МНОГОДЕТНИ МАМИ 10

• 15 339
  • 281
  •   1
Отговори
# 75
   pomo6!!!ne6to mi iz4eznaxa bulgarskite bukvi...Mamo Cocolanke  bouquet

# 76
  • София
Помилвана,добре дошла!  bouquet  bouquet  bouquet
Много красиво  си описала историята на семейството си.Да сте живи и здрави и Бог да ви пази!

Цоцоланке,да ти е жив и здрав Лъчо! Hug

# 77
   Здравейте!!!Оправихме проблема!Мамо Цоцоланке,ти ли ги правиш тези неща?!Аз по професия съм сладкар,искщаш ли като се стопли да ми дойдеш на гости и да се надсладкарваме?!Аз живея близо до гарата на Горна Баня,така че...Но не ме искушавай мола те междувременно,щото кг...А на мъжлето ти пожелавам,все така да го радваш и обичаш,а и той тебе!!!
   Помилвана,Добре дошла!!!
   А за цените на хотелите-мога да проверя в нашият квартал-като по отдалечен може да са по ефтини!Със сигурност знам за един частен-10лв на човек...

# 78
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
  bouquetМамо Цоцоланке,явно купона е в пълна сила щом те няма на скайпа,имаш поздрав там!  bouquetПоздравления и най - сърдечни благопожелания     bouquet....ах  каква вкусотийка си поместила

# 79
Много ще съм благодарна ако можете да ме ориентирате, къде може да се пренущува в София на сносни цени(, че нали сме си 5 човека все пак  Joy) Снощи бяхме на гости в нашите кумци и май се прибрахме възкъсничко,че сега домочадието спи а мама е докопала компютъра smile3508
Мамо Цоцоланче, честит ти рожденник (макар и малко със закъснение, но е от сърце) да ти е жив и здрав и добре, че е пораснал и е предпочел съдомиалната, че от  младата домашна помощница може често да го боли глава  bambam  Joy
Ох милички, ако знаете какъв кош с пране ме чака  Sad а и времето вън е отврат и въобще не ми е ясно как да подсуша домочадиието за понеделник  Sad Напоследък ми беше станало едно такова пролетно, едно кокичесто   Nature Sun With Face а сега какво на вън е минус 5 градуса и айде пак в дебелите якета #Cussing out
  bouquet

# 80
 smile3514 smile3512  ruporuu  ruporuu  ruporuu ku-ku ku-ku

Къде сте, мами?????? Изчезнали сте, пък дали не сте изпъдени........ кой ли знае????? И най-накрая многодетните били мизерстващи - ей, ги,че ги няма никакви събота и неделя!!!!!! Кой знае къде хайманосват и после мизерстващи?????? Никакви ви няма - като се завърнете подробен отчет и поне 5 изречения в свое оправдание! Ама ми прави впечатление,че масово изчезнахте - няма да посочвам,че който и да кажа - все отсъстващ ще е!!!!!! Ей я и Сватята - един Юда е тя - няма да ходи никъде, пък както се очертава май е на Тудоров ден!

Браво на присъстващите! За тях по едно кафенце има   food010  food010  Благодаря за пожеланията ви за Лъчо - в крайна сметка го изнудихме да отидем на ресторант! Тази вкусотия - не е моя, аз не мога сладки неща да правя, само кексове бъркам. Тортата е купена, това отгоре, противно на очакванията, не бе вкусно, едни твърди еклери и никакви на вкус пури. Иначе красиво, да!

Оф, днес е неделя, един от тъпите ми дни, дето после чакам с нетърпение понеделника да седна като изпратя народа пред компа с кафенце - супер! Ама няма начин - ще тормозя Рая да чете и пише, аз имам една мивка чинии - ни неволята, ни прислужница дойде и най-накрая пак аз сама....., перални имам няколко да извъртя, въобще като ви казвам,че не обичам неделята....

Ама пък дечковците са ми все в краката и това е деня, в който най-често чувам - Мамо, Мамо... Ох, обичам си децата и то много! Такава са една сладка любов, такива сили ми дават понякога, така са ме обсебили,че не бих си представила какво бих направила без едно от зверчетата си..... Вчера приятели ни казаха - е, хубаво си е едно дребно да има в къщата - това за Йоан - другите бяха отишли да играят и само Йоан бе около нас -  и аз им казах - то затова съм намислила като пораснат всички, пак да си имам едно яйчице, което да мътя и да излюпя..... Не може къща без мънинко детенце!

Майка ми и баща ми постоянно повтаряха на Йоан да остане при тях, защото си нямат детенце и да им бъде другар. А Йоан им вика - Ами родете си едно детенце!

Много писах, чак и заради отсъстващите! Вие сте, запалете клавиатурите!!!!!

# 81
Честитки на патерица за рождениците и именяците!  bouquet
Да сте живи и здрави, зло да не ви среща, каквото си пожелавате, да се сбъдва!
ТедиHeart Eyes!

Добре дошла, помилвана!   bouquet Хубава история ни разказа! Искаме продължение!

Вчера не посмях да приближа компютъра, че много ми е разклатено семейното положение. Таткото ни си остана цял ден вкъщи, а аз отгърмях още в 8.30 да водя Камен на хокеен мач, прибрахме се в 12 и веднага хукнахме за рожден ден, а другият родител съответно се нафуча като черен облак, че пак съм го зарязала, та после пазих поведение. След няколко дни правим 20 г. от сватбата, още 5 г. преди това бяхме гаджета, а продължава да иска цялото ми внимание, да е сигурен, че не му бягам. От една страна е много приятно, все сме си младоженци, ама от друга - някой път ни се разминават потребностите от близост и като не се уцелим, настава трагедия. Но пък така е по-интересно, все е купон и няма опасност скуката да ни удуши.

Цоцоланке, не ме настъпвай по болната тема за малките деца, че ще се спукам от завист, като ви гледам с дребосъците. Много ми липсва едно буболече за целодневно гушкане, мачкотене, бърборене и разнасяне. Онзи ден разправях на мъжа ми как съм сънувала, че имам новородено момиченце, а той ме изгледа с подозрение и каза, че явно нещо съм си наумила, а аз като си наумя нещо, то става. Обаче, честно казано, този път май ще си остана само със сънищата, защото ме е страх на тези години от здравословни проблеми за детето. Ще стискам зъби до внуците.

# 82
Учудващо е че съм на компа!  Shocked  Племенниците и кака им са у нас, нашите големи се прибраха от Пловдив, а мъжете оправят пералнята( поне са я разглобили). Чудничко е у нас, дори с тати пихме кафенце, бре че хубава неделя  Laughing.
Добре дошла на помилвана, красиво си описала семейната история, браво!   bouquet
Гледайте да се стоплите по двама, че пак е студено! Mr. Green
Хубава седмица и много здрави дечица!

# 83
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Ооооооооо кой го няма- от сутринта съм тука и даже снощи късно се разписах!До преди малко имах много работа-свърших я и сега отмарям пред компа  Rolling Eyes то къде ли другаде  Joy Малкият напира да играе на игри...ама нечувам  noear Сега си правя сметката след като   cook cook 1dishes wash hang newsm28 1ironing newsm79 newsm75 #Silly да взема да си легна и да поспя... след като разкажа приказка на младежа Мъжът ми е зает по неговите си ангажименти и сигурно ще се прибере уморен и замръзнал към 16ч...ще си изпием кафенцето и едва ли ще мога да го измъкна от къщи.Дано се  оправи времето ,че ми се ходи из гората ... newsm41 да си накладем огън, да поиграем  dancingс децата из поляните,да берем цветя. Flowers Bouquet...еех мечти я дя стявям,че след свършването на задачката от 06ч до преди малко трябва да  1dishes че в мивката е страшно  Sick Хубав ден ви желая  supermama супер мами  55

# 84
   Хей момичета!Днес е неделя...Не ми казвайте че всички
Ооооооооо кой го няма- от сутринта съм тука и даже снощи късно се разписах!До преди малко имах много работа-свърших я и сега отмарям пред компа  Rolling Eyes то къде ли другаде  Joy Малкият напира да играе на игри...ама нечувам  noear Сега си правя сметката след като   cook cook 1dishes wash hang newsm28 1ironing newsm79 newsm75 #Silly да взема да си легна и да поспя... след като разкажа приказка на младежа Мъжът ми е зает по неговите си ангажименти и сигурно ще се прибере уморен и замръзнал към 16ч...ще си изпием кафенцето и едва ли ще мога да го измъкна от къщи.Дано се  оправи времето ,че ми се ходи из гората ... newsm41 да си накладем огън, да поиграем  dancingс децата из поляните,да берем цветя. Flowers Bouquet...еех мечти я дя стявям,че след свършването на задачката от 06ч до преди малко трябва да  1dishes че в мивката е страшно  Sick Хубав ден ви желая  supermama супер мами  55
   Защото ви чака #Crazy #Crazy #Crazy
   Време е за ПОЧИВКАААА!!!

# 85
А пък аз успях даже и да   sleepuu. Сега съм накиснала малчо в банята и го чакам да гъбяса, че не иска да излезе преди това  Joy. После иска да го изгладя, че му са "смачкани" пръстите. Огънчето в печката гори, всеки си се занимава с нещо, абе направо американска мечта.

# 86
Аз пък си изработих работата цели 12 часа днес, в така повереното ми работно място, и сега ви чета тука и се заливам от смях!  Joy  Поста на Дидка като филм направен! Страхотни сте!   bouquet

# 87
Хайде, мили мами! Неделята е към своя край! След малко вече ще е понеделник! Хубава, спорна и здрава седмица ви желая! и както вече бе казано някъде из темата - Ох, понеделник!!!!!!!!

п.п. Свате, де си?

Последна редакция: пн, 26 фев 2007, 09:58 от Мама Цоцоланка

# 88
   Добро утро,майчици!!!Честит ви нов понеделник!!!И нека тази седмица да бъдете по-отговорни към този чат,и да се включвате по често и във другата тема!!!Защото нещо съвсем оредяхме... Hug

# 89
   food010 Добро да е за всички и да сте ми живи и здрави!!! Нямате ли, чувството, че времето лети. И как да е друго, като покрай нашите слънчица ту ни е горещо, ту студено и докато се обърнеш времето минало! Лек и спорен ден пожелавам на всички горди мами!!! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт