Жена ми иска да се разделим "временно"

• 17 999
  • 414
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Това е ясно и дано си вземе поука за бъдеща връзка. Въпросът е сега какво да прави. Дали да продължи да ходи  нагоре надолу с нея или всеки наистина да си поеме по пътя.
На практика не зависи само от него. ТОй може да обещае слънцето, луната и звездите - жена му ще реши дали да му повярва.

# 406
Не му вярва, намерила си е друг и се радва на новите отношения. И правилно.
Нямат вече работа заедно, освен да се оправят документално, чрез адвокати.

# 407
Е , нали на заведение/ ресторант трябва да плати сметката . Вкъщи излиза евтино , особено като готви друг .

# 408
А, може би той е твърде самокритичен на фона на новопоявилия се ''уау'' самец?
Останах с впечатление, че тя не е доволна от работата си, изкарва малко пари, но не прави нищо за да промени ситуацията си защото ще изисква усилие.
Не е доволна и от него, но не поема отговорност да го разкара и да продължи сама.
Вероятно защото взимането на решения не ѝ е силна страна.
Изчаква да се появи нов клон, на който да се закачи.
Дори и тогава му предлага временна раздяла, а не развод.
Съжалявам, просто тези неща ме подразниха изключително много.
Освен това, тук пише авторът - не жената на автора.
Той достатъчно се е разкритикувал и пита как да постъпи в една очевидно унизителна и оскърбителна ситуация.
Е, аз предпочитам да го подкрепя - не да го досмачквам.
Поставете се на негово място и си представете аналогична ситуация, в която авторът беше жена........яко плюене щеше да падне по половинката.
Авторе, разведи се, блокирай я и изтрий всякакви нейни контакти - нямате дете, няма за какво да поддържате отношения.
Жени много.

# 409
  • Пловдив
Но да, и аз съветвам да се разведе. Блокирания и прочее - СЛЕД развода.

# 410
Тази жена изглежда направо депресирана за мен. Няма приятели, няма деца, работи тъпа работа, няма финансова възможност, мъжът й вечно го няма и не прави секс с нея, никъде не ходи, даже няма желание да си види къщата през уикенда... Или е абсолютен лентяй и мързелана, или е в тежка депресия. Може би разводът и новото гадже са нейният опит да промени нещо.

# 411
Авторът избяга ли вече?

# 412
Е ще избяга, то истината боли.
Лошото е, че и жена му хвана пътя. На такива мъже, не внасящи внимание и отношение, така се случва.

# 413
Е ще избяга, то истината боли.
Лошото е, че и жена му хвана пътя. На такива мъже, не внасящи внимание и отношение, така се случва.

Не, забавна пързалка е темата.
Вече няма идеи.

# 414
Щях да напиша "Евала, че си вдигнал цяла къща заради лабрадора", но после ми стана смешно и тъпо, че го виждаш като "дете от предишен брак". Joy Thinking
Котката у кого ще остане? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт