Вип Брадър 2!

• 21 008
  • 426
  •   1
Отговори
# 135
  • Mediterraneo

Пак лииии? Аман от деца в Къщата!!!
Що бе,поне си почиват хората пълноценно-съквартирантите им ги гледат...........

Mr. Green  Така де. Кога иначе ще се уредиш с цял месец безплатни детегледачи.

Тони, я кажи с кой ВИП си гъст, че правиш такива подсказки  newsm08

# 136

С брадчеда..Мисля че пише тук под ник"Жоро01"..Каниха го и него,но им отказа-имал по-важни държавни дела-така каза..

# 137
  • Mediterraneo

С брадчеда..Мисля че пише тук под ник"Жоро01"..Каниха го и него,но им отказа-имал по-важни държавни дела-така каза..

newsm48

# 138
Гей двойка;
Лесбо двойка;
Две семейни двойки-едната с детето си;

В очакване на  още  жокери сме  току  виж сме разгадали двойките  Laughing

# 139
Зори и Люба

...и за мен вкарването на дете в Къщата е леко казано неетично Peace

# 140
Гей двойка;
Лесбо двойка;
Две семейни двойки-едната с детето си;

Или Мел от ББ с мацка или Елия от "Сблъсък" с мацка...

# 141
Или Мел от ББ с мацка или...
              Хи-хи... Знам, че България е малка държава, но ако някой смята, че първо ще вкарва никому неизвестни хора в ББ, и после, понеже вече се станали 'известни' ще ги минава през ВИП-а... май го е позакъсал яко  Mr. Green...

# 142
Дидка,неетично,неетично,ама помага.....виж какви драми,какво нещо ....абе важното е  рейтинг и СМС-и  да има/пък после и ще те канят-то "Сделка или не",то "Стани богат","Горещо"......тук интервю,там снимки.....и ........току виж си се взела  много насериозно.........
А,че са ни малко ВИП-овете newsm78.......ми май е вярно/погледнете само-една шепа хора се въртят навсякъде......едни и същи и до болка познати........./

# 143
Гей двойката е ясна - Азис и Китаеца; за лесбо двойката - нали имаше една много известна лесбийка - Солджър се зовеше. Аз за нея се сещам, други не знам. Rolling Eyes

# 144
               Виж, нея я искам  Peace.

# 145
Надявам се поне хлапето да не е бебе с колики.  smile3515

# 146
  • Ботевград
Надявам се поне хлапето да не е бебе с колики.  smile3515
Mr. Green

# 147
Според мен женената двойка с дете ще са Дими от "Сленг" и Ива, дето водеше онова предаване по БНТ, което даже не помня как се казваше. И дъщеричката им, която май вече трябва да е на около 5г. Просто и двамата от години нямат публични изяви, така че е време за малко PR. Дано не съм права, защото са ми адски скучни. Другият възможен семеен вариант са Ивана Скендерова и мъжа й дето беше някакъв бивш футболист. Те също имат дете. Лично аз имам съмнение, че тоя сезон може да влязат и Руши и неговата Таня - и на тях им трябва малко PR. Пък и ще са еквивалент на Коце-Райна ...

# 148
Лично аз имам съмнение, че тоя сезон може да влязат и Руши и неговата Таня - и на тях им трябва малко PR. Пък и ще са еквивалент на Коце-Райна ...

Еквивалент,по скоро не,според мен  Thinking
Обаче ще ми е приятно да ги видя в къщата,което ме съмнява...

# 149
Тищо и Венета  -първа двойка
Азис и Китаеца- гей двойка
Маргарита Хранова  първа резерва
Ваня Червенкова- отказала
Ще има какво да се гледа  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт