Вип Брадър 2!

• 21 047
  • 426
  •   1
Отговори
# 330
не съм чела всичко, което е написано, но ще напиша това, което прочетох днес
Тишо с Венета
Азис и Китаеца
Спечелиля първо място в първия Брадър (забравих му сега името)
Леглата ще са на половината на съквартирантите
Първата седмица ще е много охолна. Ще ядат хайвери и сумати странни яденета.
Биг Брадър ще бъде много добър към съквартирантите за разрика от другите сезони

# 331
Цитат
Биг Брадър ще бъде много добър към съквартирантите за разрика от другите сезони
Ъ, е то ще е егати скуката тогава.. Thinking То ако на простичкия ни народ не му покажат как се излагат и унижават "ВИПенките" и "ВИПовците" му кво удоволствие ще му достави това чудо на телевизионния гений?!?!

# 332
  • София - Бургас
Аз подозирам Венета Райкова....

# 333
Аз подозирам Венета Райкова....
?????????????

# 334
Да Венета Райкова ще бъде. Понеже съм на работа и ми е скучно ще попрепиша нещо от 24 часа от 24.03.2007

"Горещо" верояно ще се излъчва от къщата на Биг Брадър, ако водещата му Венета Райкова влезе в риалити шоуто, както усилено се говори
Гостите ще бъдат подбирани от съквартирантите и ще бъдат разпитвани в тъмната стаичка. Заедно с Райкова в шоуто влиза и съпруга й Тишо. Твърде възможно е да се появи и Здравко - първия победител в риалити формата. Очаква се в шоуто да са Азис  и Китаеца, да има гримьорка и фолк певица. Вероятно ще се развихри и Катерина Евро
за да покаже, че този сезон е добранамерен Брадъра ще им достави забележителна хранаи обилно количество алкохол през първата седмица. Изисканото меню в понеделник е от няколко части. Първата наречена интро, включва сферифициран сок от зелена и черна маслина, желиран йогурт с хайвер от краставица, бонбони от гъши дроб в целуфан от морска вода, сорбе "Бяла сангрия" с плодове в безтегловност, прошуто с хайвер от пъпеш.
Втората част - увертюра, е патешко филе с талятели от шафранвърху гранит. Следва пролог от пресни скариди, прободени от пипетки пълни с манго чътни. Основната тема съдържа телешко бон филес пресни манатарки и атришок, пуешки гърди с канела.
В часта наречена антракта, ще бъдат поднесени течни сирена в епруветки, скаморца с куркума и рокфор с йогурт. Епилога - десерта ще рече близалки от виолетки
Ще бъдат 12 участници , а в къщата ще има 6 легла

# 335
  • Варна
ехееее, те влизат, за да ядат ли само бе newsm78

# 336

Сигурно горното меню е вярно, сключили са договор с един елитен супермаркет и ресторант, доколкото чух.

# 337
Ако участва тази НИкол, ще е интересно. Изобщо нямам впечатления за нея, но знам коя е и ще ми е интересно да я гледам. Секси мацка е  Wink

Не бях я чувала таз Никол, но гледах едни снимки с нея - хубава е, има хубаво излъчване.

На рекламата се появява и силуета на така споменаваната тук Силвия Стойчева.

# 338
А ти да не искаш да правят оборка на къщата...? hahaha Joy

# 339
Ето какво прочетох днес:

Венета, Тишо, Азис и Китаеца във VIP Brother?

Повече от 2 млн. лева ще бъдат инвестирани за втория сезон на VIP Brother България. Реалити шоуто започва в понеделник вечер.
На специална пресконференция главният му редактор Ники Николов се похвали, че ВИП-ове от подобна величина не са влизали в нито едно издание на шоуто по света, предаде Дарик. Шест жени и шестима мъже ще има във VIP Brother 2. Водещата на “Горещо“ Райкова и нейният съпруг Тишо – участник в първия VIP Brother, са сред съквартирантите във VIP Brother 2. Най-вероятно в къщата ще влязат още Азис и Китаеца, певиците Деси Слава и Ан Джи, приятелката на милионера Иван Зографски – Роси Новева. През този сезон на VIP Brother, Big Brother щe бъде особено добър, обещаха хората от екипа на шоуто. Съквартирантите ще разполагат с голям бюджет и няма да има глоби при нарушаване на правилата. За първи път в къщата ще има гардероб, в който участниците да подреждат своите дрехи. В ремонтираната къща ще има още парна душ-кабина, масажиращ стол, дори мини голф игрище. Има и нещо като пощенска кутия, в която съквартирантите ще получават съобщения от хора от външния свят. Във втория сезон на VIP Brother номинации ще има два пъти седмично, което означава, че поне двама ВИП-съквартиранти ще напускат къщата в рамките на 7 дни. Шоуто ще продължи до 23 април, а победителят ще получи 100 000 лева.

# 340
"Поне един политик, един милионер и един бивш съквартирант в Биг Брадър ще са сред участниците във втория сезон на ВИП изданието на риалити шоуто.

Това успяха да измъкнат журналистите от създателите на предаването след стрелба със стрелички за дартс.

Силуетите на дванадесетте участника в стартиращото в понеделник предаване бяха наредени в една от залите на Червената къща.

Всеки успешен удар в целта носеше по едно разкритие за самоличността на силуета.

Така, с по-малко точни и повече неточни изстрели, стана ясно, че участниците са представители само на зодиите Риби, Телец, Овен, Рак и Дева.

Разбра се също, че един от тях има богатство на стойност 15 милиона евро, а една от дамите е омъжена за бивш състезател по класическа борба.

Личността на двама от участниците беше почти напълно разкрита – Тишо от Биг Брадър 1, понастоящем съпруг на водещата Венета Райкова, и русокосата секс икона Ан Джи.

Освен силуетите, показани бяха и снимки на краката на участниците.

Разбира се, нито едно от предположените имена не бяха потвърдени от редакторите на шоуто.

Както вече се знае, участниците ще тънат в лукс. Ще разполагат с мокър бар, мини голф игрище, парна душ кабина, загряващи столове и масажиращ стол.

„В това издание искаме да видим как ще се отнасят съквартирантите един с друг, ако нямат битови проблеми.

До сега в изданията на предаването повечето спорове започваха от липса на храна, пари или цигари. Сега подобни проблеми няма да има.

Целта ни е да покажем дали само материалните неща са в основата на неразбирателствата в едно семейство или не“, обясни специално за Dnes.bg главният редактор на шоуто Николай Николов.

Обновяването на Къщата е струвало на продуцентите повече от 100 хиляди лева, а цялостната подготовка на шоуто – близо 2 милиона.

Големи промени в правилата на предаването няма да има. За разлика от миналата година, сега ще има по двама изгонени на седмица – в понеделник и петък, и няма да има Света Инквизиция.

За първи път тази година продуцентите открито заявиха, че половината от участниците в ВИП Брадър ще получат пари за това, че влизат в Къщата.

„Нормално е да има някаква компенсация за пропуснатите ползи, които търпят участниците. Говорим за хора, които са изключително влиятелни и продуктивни в своята област и за които 28-дневна „ваканция“ би донесла огромни загуби.

Естествено, ако някои от тези хора спечели голямата награда, всички други финансови уговорки отпадат“, обясни още главният редактор на предаването.

Кои са дванадесетте участници и как ще започнат съжителството си заедно в Къщата, ще стане ясно в понеделник вечeр"

dnes.bg

# 341
  • Букурещ
Ъ-ъ само не разбрах Тишо какъв ВИП е? newsm78

# 342
Ъ-ъ само не разбрах Тишо какъв ВИП е? newsm78

Жена му е ВИП-ка hahaha

А "русата секс икона" Ан Джи каква ВИП-ка е?
2 млн. лв. подготовка на шоуто - бая пари са раздали на участниците.
И какво - ще имат храна в изобилие, алкохол в изобилие... Дано поне мисиите им са интересни.

# 343
чух за Венета Райкова и Тишо,но не съм сигурна

# 344
чух за Венета Райкова и Тишо,но не съм сигурна
сигурно е вътре ще са Peace

Общи условия

Активация на акаунт