Вип Брадър 2!

• 21 040
  • 426
  •   1
Отговори
# 345
  • Букурещ
добре де, ама каква ВИП-ка е първо Венета, и после ми обяснете какъв ВИП е мъжът и?
Моля Ви за Бога, да ми обясните. Моля ви Praynig Praynig Praynig
а Ан Джи -  ooooh! и тя ли е ВИП?

# 346
И аз това питам...ама..

Явно щом са те показали един път по телевизията или си водещ на нещо и айде във Вип-а newsm78

# 347
  • Варна
ехееее, те влизат, за да ядат ли само бе newsm78
А ти да не искаш да правят оборка на къщата...? hahaha Joy
Ми кво, няма ли да ти е по-забавно да ги видиш как правят уборка на къщата. Но пък като се замисля самото ядене на гореспоменатите ястия също може да се окаже толкова забавно, почти съм сигурна, че повечето от тях ще гледат като телета пред храната и ще се чудят кое как се яде  newsm78

# 348
Връщам се от пресконференцията тъкмо и исках да ви споделя впечатления, но какво нещо е светкавична медиа като радио и интернет - новините вече са плъзнали  Laughing Laughing Laughing

Да ви кажа честно, не си мислете, че някоя е потвърдил участието на тези, за които се говори по Дарик (журналистката предаде материала по телефона до мен и чух какво каза). Вярно, много, много е вероятно да са същите хора, за които се говори и за които слуховете отдавна мълвят, но от опита ми с работата с тези хора (имам предвид СИА и Нова) зная, че винаги може да се очаква неочакваното  Rolling Eyes

Не знам дали бяхте написали вече, но мен ме впечатли новината, че един от участниците има над 15 милиона евро  Money Money Money Не знам дали ще иде реч за Роси Новева, но определено е някой ексцентрик и ексхибиционист, който твърдо не влиза пари (а и слава за какво ли би му била  Thinking)

На Анн Джи силуетът определено се открояваше, но и миналата година по разни такива "жокери" смятахме, че сме разпознали този и онзи, пък нъц - други хора влязоха.

Абе голяма конспирация. И за кво - утре всичко ще се знае  Party

# 349
  • На погрешната планета
Ако ме вкарат в тази къща с това меню, направо ще си умра от глад Tired

# 350
  • Варна
Ако ме вкарат в тази къща с това меню, направо ще си умра от глад Tired
Joy сладурана - и аз така

# 351
  • На погрешната планета
Ми така де, само като ги чета и Sick

# 352
 Rolling Eyes Кво се възмущавате....?

# 353
Съфорумки, вие не разбрахте ли вече - ВИПовците и ВИПките ще бъдат ПРЕД телевизорите,а обикновените хора - ще бъдат В телевизора!

# 354
  • Варна
Съфорумки, вие не разбрахте ли вече - ВИПовците и ВИПките ще бъдат ПРЕД телевизорите,а обикновените хора - ще бъдат В телевизора!

ееее, браво, браво, само така, ние ще си ядем вкусната храна, а те няма да знаят какво ядат  Laughing

# 355
  • Ботевград
добре де, ама каква ВИП-ка е първо Венета, и после ми обяснете какъв ВИП е мъжът и?
Моля Ви за Бога, да ми обясните. Моля ви Praynig Praynig Praynig
а Ан Джи -  ooooh! и тя ли е ВИП?
Също така тоз Тишо нали вече участва веднъж в брадъра  newsm78 пак ли, ми то по таз логика да влезат и тризначките, те също са вип  Mr. Green

# 356
  • София
Ето и тук какво пишеhttp://www.tialoto.bg/article.php?cat=10&id=4437

Интересно  newsm78
1.Азис
2.Китаеца
3.Венетка
4.Тишо
5. Ан Джи
6.Калин Вельов
7.ДесиСлава
8....

# 357
  • Варна
Ето и тук какво пишеhttp://www.tialoto.bg/article.php?cat=10&id=4437

Интересно  newsm78
1.Азис
2.Китаеца
3.Венетка
4.Тишо
5. Ан Джи
6.Калин Вельов
7.ДесиСлава
8....

8. оная известната гримьорка

# 358
  • София
Добре де 8 номер слагам Силвия ...там каква й беше фамилията (дето е правила фотосесията с Бербатов) и другите........... Thinking

# 359
Споко, Силвия не е в играта  Wink

Общи условия

Активация на акаунт