Прокървяване след полов акт

• 1 355
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте, момичета!
Днес за първи път ми се случи да прокървя след полов акт. Реално по-рано през деня имах леко зацапване, като все едно, че ми идва цикъла. Но е едва 23 ден от последната менструация. Най-рано ми е идвало на 25-26 ден. С приятеля ми не се пазим. Искаме бебе 🙂От 7.07. имам някакви болки ниско долу, все едно ми идва цикълът. Гърдите ме заболяха едва днес и получих това зацапване и спря. По време на половия акт имаше някаква болка, но често ми се случва (в зависимост от позата), защото съм и с обърната матка. Само че след като правихме секс, отидох до тоалетна и този път имаше розова кръв. Такова нещо не ми се е случвало и се изплаших. Вероятно е била розова, защото се е смесило и със семенната течност… След това прокървяване, повече нищо няма.
Последно април месец бях на гинеколог, всичко нормално, 2Б група.
Възможно ли е да е имало имплантиране и сега да сме направили някакъв гаф? Или другото, което ме притеснява, някакъв здравословен проблем? 🥺

# 1
Изчакай да видиш утре дали ще имаш зацапване и с какъв цвят, възможно е да е подранил цикъл. Щом скоро си била на лекар, основните неща са отметнати. Засега просто изчакай - закъснение или цикъл, пожелавам ти да е първото Simple Smile

# 2
  • Ланкър, планините Овнерог
Само цитонамазка ли е правена при гинеколога или сте прегледана и на колпоскоп?

# 3
2 Б група е за проследяване и дори се изписва терапия.
Потърсете лекар въпреки всичко, тук във форума няма кой да даде ясен отговор.

# 4
Не ми се струва възможно да си заченала и от секса да си пометнала, нали това питаш. Щеше да има повече кръв в този случай.
А вече дали имаш гинекологичен проблем, може да каже лекар. Нищо, че си ходила скоро, пак иди и питай.

# 5
Здравейте!
Последният път не съм гледана на Колпоскоп. А за 2 Б група, никой от всичките гинеколози, при които съм ходила, никога не са ми изписвали терапия?! Сега вече се притесних.
Миналата година имах премеждия с гинеколозите. Единият каза: “Има нещо, което ще наречем полип. Трябва да го изрежа и да го изпратим за изследване. Ама какво да ти обяснявам, ако няма да извършиш процедурата при мен.” Това му бяха точните думи, без да съм казала абсолютно нищо. Просто го слушах, но нещо не ми допадна това отношение и не се и върнах. Потърсих второ мнение. Отрече “нещото, което може би е полип”, но каза, че имам раничка. И какъв късмет, имал супер модерна апаратура! В извънработно време ще ме приеме да я изгорим! Даже амбулаторен лист не ми издаде - платен преглед беше.
Третият отрече двете предишни мнения. Но видя удебелена стена пикочния мехур. Пуснала съм всичко възможно,и за HPV изследвания пуснах.
Симптоми нямам, не съм и имала на каквото и да било. Единствено това, което описах вчера.
Днес има съвсем леко зацапване кафеникаво, но не идва менструация. След полов акт днес няма кървене. Нямам идея какво се случва.

# 6
  • Ланкър, планините Овнерог
Иди на читав гинеколог да огледа с колпоскоп. Март месец и аз заради прокървяване след секс отидох на гинеколог, цитото ми излезе също 2 група.
Възможно е да е просто полип, но трябва да се махне. Така или иначе, тук само гадаем, но е редно да се разбере от къде е това кървене.

Последна редакция: сб, 13 юли 2024, 21:24 от Гита Ог

# 7
Да, много е вероятно да е от полип на матката. Имах полип и имах такова прокървяване точно след секс, независимо в коя част на МЦ.
Не всички лекари успяват да видят полипите. Моят беше огромен и го пропуснаха много на брой лекари. Премахва се.

Общи условия

Активация на акаунт