Жена ми иска да се разделим "временно"

• 18 805
  • 414
  •   1
Отговори
# 150
Авторе,  спри да ги дебнеш и да четеш чатовете. Защо го правиш? Мазохист ли си, какво. Искаш оня да е използвач и тя да долази, та да я прибереш обратно ли?

Изпуснал си момента да си с жена си. Моят мъж две години бачка в чужбина и имаме и къща извън София, която гълта доста работа, но никога за 20 и кусур години не сме усетили единият да се гърби,  а на другия да му е скучно,, семейството е екип.. Вие сте били семейство, и щом строите, значи строите, а не ти да ходиш да строиш а тя да се чуди какво да прави. Особено щом нямате деца, да ги гледа. Естествено че има с какво да помага, я не да лежи в хамака. Но ти си изпуснал момента да сте заедно,  а сега я дебнеш и злословиш за новия.

Мачът е свирен вече, делете котката и кучето и гледай напред. Довършвай си къщата и я заселваай с жена и деца

# 151
Мазането е двустранен процес. И ти сега, на изпроводняк, вземи я намажи, вместо да мрънкаш тук. Два месеца без секс, и се чудиш що те гони. За какво си й?

# 152
Това имах предвид и аз. Нищо не й е пречело да иде с книжка или лаптоп и да се опъне в градината под асмата докато той работи да си приказват и да са си компания в почивките. Просто не е имала мерак, а явно и много любов към автора без значение от напъните да изглежда различно. Аз не я жаля толкова. За 5 г са й построили къща без тя да пипне и веднъж мече за боядисване и сега има нова любов и 50% от дома, изграден с пот, труд и зор от мъжа й. Ако бях на автора, за мен щеше да е доста несправедливо, но в живота честно няма.

# 153
В първия пост почти никъде не излизате и не сте много по заведенията, сега жената ще ходи на фест и е социална.

В първия пост сте купили заедно няколко имота, обаче после се оказва, че ти поемаш почти всичко от домакинстваме до плащания.

Пак в първия пост имате няколко имота, после се оказва, че живеете в гарсониера на тъщата и ти няма къде да идеш, защото имаш само един имот и той бил склад.

Преди няколко години сте нямали пари, но сте купили имоти.

Жената е поискала къща, обаче не е направила нищо за нея, освен да даде пари (което при новото инфо също не е сигурно).

Има и други несъответствия.

Внезапното залитане към килцата, фитнесите и другите тъпотии хубаво замести обиждането на жената, но...темата си остава пързалка и благоприятно поле за изява на отчаяни душици.

# 154
На мен , въпреки всичко, си ми симпатичен. Опитал си да градиш нещо. Не си усетил момента, когато е трябвало да промениш нещо. Нервността си е ген. Трябва да се отработи.
Така наречената съпруга не ми е симпатична. Ще чупи глава.
Но това е неизбежно.
Остави я да пасе. Почти съм сигурна, че някой ден ще се обади, да те пита как си. Такъв слуга не се намира лесно.
Без деца, лесно се разформироват отношения.
Работи над себе си и над нервността си.

# 155
  • Далечният изток
Ама те у тях не си говорят, а той само крещи, да отидела на строежа, та и там да ѝ крещи. Как пък не. За нея е било почивка той като си отиде на строежа уикенда.

# 156
Може би докато ти си правиш къщата, тя си е вокала любовник.
 Не искала да ходи че било строеж, да не се цапа, тежка работа било. Автор е,  жени познавам, дето правят изолации, плочки лепят. Може поне една боя да удари-аз вкъщи сама съм си боядисвала стените, вратите. На моето село работя по двора. Да си лежала на сенчица, явно и това не иска. Или ходи кръшка или е топ мързелана. Такава не ти трябва.

# 157
Ако е било чак почивка, леле, то отдавна са за развод. Ако се чувствах толкова зле (+ без секс, без време заедно, вечни скандали), хем нямаме деца, директно си тръгвам. Само че тя дори сега не е крайна и искала да си помисли. Ще решиш, че някой я е вързал за този мъж, както за скапаната й работа, която явно също трябва да търпи вовеки.

Какво да си помисли човек за такава жена? Прекаленият светец и Богу не е драг.

# 158
  • Далечният изток
Е, ми не е решителна жената, то пък всички не могат да режат при първото, което не им се нрави.

# 159
Ама те у тях не си говорят, а той само крещи, да отидела на строежа, та и там да ѝ крещи. Как пък не. За нея е било почивка той като си отиде на строежа уикенда.
Аз това не го вярвам. Ако някой постоянно ти крещи, ще си тръгнеш не след 8 г, а след 1. Че тя дори сега си оставя вратичка, че раздялата е "временна" докато здраво хване новия клон. Ако е чак такава кошмарна ситуацията, щеше да се чуди как да се отъмне от него още преди 2 г. Но интересно, тя тогава съзнателно се е омъжила за него.
Според мен й е станал скучен. Писнал й е. Той 24/7 нещо работи било на компа или на строежа, почивки няма, развлечения няма. То в такъв режим и кой знае какви философски и дълбокомислени разговори няма как да има, защото сигурно са капнали вечер. И просто дълбоко й е писнал. А новия е по-свободен и по-интригуващ, няма спор.

# 160
Да уточня, живеем в имот на майка й, имам свой, който е склад в момента - пълен с неща за къщата, магазинът  също е превърнат в склад (тя го изплати, както и аз съм участвал там), за къщата почти никакви пари не е давала, поради невъзможност; за да е ясно.

По принцип съм доста интересен човек или поне бях (минало свършено време), но определено съм без почивка и доста често капнал и изобщо не ми се приказва. Както казах, нося си кръста, не го крия.

# 161
Да беше първото, щеше да й е лесен животът... 😀

Да, на мен ми се върти в главата, че е нерешителен и несигурен човек, не много оправна и инициативна, затова авторът е поел ролята на бутащия връзката и е прекалил. Неговата реакция е да се вбеси, нейната да се затвори в себе си, двамата си влияят зле и имат проблеми с комуникацията, които ще се проявят и в следващите връзки. И двамата са много далеч от това да са цвете за мирисане. Много работа и желание ще трябва, за да се оправи тази връзка. Въпросът май е дали си струва, дори и двете страни да решат да се "борят".

Иначе по психо профила на жената съм убедена, че ще се върне веднага, ако не се получат нещата с колегата. Изглежда освен автора си няма никой друг близък. Ако няма смелост дори да си смени работата като има такава възможност, ще има да чакаме да си изгради нов живот. Щом толкова време е търпяла тази нещастна връзка...

# 162
Не си е оставила "вратичка" жената. Не и е било удобно да го изгони. Така и е било по-лесно - "за временно" (постоянно).

# 163
И е чакала да се появи принца на бял кон в лицето на колегата, та да посмее да намекне на автора за края.

Много ниско мнение имам за такива хора и от двата пола. Вместо един ден да му каже, че е нещастна и да даде някакъв срок/ултиматум, ако е такава добра душа, тя тихо си трупа ненавист в себе си, но не смее да направи нищо... чак докато не се появи друг в картинката. Вечно да си зависим от някой друг.

В другите теми смело хейтим мъжете, които седят с някоя от удобство, заблуждават я и й дават напразни надежди.

Не знам коя нормална жена ще търпи години наред скандали, никакви удоволствия, забавления, време заедно и ще хукне да сключва брак. На автора брака още две години няма.

# 164
  • Далечният изток
Ти прочете ли, че няколко пъти са се разделяли и събирали отново, а тя се е надявала на някаква промяна у него? Е, вече наистина ѝ е писнало.

Общи условия

Активация на акаунт