Вип Брадър 2!

• 21 022
  • 426
  •   1
Отговори
# 150
  • София /Абсурдистан
Тищо и Венета  -първа двойка
Азис и Китаеца- гей двойка
Маргарита Хранова  първа резерва
Ваня Червенкова- отказала
Ще има какво да се гледа  Laughing

Е то това пък ако е ВИП  Joy Joy Joy

# 151
  • Ботевград
АЗ съм за Азис, да му мисли китаеца  Party  Joy

# 152

Гримьорка, която си сложи изкусвени цици. Не е била гадже на Бербатов, а само са се употребили, а и го е убедила за голата фотосесия в сп. "За мен", която после беше купена и от разни немски списания.

# 153
Катето Евро , Венета и Тишо, Азис и Китайката иДеси Славка, Ваня куршума и Силвия неква си кой я знае таа па!

# 154
Светльо от Файв стар !! Здравко от ББ1 на тоя па кво му е Випа заедно с Христина момичето дето му роди дете  и Калин Вельов

# 155
Светльо от Файв стар !! Здравко от ББ1 на тоя па кво му е Випа заедно с Христина момичето дето му роди дете  и Калин Вельов

Шегуваш се нали?

# 156
Ако е истина, е**ти випа.  Joy

# 157
Добре де,а защо искате да ги узнаете предварително?
Не ви ли харесва да бъдете изненадвани?
Или искате да ги узнаете,за да си ги наплюете предварително и да напишете,че няма да е никакъв вип и че няма да гледате,а после разбира се,че ще го гледате..

# 158
Единственият сигурен участник, който имат за сега е Милен Цветков. Източникът ми е  newsm10
Не мога да повярвам,че такъв сериозен мъж ще се занимава с глупости newsm78

# 159
Катето Евро , Венета и Тишо, Азис и Китайката иДеси Славка, Ваня куршума и Силвия неква си кой я знае таа па!

Коя е тази newsm78
А Силвия ...едва ли ще вакарат още една фолк певачка Thinking

# 160
Според мен женената двойка с дете ще са Дими от "Сленг" и Ива, дето водеше онова предаване по БНТ, което даже не помня как се казваше. И дъщеричката им, която май вече трябва да е на около 5г. Просто и двамата от години нямат публични изяви, така че е време за малко PR. Дано не съм права, защото са ми адски скучни. Другият възможен семеен вариант са Ивана Скендерова и мъжа й дето беше някакъв бивш футболист. Те също имат дете. Лично аз имам съмнение, че тоя сезон може да влязат и Руши и неговата Таня - и на тях им трябва малко PR. Пък и ще са еквивалент на Коце-Райна ...
Ивана Скендерова и мъжа и едва ли
Ива и Дими от Сленг е по-вероятно
Руши ще го хване абстиненцията вътре,като Манекенката от миналия ВИП /че е толкова ВИП-даже не и помня името Thinking/ и ще трябва да излиза Simple Smile

# 161

Коя е тази newsm78
А Силвия ...едва ли ще вакарат още една фолк певачка Thinking

Не е ли оцелялата след някакъв атентат срещу нея??? Колко много куршуми ли, гилзи ли - незнам как се казва в случая - изкарали от лицето и!

# 162
В последния "Хай клуб" има преписани темите от форума ни. Много сме популярни Wink Викам, всички да влизаме в къщата!!!

# 163
На 26 март започва ВИП БРАДЪР и ми е интересно някой ако знае кои "Звидиии" ще участват ако може да сподели? smile3506 newsm53 smile3503
Четах някъде из нета,,че г-жа:Азис и г-н:Китаец,щели да участват. Mr. Green
и аз така дочух  Mr. Green

# 164
Азис и Китаеца Мария Попова Део Лора Караджова Милен Цветков
Една известна фолк певица и  Азис и Китаеца  щели да се разведат в шоуто.... newsm78 newsm78 но всичко това са слухове.

Общи условия

Активация на акаунт