Вип Брадър 2!

• 21 125
  • 426
  •   1
Отговори
# 165
Мама Цоцоланке, мерси  Hug

Любе, права си....аз бягам да си купя Хай... Mr. Green

# 166
Последната клюка е, че Катето Евро се точи да отнесе 100-те хиляди. newsm78

# 167
аз само мога да кажа че тази Силвия ми се вижда много зле от снимките а и май е супер тъпичка:)
за Азис кво да кажа стана вип цингето,ама то неговите  мурафети всеки ги знае вече,незнам какво интересно ще направи,чалгарки май няма да влезнат,ма не се знае поне да им се посмеем колко са зле без грим и с рошави гриви,недай си боже да падне изкуствената им коса,тогава закривайте на децата очичките че ще сануват кошмари здраво,абе незнам те тези от НОва  да вземат да вкареат наистина ВИП персони,вместо да ни пробутват 5 разредни някакви които сами се смятат за такива..Simple Smile

# 168
  • София
Всеки път се каня да не гледам и все не си изпълнявам заканите..... Mr. Green Да си призная, от всички, които сте изброили не знам как ще издържа Азис+Китаеца и Ива /жената на Дими/. Може би ще е по-разведряващо да вкарат Къци  Mr. Green Crazy

# 169
ето още една във къщата Вип-ка Петя Павлова - певица

# 170
1 Азис
2 Китайката
3.Дими Сленг
3 Ива
4 Катето Евро
5. Петя Павлова
6 Деси слава
7Силвия Стойчева
8 Калин Вельов
9 Венета Райкова
10 Тишо
11Ваня Щерева
12Иво Атанасов

Някой  друг  предполагаем  Laughing  bouquet

# 171
Скууукаааа....

# 172
Май и кака Венетка и Тишо също ще влизат  , така  поне пише в едно списание newsm78

# 173
3.Дими Сленг
3 Ива

5. Петя Павлова

Ужас за №2 и №3! За тези двамата и особено за №3 - трябват здрави нерви за да ги изтърпиш!

Моля ще може ли повече инфо за №5

# 174
# 175
според последния предполагаем списък ще има 2-3 мъже Thinking
според мен трябва да са повече
и то все обвързани  семейно-безз Вельов
нали трябва ухажване да има Laughing

# 176
Чудя се кой ли ми е по-досаден-Ваня Щерева, Ива или Дими... newsm78

# 177
  • на пистата
абе той тишо може ли пак да влезе в къщата newsm78 нали тези които са били повече не могат да влизат,ама знаеш ли той нали сега е вип може за него изключение да има.

# 178
  • София
Дано да не може, нали го гледахме вече как лежеше по дивана цял ден, стига толкова  #Crazy

# 179
Познавах Ива от бившия й мъж, че е приятел на моя. Е няма такова самозабравило се същество ooooh!. Чудеса може да направи, само да е известна  Mr. Green Нямам нерви да я гледам. Sick

Общи условия

Активация на акаунт