Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - тема 86

• 34 535
  • 766
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Този тест не е надежден и не се препоръчва, поне според моя АГ и цялото родилно.
Правиха ми амнишуър на място. Най-достоверният метод. Изтичане нямаше.

# 661
Здравейте дами
Имам два въпроса
Първия дали може да се ползва Арника за мазане на гърба при болка
Беше ми препоръчано от първия гинеколог при който ходех, но нямах много доверие

И също така от два дена имам огромна пъпка на врата в част от косата дали може да се ползва. Ихтиол

# 662
Ихтиол може да се използва.

# 663
Арника също е добро средство при болка, натъртване, слаби възпалителни процеси. Relieved

# 664
Здравейте, момичета! Искам да попитам нормално ли е честото ходене до тоалетната при ранна бременност? Навсякъде чета за запек, а при мен е обратното. Благодаря!

# 665
Често ходене се има предвид голяма или малка нужда? И двете са нормални, при бременност червата малко се разбъркват. Обикновено има запек, но и обратното е възможно

Последна редакция: сб, 17 авг 2024, 21:48 от Zimk02

# 666
И при мен ми се разбута корема от 3-4 дни, в 8гс съм и след всяко хранене бягам до тоалетна. Не знам какво мога да приемам по-щадящо? Лопедиум и такива силни препарати не мисля, че са ок. АГ е отпуска две седмици..

# 667
Смекта може.

# 668
Момичета, понеже съм си набелязала за купуване доста неща, а сега виждам добри промоции в сайтовете се двоумя за помпа за кърма. Да си я купя ли предварително или да изчакам ражданено и при нужда да си взема тогава?

# 669
Купи си я

# 670
При мен цялата бременност менках запек и диария. Но за това пък нито един ден гадене. Както често се споменава - за всеки човек бременността протича различно.

# 671
Здравейте аз имам парене като отида до тоалетна не всеки път,но го имам за втори път ме гледат и ми взимат секрет ,и няма нищо чудя се от какво може да,е последно време, покрай гаденето не мога да пия много вода чудя се дали да не е от евентуално не редовно ходене по малка нужда,вие какво мислите,аз живея в австрия и за докторите тук малко моите притеснения ги удивяват и затова се чудя много от какво може да е.

# 672
Циститът е често срещан по време на бременността. И аз не мога да пия вода, затова само на газирана вода карам. Или айрян. Или други течности. Пробвайте с газирана вода, може да ви понесе. И плодове, ако ви понасят, особено ананас

Последна редакция: нд, 18 авг 2024, 01:56 от Zimk02

# 673
Пуснете стерилна урина.

# 674
Извинете пак че ви притеснявам, но от вчера имам едни болки ниско долу и ми дърпа доста кръста ,пия магнезий и фолиева киселина и ми изписаха гавискон защото много повръщах и ми беше много зле корема и бях доста отпадна пооправи ми се стомаха долу горе но почна това,преди два дни ме гледаха всичко беше добре секрет ми внимава и той бил добре,дали да отида до спешното се чудя или да изчакам, пих и едно нош па не ме е отпуснало кой знае колко, а тук сега работи само спешното и също от днес имам леки болки  то не точно болки ами дискомфорт под ребрата ,отзад на гърба близо е до кръста ,и се чудя да не е бъбрек нещо, направо се психясвам с тази бременност понеже ми е и първата,Извинете за многото въпроси и благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт