Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - тема 86

• 34 549
  • 766
  •   1
Отговори
# 630
В 7 месец съм, помолих АГ изрично да ми на направи хубава снимка по време на ехографа, но отново резултатът е, че на снимката въобще не се различава нищо, нито крак, глава, нищо, малко тъпо ми стана.

# 631
То зависи и как е застанало. Не винаги стават хубави снимки.

# 632
Знам, но досега нямам нито една на която да се вижда подобие на бебе или някоя част Cry

# 633
Може и ехографът да не позволява

# 634
Моята АГ и на ФМ постоянно искаха да ми дават някакви снимки - даже на ФМ лекарката цяла фотосесия направи и каза да й донеса флашка, за да ги качи и дигитално. Честно казано на тези снимки аз просто виждах едни размазани черно-бели петна и не разбирах защо са толкова важни и вълнуващи. Занесох ги на мъжа ми - той е сантименталният в нашата двойка.
Сигурно съм изглеждала много странна бременна - изобщо не примирах от вълнение по време на прегледи, нямах сто въпроса и общо взето последните месеци просто исках да свършва тази бременност - имах чувството, че продължава сто години. Много избягвах да говоря с бременни - само тук в отчетната тема се включвах. Онлайн може да прескачаш каквото не те вълнува, но на живо не можеш да спреш някой да ти обяснява с подробности.

# 635
На нормален ехограф няма кой знае какво да се види. Черно-белите неясни образи не са нещо особено и не се вижда нищо кой знае какво...
Но на ФМ на 4d ехограф съм изумена и много се развълнувах. Видях му ясно личицето, лекарката ми направи страхотни снимки. Това вече е много вълнуващо и впечатляващо.

# 636
  • България
Madness88, на коя ФМ беше с 4d ехограф?

И при мен първата ми беше с нормален ехограф. Имам 10ти снимки, но някои неща наистина трудно се различават.

# 637
4Д е функция на ехографа. И на 3-те ФМ ме гледаше на 2Д, но на 2-рата и 3-тата превключи да ми покаже какво се вижда и ми направи снимки на 3Д/4Д. Обаче все беше с ръце пред лицето или пъпната й връв беше там и не са кой знае колко хубави снимките.

# 638
О, на 4д снимките са уникални. Мога да му видя нослето, челото, как е свил ръчички, днес имах ЖК и се прозяваше душката и ми стана толкова миличко... И двамата, при които се следят, дават черно-бели снимки, а частното АГ ми качва на флашка и дава цветни.

# 639
4Д е функция на ехографа. И на 3-те ФМ ме гледаше на 2Д, но на 2-рата и 3-тата превключи да ми покаже какво се вижда и ми направи снимки на 3Д/4Д. Обаче все беше с ръце пред лицето или пъпната й връв беше там и не са кой знае колко хубави снимките.

Ох, и при мен така, а специално платих за тези снимки. Не трябваше да ходя.

Да ви питам, тези от вас, които пият желязо, спират ли добавката преди проверка на желязото и феритина и колко време си правите почивка от спирането до теста. Благодаря Flowers Hibiscus

# 640
Фрида, на мен АГ ми каза поне 7 дена да спирам желязото преди анализи. Но приятелки са ми казвали,че техните докотри нямат такава препоръка. По-добре се консултирай с твоето АГ, защото то трябва да знае как да чете резултата.

# 641
Фрида, на мен АГ ми каза поне 7 дена да спирам желязото преди анализи. Но приятелки са ми казвали,че техните докотри нямат такава препоръка. По-добре се консултирай с твоето АГ, защото то трябва да знае как да чете резултата.

Благодаря, но АГ-то ми хареса желязото и феритина (18 нг/мл) и аз бях потресена. Четох, че феритина трябва да е минимум 30 и реших на своя глава да пия добавка. Поне умората ми премина. Сега ще си почакам 1 седмица и ще проверя какъв е резултата Flowers Hibiscus

# 642
Да ви питам, тези от вас, които пият желязо, спират ли добавката преди проверка на желязото и феритина и колко време си правите почивка от спирането до теста. Благодаря Flowers Hibiscus

Пия желязо от преди да забременея и досега хематолога никога не ми е казвал да спирам преди изследвания. Единствено преди да забременея условието беше че трябва да спирам желязото когато ми дойде. Единия път се случи да пусна изследвания за желязо и феритин 5 дни след цикъл и док каза че резултатите може да са подвеждащи и за друг път ако трябва да правя изследвания да е 2 седмици след цикъл.

# 643
И на 2те ми фетални до сега ми правят цветни снимки, на които може да се види даже на кого прилича Simple Smile
Madness88, на коя ФМ беше с 4d ехограф?

И при мен първата ми беше с нормален ехограф. Имам 10ти снимки, но някои неща наистина трудно се различават.

# 644
Преди БХС казвали ли са предния ден да не слагате кръворазреждаща инжекция? Така ли е правилно? Днес се записах и ме предупредиха....

Общи условия

Активация на акаунт