Вип Брадър 2!

• 21 142
  • 426
  •   1
Отговори
# 195
  • Има много детски смях.
Бляк- Венета Райкова  Sick Ще гледам "ВИП"-а с легенче в ръце в непрекъснати пориви за повръщане.

А пък ако Ива и Дими участват, може да видим и кютек на живо, той нали дежурно си я помлатва, или поне преди няколко години не пропускаше мазньото.

# 196
И аз мисля да гледам,поне в началото  Peace

# 197
абе хора като се замисля ще е смях голям като всяка простотия,поне в началото ще го уважа,а ако им паднат задържките на всички и си спретнат един бой чалгарките помежду си ,ако има де повече от две вече ще стане шоу,Азис ще се надупи да си покаже силиконовият гъз,после ще се обърне да се види и другият изкуствен атрибут и тогава става страшно ха ха hahaha newsm62 newsm48

# 198
  • София /Абсурдистан
Азис ще се надупи да си покаже силиконовият гъз,после ще се обърне да се види и другият изкуствен атрибут и тогава става страшно ха ха hahaha newsm62 newsm48
Ама и задните части ли са му силиконови  на тоя newsm78
Добре де, може нещо да съм пропуснала, ама стана ли ясно кои последно влизат? Милен Цветков влиза ли, че да погледаме сеир?

# 199
За Милен не знам и аз newsm78,иначе го уважавам с оглед другите май ще е най интелигентният вътре,ще ги разтървава и ще играе ролята на арбитър хи хи Joy hahaha Joy Hug
А за АЗО ами то на него вече кое не му е изкуствено???Simple Smile #Crazy

# 200
  • София /Абсурдистан
Той не може да бъде надговорен и не цепи басма никому, сигурна съм, че него първи ще го изгонят. Групата винаги отхвърля различните  Peace

# 201
Той не може да бъде надговорен и не цепи басма никому, сигурна съм, че него първи ще го изгонят. Групата винаги отхвърля различните  Peace
Хъммм, ето "ключа от бараката"! Той ще влезе за кеф ипровокация понеже си знае нрава и това, че ще е неудобен. Няма да има време да се излага или да го излагат! Peace

# 202
Венета Райкова и Камелия имат славата на доста доста леки жени и много лесно достъпни.
Така че след Венета ако влезе и Камелия секса в къщата със сигурност няма да е мираж!!!!!!

# 203
  • София / Пловдив
Азис и Китаеца Мария Попова Део Лора Караджова Милен Цветков....

Мариана Попова ли имаш предвид?

# 204
Азис и Китаеца Мария Попова Део Лора Караджова Милен Цветков....

Мариана Попова ли имаш предвид?
Да!!!

# 205
Венета Райкова лесна?  newsm78 Може, ама не ми се вярва...
А Милен Цветков ще му се стъжни май там....
Азис обаче при всички положения ще е най-голямата атракция...
Трябваше да вкарат вътре и Бате Енчо  Joy

# 206
Венета Райкова лесна?  newsm78 Може, ама не ми се вярва...
А Милен Цветков ще му се стъжни май там....
Азис обаче при всички положения ще е най-голямата атракция...
Трябваше да вкарат вътре и Бате Енчо  Joy

И тогава ще гледаме Кой е по-, по-, най- ..... само че не се знае в коя област.....   newsm78

Ама трябва да има попфолк диви вътре........

# 207
  • София / Пловдив
Нищо конкретно, ама все пак клюкина:

http://www.medicalbg.com/cur_news.php?newsid=16&newstype=12

# 208
Хич не е лесна Венета и никога не е била. Винаги мноооого внимателно си е подбирала мъжете. А що се омъжи баш за Тишо си остава мистерия и за мен  Rolling Eyes

# 209
Хич не е лесна Венета и никога не е била. Винаги мноооого внимателно си е подбирала мъжете. А що се омъжи баш за Тишо си остава мистерия и за мен  Rolling Eyes

Според едно БГ списание - заради астрологичните предсказания и бръщолевения на Иван Станчев...  Peace

Общи условия

Активация на акаунт