, от 19.30, Зала 1, освен моите "дарования" наистина ще участват много ансамбли от София. Party

# 91
Здравейте, мами! Започна новата седмица с край на един месец и начало на друг.Надеждата за втория е да е пълен със здраве и по-пролетни настроения. Хубава седмица.
Дидуш, преди години и аз играех народни танци, първо в Росна китка, после в ансамбъл София. Така че ми липсва този празник на самодееца, нали си бяхме такива някога.Ако може по-дълго да играят дъщерите ти, по-хубаво ще е за тях като здраве и преживявания.
Нашия бебчо от вчера се опитва да казва- кака и кака му е много щастлива.Наистина времето лети, всеки ден по нещо ново ни предлагат децата.
Желая ви много  Laughing   Joy 

# 92
Здравейте!
позачезнахме малко, но не защото сме ходили някъде - просто - о, събота и о, неделя! Децата на компа, аз....онея неща дето Дидка ги е нарисувала и така 2 дни... Изпратихме си чичето за Канада, и се отдадохме на лентяйство (доколкото е възможно)...
Помилвана, добре си дошла - радваме се че ни намери! Дано ти остава време по честичко да пишеш.

# 93
Здравейте и от мен. Весела, спорна и успешна седмица на всички.
За съжаление аз не мога да възкликна с удоволствие "Ах, понеделник", защото за мен понеделникът носи много повече проблеми, отколкото съботата и неделята, взети заедно - пътуване към и от офиса (около 1,5 часа общо), бързане, за да прибера Малчо от детската градина, пазаруване + всички други грижи из къщи, за които ОПРЕДЕЛЕНО в събота и неделя намирам повече време. Пък и съм дресирала народа да помага, когато не са успели да си намерят по-важна работа навън  Mr. Green Много ми се иска да си поседя поне месец - два в къщи, да се порадвам и аз на децата, на някоя и друга минута на кафе с приятелки, но уви! Нейсе, важното е да сме живи и здрави, че да можем да се справяме с всичко. Още веднъж пожелавам много здраве и хубави моменти на всички мами, дечица и татковци.   bouquet

# 94
Ние пък през уикенда си имахме ядове с нета, но май вече се оправи работата.

дидуш, имаме намерение довечера да гледаме спектакъла, ако не настъпят промени в плановете ни в последния момент, разбира се. Ако не успеем, стискам палци на девойките още отсега.

# 95
Отново е понеделник и началото на нова седмица ,на надпревара с времето,срокове ,срещи и откраднати минути за деца и себе си. Mr. Green
Нещо май пролетна депресйка ме пипва ,ама взе да ми се губи смисъла от това надбягване с ........... нещото.А и все като ,че ли неразбрана взех да се чувствам и то от мъжа си най-вече . Sad Rolling EyesБързам да наваксам на всички фронтове ,а той май не го разбира това  newsm78.Айде стига съм се оплаквала ,иначе на 3.03.правим 19години от сватбата +5гаджета преди това и все още има какво да си доизясняваме.

Помилвана ,добре дошла сред нас   bouquet,страшно много ми харесаха имената на децата ти ,да са ви живи и здрави .Моята малка маймунка е почти съименичка на твоята голяма дъщеря .И ние също и казва ме Еси.
Спорна седмица на всички .

# 96
  • Варна
Здравейте,момичета!

Добре дошла на Помилвана!Интересна е историята на твоето семейство.Пожелавам ти приятни моменти в нашият форум!

Днес 1 брой близнак си е вкъщи, има ангина.Сутринта ходихме на лекар има зачервено гърло с налепчета. Няма Т.,нито хрема и кашлица,но започнахме Оспена.Бодър е,игрив ,добре хапна на обяд.Брат му е на градина и за сега е добре,но очаквам включване Mr. Green.Винаги е така, никой не пропуска да прихване от другия.
Това е от мен,дано няма болни дечица при вас!
Лека и спокойна седмица!
Идва Баба Марта!

# 97
Привет и от нас!
Добре дошли на семейството на Помилвана! Наистина много интересна история имат! newsm51

Аз днес имам повод за гордост, защото сутринта ходих до детската кухня и си извоювах полагащото ми се намаление за едното бебе. Не е кой знае колко като пари, но важен е принципа, нали! Иначе какъв е смисъла на всички протести и всички усилия, които полагат майки като Секстет и много от вас! Two Hearts
Весел ден на всички! newsm18

# 98
  • София
Наде,браво!  Hug Не е било напразно.

Пожелаваме ви спорна седмица! Laughing

# 99
Лелееееееееееееееееееее!
Какъв купон е при вас, Свежарки! Joy
Благодаря ви за посрещането! Hug
 Ама вярно сте го докарали на клюкарник само, че в най-хубавия смисъл!
Бъдете благословени и КРОТКИ мамита за радост на вашите пиленца.
Аз съм от София, за протокола, де, и съм родена на 13.07.1980 г., а негово височество Принца на мечтите, Господарят на красотата ми и Властелинът на халката - Лазар е роден на 05.12.1973 г.
Ще се навъртам да ви се радвам. Пак.

# 100
Бързам да напиша нещо, че не мога да се включа!
Благодаря за поздравленията - и аз имах имен ден!!!
Отпразнувах го подобаващо - ходих на театър - "Хъшове". Направо съм във възторг. Преди това заведохме малките на куклен театър и изобщо беше театрален ден.
В неделя Гери беше на карнавал и като се върнахме се оказа, че компютърът сам се включва!!! Няма нет, но се включва след всяко изключване!!!
Оказа се, че малкият е натиснал едно много качествено копче!!!
Поздравявам ви и ще разкажа по-късно и за карнавала, че малко ми е мъчно!!!

# 101
Глоба за мен! Глоба! Само това ще ме оправи! И аз станах читател за известно време и то се знае, че си имам оправдание - както винаги нещо от рода на: "много работа", "не ми стига времето" и т.н. Кой беше отговорника по глобите? То сметките и данъците не ни стигат.... сега и глоби, ама... Трябва да си изберем май нещо като комсомолски секретар дето да ни подтиква от време на време и да ни назидава. Ей, какво е това от мен? Носталгия ли що ли????
ох, то много трудно се пишело с една ръка /бебо е в другата/.
Поздрави за всички рожденици, именици и нови мами от близката седмица. Много любов желая на всички!
Днес изпратих Сашко на гости на едната баба в Силистра, защото имали варицела в групата и не го пуснаха днес. Аз хем искам той да изкара варицела, че не е карал, хем сега не е подходящия момент, че нали не е хубаво за бебо до 1 год. да кара. Така са ми казвали. Иначе грипа тази година, слава Богу, ни подминава, не знам по каква причина. Ние по принцип сме доста прилепчиви. Дали защото давам осцилококцинум newsm78 или лимоните с мед си казват думата не знам, но съм щастлива от този факт - това е първата ни зима без да се разболеем.
Хайде чао - отиваме да се мием, кърмим и т.н.

# 102
   Здравейте майчета!!!Виждам че сте си взели поука,и вече пишете...  bouquet!!!
   Супер Теди,честит ти имен ден на патерица!!!Завиждам ти за театъра-и на мен много ми се ходи на нещо весело...
   Наде PeaceСамо така!!!
   За болничките-бързо оздравяване!!!

# 103
Доста се замислям дали да не въведа глоби и за кратко писане.......  newsm78  newsm78  newsm78

То не бъдете като моя мъж - целуни ме по бузата и смята,че ме е целунал,а не си прави сметка,че така само ме раздразва....... Мерси от подобни постни целувки..... То не е ли малко по така, аз за целувка не го броя!

Та и вашата работа е същата..... Пишете 1-2 изречения, постно-постно,а ...... не така, дами!

п.п. само не ме подхващайте на темата за мъж ми,че днес съм му сърдита и въобще - бясна съм му! Не го ща! - Свате, чу ли????

# 104
И кво за мъж ти???? ...... Що така човека? Брях ква зла добричлийка си! ТИ кво сега искаш да премиташ портите през 2 часа - ми човека семейство храни!

Общи условия

Активация на акаунт