Вип Брадър 2!

• 21 138
  • 426
  •   1
Отговори
# 180
Аз залагам на Митьо Крика и гаджката му-някаква редакторка на някакво предаване...
Димито и Ивата ми се струват вероятни.

Ама момичета, истински ВИП никога няма да се навие да иде. На истинския ВИП, ако му върви бизнеса, има си мангизи и си е здрав психически, за какво му е да ходи там за един месец? Разбира се, че ще идат само тези от 1 % ВИП до най-много 50% ВИП.

# 181
Венета Райкова и Тишо вече потвърдиха официално.

# 182
Не изчетох цялата тема, но има ли вече сигурни лица за този сезон??  newsm78

# 183
абе тази Венета как ме дразни и тъпият Тишо,много са ограничени  скучни,какво да им гледаме на тях,Венета да се прави на фолкзвезда-новото и амплоа и Тишо да лежи по цял ден,само тъпи парчета пак ще има вътре,ВИП били,че аз съм по ВИП от тях ха ха ха Party smile3532  smile3521 smile3533

# 184
По така приложения списък   Sick
Особено Дими от Сленг...бляк
А кой е Иво Атанасов...да не е този дето чете времето по БТВ?
Силвия Стойчева пък коя е newsm78

# 185
  • София
къде са потвърдили Венетка и Тишо

# 186
100 % Ива и Дим4о от Сленг няма да влизат дори не са ги канили Ива ми е приятелка , каза че много и се иска ама никой не я е канил Crazy

# 187
Азис и Китаеца Милен Цветков  здравко от бб1 и тишо от бб1 и  чочо попйорданов петя павлова и никол

# 188
Калин Вельов

# 189
  • София /Абсурдистан
абе тази Венета как ме дразни и тъпият Тишо,много са ограничени  скучни,какво да им гледаме на тях,Венета да се прави на фолкзвезда-новото и амплоа и Тишо да лежи по цял ден,само тъпи парчета пак ще има вътре,ВИП били,че аз съм по ВИП от тях ха ха ха Party smile3532  smile3521 smile3533
Че кога Брадър-ите са били научни сътрудници, хептен пък финалистите  Mr. Green
Гледаш и знаеш, че най-тъпото парче ще спечели голямата награда, остава само да го идентифицираш  Mr. Green
( Справка - тризначките ) Joy hahaha Joy

# 190
  • Ботевград
Ще стане купон - Тишо нали си падаше по някаква лезбо гърла  Mr. Green Китайката може да му се върже и да гледаме как се мляскат! А после АЗИС ще ги набие  Sick

# 191
Иво Атанасов е депутатът...Много готин пич.  Peace

# 192
  • София
Иво Атанасов е депутатът...Много готин пич.  Peace
Не вярвам депутатът Иво Атанасов да се влезе и да се занимава с предаване като Вип Брадър  Naughty

100 % Ива и Дим4о от Сленг няма да влизат дори не са ги канили Ива ми е приятелка , каза че много и се иска ама никой не я е канил Crazy

Joy hahaha да искаш да влезеш, ама никой да не те е канил, тази Ива всичко ще даде само и само да е в устата на хората. Такава мания за известност  Wink

# 193
Ще стане купон - Тишо нали си падаше по някаква лезбо гърла  Mr. Green Китайката може да му се върже и да гледаме как се мляскат! А после АЗИС ще ги набие  Sick
Е тогава съм за да са вътре,много ще е еинтересно АЗИС да им напраска шамарите на всички ха ха ха ха
 hahaha hahaha hahaha

# 194
Е тогава съм за да са вътре,много ще е еинтересно АЗИС да им напраска шамарите на всички ха ха ха ха
 hahaha hahaha hahaha

А Венетка ще направи едно Горещо - он лайн от Къщата!!!!!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт