Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - тема 86

• 35 725
  • 766
  •   1
Отговори
# 450
Попитайте го. БВ трябва да се лекува. При мен заради нея имах скъсяване на шийката.

# 451
Попитайте го. БВ трябва да се лекува. При мен заради нея имах скъсяване на шийката.

Как я лекувахте?

# 452
ПББ, мъжете трябва да порастват също, явно твоя е пропуснал този момент.

Направо не искай, а го задължавай да помага и да те отменя по задачи. Това дете не си го направила сама. Искай помощ от родата също.

В съседна тема, едно момиче писа, че се е разделила с гаджето си, защото е геймър и ще бъде безотговорен,  ако имат дете.

# 453

Как я лекувахте?

С глобули и лактобацили по лекарско предписание. Не помня кои глобули бяха, но така или иначе (мисля) са с рецепта. Говорете с Вашия лекуващ.

# 454
Имам въпрос към бременните блондинки? Grinning Кога се боядисахте за първи път и с амонячна или безамонячна боя? С първата бременност не се боядисвах изобщо и на изписването бях много "красива" с тези черни корени Grinning С втората бременност реших да не правя тази грешка и се боядисвах с амонячна боя след 3-ти месец. Сега съм в 9 г.с. и положението с израсналите корени не е добре Grinning

# 455
Имам въпрос към бременните блондинки? Grinning Кога се боядисахте за първи път и с амонячна или безамонячна боя? С първата бременност не се боядисвах изобщо и на изписването бях много "красива" с тези черни корени Grinning С втората бременност реших да не правя тази грешка и се боядисвах с амонячна боя след 3-ти месец. Сега съм в 9 г.с. и положението с израсналите корени не е добре Grinning

Аз мисля да се боядисам идната седмица с безамонячна, тогава ще съм в 14 седмица.

# 456
Благодаря ти, Жаки. Май ще си стоя с тъмния корен до края на месеца, поне да вляза в 4-ти месец. Само не знам , ако се правя с безамонячна боя русото дали ще хване изобщо.

# 457
Аз се боядисвам от самото начало. Не съм спряла нито една бюти процедура - единствено ретинола, дарсонвал и разбира се - инжекционни.

# 458
Руса съм и съм се боядисвала с амонячна боя на всеки три седмици. Плюс подстригване, маникюр и педикюр и т.н.
Ако имаш някакви притеснения и суеверия, заради които няма да се чувстваш комфортно, по-добре отложи. Аз такива нямах и не съм си сменяла рутината.

# 459
Витамин С и Ниацинамид дали са позволени за лице? Че откакто забременях ми излиза по някоя пъпка на лицето, имам и някои петна.

Суеверна бях с първата бременност. С втората не, правих си гел лак, подстригване и боядисване. Просто питам дали да изчакам до края на трети месец, за да се боядисам.

# 460
Може вит Ц и ниацинамид. Но внимавай с киселините и като цяло активите, защото кожата сега е много чувствителна. Аз даже и азелаинова киселина не мога да ползвам, защото направо кожата ми става като изгоряла.
Преди това бях на силен третиноин.

Ако нямаш суеверия, си се боядисвай както за момента.

# 461
Киселини не полвам по принцип. Само витамин С, ниацинамид, бакучиол (и 3-те ги спрях, откакто разбрах, че съм бременна), хидратиращ крем и слънцезащита.

# 462
Момичета, до кой месец смятате да ходите на работа ? Моята не е тежка и цял ден почти съм седнала,но като порасне коремчето не знам дали ще мога да издържа седнала толкова време.

# 463
Chica3, аз лично работих до 7-ми, работата ми също се върши в седнало положение. Просто в един момент коремът ми рязко стана голям и не можех да държа много Grinning

# 464
Витамин С и Ниацинамид дали са позволени за лице? Че откакто забременях ми излиза по някоя пъпка на лицето, имам и някои петна.

Суеверна бях с първата бременност. С втората не, правих си гел лак, подстригване и боядисване. Просто питам дали да изчакам до края на трети месец, за да се боядисам.

Никакъв проблем няма с тези двете съставки, даже са много добре, защото и донякъде предпазват от слънцето (но пак трябва да се носи слънцезащитно). Само ретиноиди е хубаво да се избягват, както и салицилова киселина, но реално това е просто от предпазливост, няма потвърдени случаи на вреда от тях през кожата. Но просто за всеки случай

Общи условия

Активация на акаунт