Вип Брадър 2!

• 21 149
  • 426
  •   1
Отговори
# 210
Още не е започнало и "злите бг-мами" ги изядоха....тц тц тц!
Не ви е срам! Аз го очаквам с нетърпение. Купила съм си пуканки, слънчоглед, чипс и няколко каси биричка. И Сеииииииииииир  Mr. Green
Милен Цветков определено ми е фаворит от изброените. А за фолк дива нали се спряга АЗИС?  Joy Joy

# 211
Азис и Деси Слава....

# 212
  • Ботевград
Още не е започнало и "злите бг-мами" ги изядоха....тц тц тц!
Не ви е срам! Аз го очаквам с нетърпение. Купила съм си пуканки, слънчоглед, чипс и няколко каси биричка. И Сеииииииииииир  Mr. Green
Милен Цветков определено ми е фаворит от изброените. А за фолк дива нали се спряга АЗИС?  Joy Joy
Joy Joy hahaha Joy hahaha Peace
Аз съм раздвоена  Mr. Green

# 213
От много чипс се дебелее... Две фолкпевици на едно място са ми малко в повече, но то каква ли певица е Никол?  newsm78

# 214
Момичета, остава една седмица до началото! Някой знае ли вече със сигурност кои влизат? Шушонке, кажи обобщението! Hug

За Милен не мога да повярвам, че ще си остави предаването и ще влезе в къщата... Освен това да е трик на телевизията за популяризиране на самия Милен и предаването му и за яко зарибяване пред екрана още в началто за ВИП Брадъра...Пък може да си има специални уговорки-да го пускат всеки ден за предаването му, знам ли...

Азис на мен ще ми е скучен. Той сам май не може да се гримира, нито прическа има за оправяне, нито ще се маже с крем за тяло като Райнето, пък и то поне да имаше изящни форми да плакнем очи...Ами ще го гледаме с прахосмукачката и как върти супи на котлона...

Венета също не я разбирам защо ще влиза... Май имаше слухове, че не са добре финансово. Нали уж след сватбата изтеглиха кредит и си купиха жилище, ама някъде четох наскоро, че се е наложило да го продадат, защото не са можели да покриват вноските по кредита. Освен да влиза срещу някаква добра сума, която да им помогне за жилището...

# 215
...Венета също не я разбирам защо ще влиза... Нали уж след сватбата изтеглиха кредит и си купиха жилище, ама някъде четох наскоро, че се е наложило да го продадат, защото не са можели да покриват вноските по кредита.
              Венета спечели пари от някаква игра (70 000-100 000 лв) и от тия пари си купиха апартамента. Освен да не са им стигнали  newsm78...

...Купила съм си пуканки, слънчоглед, чипс и няколко каси биричка...
              Аз пък поне в началото ще се опитам да ги гледам на трезво  Mr. Green...

...А за АЗО ами то на него вече кое не му е изкуствено???

Самочувствието му е съвсем естествено  Stop Whistling...

# 216
Влиза и Силвия Стойчева - бивше гадже на Бербатов /ако се сещате имаха обща еротична сесия преди време/.

# 217
Най-много да хвърля някой поглед в началото, колкото да видя кои ще влязат. Първият май не пожъна голям успех и доста от виповете се изложиха.

# 218
Венетчето участваше в Сделка или не и спечели някак случайно 100 000лв. точно като върнаха кредита, че не могат да си позволят да го плащат...
Ако бяха взели Албена Вулева....щеше да има яко зрелище....  Mr. Green
(Снощи гледах интервю с нея и се присетих...)
А Иван Станчев няма ли да влиза??

# 219
Иван Станчев, Венета Райкова, Милен Цветков, Тишо, голямата уста (забравих й името)... няма ли да стане рекламно шоу на Нова Телевизия? Остава да боцнат вътре и Гала и Крум Савов и ще си останат без предавания.

# 220
  • при Arctic Monkeys
Иван Станчев, Венета Райкова, Милен Цветков, Тишо, голямата уста (забравих й името)... няма ли да стане рекламно шоу на Нова Телевизия? Остава да боцнат вътре и Гала и Крум Савов и ще си останат без предавания.
ами явно никой друг не им се вързва да участва... newsm78

# 221
Дайте да обобщим сега.До тук мн. имена се изброиха. Последните предположения (а и не само) са: Азис и малката китайка, Милен Цветков, Гала, Део и Лора( съмнява ме Део, защото работи в компанията, която лансира  ББ в България), Камелия (фолкаджийката), Мария Попова(екс представител на  Евровизия) , Лора Владова (звезда от минал конкурс на Слави), Руслана (голямата уста), Венета Райкова с Тишо, Здравко от ББ1,Калин Вельов.....
   Кой друг? И кой със сигурност? От тука изброените ми се вярва само Руслана и Лора Владова да влязат.Мисля си ,че и може Митьо -крика,т.к. изтърва първото влизане.

# 222
Ей сега научих, че Азис няма да влиза във Вип Брадър, дори и за всичките пари на света, защото не искал личния му живот да став публично достояние.( Справки: " Де 'Жавю"- Фокслайф) Grinning

# 223
Калин Вельов е със сигурност! Сега гледах по НТВ рекламен клип на ВИП-а и даваха силуети, крака, задници и деколтета. Силуета на Вельов не мож го сбърка с кадрокосата кечара и добре сложена физика...

# 224
Калин  Вельов  бива , това е май единственото име , което досега ми хареса

ама Азис , Милен Цветков , Венета , чалгари - ужас , ужас ...

Общи условия

Активация на акаунт