Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 22

• 46 590
  • 726
  •   2
Отговори
# 45
Да бее, анатомичните повдигали увисването, пък кръглите не😆  
Тоя човек поне 20г оперира и постоянно ме изумява.
Продължава ли със същите номера- пиленце, котенце, миличка😆

Да, да, продължава 😁

Иначе така ми го обясни това с анатомичния, че като се сложи подмускулно, самата му извивка долу повдига естествената гърда.
Като се опитам да си го представя, може би има някаква логика, докато кръглият имплант  нямало какво да задържи и повдигне.

На визуализацията наистина зърната стояха по-високо при анатомичен и по-ниско при кръгъл имплант.

И аз сега се питам дали наистина е така и при кръгъл имплант може ли да се получи по-бързо свличане ?
Показа ми как би изглеждал кръглият имплант в профил, ама не и отред, а аз не се сетих да го помоля, може би и защото много се дразнеше на тази тема.

Гледам, че Ильо Стоянов все анатомични ползва. Там все още не съм била на консултаци, заради противоречивите мнения, че негови стажанти оперират вместо него и заради тези, които казват, че се чакат по 1г за консултация.

# 46
Аз незабележим имплант не съм виждала, въпреки че точно това ми беше целта като слагах. Не ми го побира умът как ставаш с минимум два размера нагоре и още ти "малеят".На мен ми сложиха 335 при първата ми злощастна операция (висока и много слаба съм) и от размер S дрехи трудно се побирах в горнища Л. Доверих се на лекаря, макар че исках по-малко. Приличах на баба Меца и последва скоростен експлант. Сега съм си happy отново със 75А размер...

# 47
Аз съм с анатомични на Ментор 345 cc / medium height / high profile . Нося ги от 2014. Исках естествен бюст без да стоят като портокали, но сега искам да ги сменям с кръгли, защото поувиснаха . 172 см съм , като ги слагах бях около 55 кг, сега съм доста повече. За балконче в деколтето,  мисля че кръглите са по-добрия вариант. Моите стоят като напълно естествен женски бюст, само че голям и вече поувиснал от тежестта. Купувам горнища с един размер по-големи и предпочитам вече по-малки, но кръгли за да мога да ходя без сутиен отново ако искам.

Последна редакция: вт, 23 юли 2024, 21:21 от •MERA•

# 48
Аз незабележим имплант не съм виждала, въпреки че точно това ми беше целта като слагах. Не ми го побира умът как ставаш с минимум два размера нагоре и още ти "малеят".На мен ми сложиха 335 при първата ми злощастна операция (висока и много слаба съм) и от размер S дрехи трудно се побирах в горнища Л. Доверих се на лекаря, макар че исках по-малко. Приличах на баба Меца и последва скоростен експлант. Сега съм си happy отново със 75А размер...

Здравей, може ли да споделиш какви са били  - анатомични/ кръгли;
- висок/ среден/ нисък профил;
- производител;
- евентуално пластичен хирург.

Ще ми бъде полезно Simple Smile

За първи път чувам за жена, минала на Л размер, което наистина е доста стряскащо и то с такъв размер от 335.

Аз лично също не искам да изглеждам като “крава” и от това ме е страх.. Още повече, че съм нисичка.

Не желая да изглежда, и че нищо не съм си слагала и пак да не мога да нося рокли с гол гръб например, без сутиен.

# 49
Пак казвам, няма начин имплант да изглежда все едно нищо не е слагано, особено при по-слаба жена. Аз съм 50 кг и 177см. Ergonomix, мотива, при Комитски. Може би моят случай не е най-релевантен тъй като цялостно резултатът ми беше пълен дизастър и е могло много по-добре да ги постави, но такъв ми е бил късметът явно. А най-хубавите според мен резултати, които съм виждала по българските фейсбук групи на слаби, стройни жени, са били около 250 кубика.
Разбира се, въпросът е и колко кадърно са поставени и жената сама да се харесва. Имам позната с 500 и кусур кубика, към 162 висока, според мен изглежда гротескно, но тя си настояваше за огромен размер и казва, че е доволна.

Последна редакция: ср, 24 юли 2024, 00:23 от GreatGigInTheSky

# 50
Мира, аз бях с анатомични, сега съм с кръгли.
Кръглите са по-подходящи за увиснал бюст и изглеждат по-пищно, какъвто ефект търсиш. Анатомичните на деколтето изглеждаха по-естествено, но някак си стояха сплескани около ареолата.
Първия път настоях за анатомични, макар че докторката искаше кръгли, втория път слушах и се съгласявах, въпреки, че не бях съгласна с размера😆
Първите бяха 335сс, сега съм с 425сс. С дрехи няма голяма разлика, но на голо все едно кръглите са с поне 200сс по-големи.

Последна редакция: вт, 23 юли 2024, 21:31 от Чи лу

# 51
Corse е вид профил на Motiva Ergonomix, най-изпъкналият, иначе има още Mini/Demi/Full.
Честно казано как изглеждат едни импланти явно зависи изцяло от тялото на човек, не само обиколка/височина/кг, видях едри жени с височина 180см, нормално тегло и нулев старт с 350/400 СС и изглеждат по-големи от моите, една от тях дори беше със същата марка и профил импланти.
Аз се притеснявах да не станат огромни топки, а сега съжалявам, че не сложих 620СС, което е следващият размер на Мотива Ергономични фул профил след 550 (не знам защо този профил няма по-малки разлики в кубиците след 500СС, другите имат с 20/30/40 СС разлика при последните размери, тук са 50/75СС). При основа 13.8 щях да го побера Grinning Иначе подгръдната ми е 72см, доколкото знам това не е много, идея нямам защо ми малеят за кубика, не е от модела и марката само.

# 52
Corse е вид профил на Motiva Ergonomix, най-изпъкналият, иначе има още Mini/Demi/Full.
Честно казано как изглеждат едни импланти явно зависи изцяло от тялото на човек, не само обиколка/височина/кг, видях едри жени с височина 180см, нормално тегло и нулев старт с 350/400 СС и изглеждат по-големи от моите, една от тях дори беше със същата марка и профил импланти.
Аз се притеснявах да не станат огромни топки, а сега съжалявам, че не сложих 620СС, което е следващият размер на Мотива Ергономични фул профил след 550 (не знам защо този профил няма по-малки разлики в кубиците след 500СС, другите имат с 20/30/40 СС разлика при последните размери, тук са 50/75СС). При основа 13.8 щях да го побера Grinning Иначе подгръдната ми е 72см, доколкото знам това не е много, идея нямам защо ми малеят за кубика, не е от модела и марката само.

Аз не мисля, че твоите са малки, напротив.
Много са красиви даже изглеждат доста големи.

# 53
  • София
Аз съм с Мотива Ергономикс 355 (един от предложените ти варианти) и много си ги харесвам. Също исках на голо и с бански да не изглеждат съвсем естествено, но пък и да не стоят вулгарно. Е, получи се Simple Smile
Анатомичните стоят красиво, но по-естествено, няма я пълнотата в горната част на деколтето, която търсят жени като нас с малък бюст цял живот.
По мое лично (непоискано) мнение обикалянето на много хирурзи само обърква, защото мнението им обикновено не съвпада, а напротив - само обърква.
Доктор Георгиев определено не би ми бил избор, предубедена съм от изчетеното за него през годините. Стоянов прави уникални гърди, но действително слага анатомични, както и прави разрез под гърдата, което за мен е неприемливо и за това не се спрях на него.
Motiva full са много добър вариант, demi на мен са ми една идея по-естествени, а corse рядко се слагат, защото са доста изпъкнали. Май само едни гърди имаше такива в темите за толкова години, така че нямам особени впечатления как стоят.

# 54
Аз съм с Мотива Ергономикс 355 (един от предложените ти варианти) и много си ги харесвам. Също исках на голо и с бански да не изглеждат съвсем естествено, но пък и да не стоят вулгарно. Е, получи се Simple Smile
Анатомичните стоят красиво, но по-естествено, няма я пълнотата в горната част на деколтето, която търсят жени като нас с малък бюст цял живот.
По мое лично (непоискано) мнение обикалянето на много хирурзи само обърква, защото мнението им обикновено не съвпада, а напротив - само обърква.
Доктор Георгиев определено не би ми бил избор, предубедена съм от изчетеното за него през годините. Стоянов прави уникални гърди, но действително слага анатомични, както и прави разрез под гърдата, което за мен е неприемливо и за това не се спрях на него.
Motiva full са много добър вариант, demi на мен са ми една идея по-естествени, а corse рядко се слагат, защото са доста изпъкнали. Май само едни гърди имаше такива в темите за толкова години, така че нямам особени впечатления как стоят.

Logan, много ти благодаря!

Дали можеш да ми изпратиш снимка на лично или тук (или ако си качвала в предни теми, да ме ориентираш къде).
Това, което си описала е всичко, което искам и аз Simple Smile
Ти при кой доктор беше?

Съгласна съм, че многото мнения объркват.
Целта беше да получа повече такива за размера, но разлика в големините между Ментор и Мотива има и това само ме обърква.

Първоначалното ми желание е д-р Шарков.
Доста ми похвалиха и д-р Живко Кънев и ще чакам да ми мине консултацията и там.
За съжаление не намерих негово инстаграм профил, който да разгледам, а обичам освен да чувам позитивни отзиви, и да ги виждам.
Дали е вярно, че Шарков се е учил при него? Някой дали знае?

По отношение на импланти, предпочитам Мотива пред Ментор.
Чела съм доста, което обаче не ме прави много навътре в темата.
Да кажем, че резултатите повече ми харесват (но пак си е и до специалист и до гърди).

# 55
  • София
По принцип не качвам снимки, още по-малко на гърдите ми Simple Smile
Ще ти изпратя на лично да се ориентираш, може да ти е от помощ.
Аз бях при д-р Хатър в Панагюрище и съм изключително доволна от нея. Не само като професионалист, но и като човек, което за мен също е важно. Писала съм назад много по темите, можеш да прочетеш да не се повгарям отново, защото в темата пишем доста момичета от години и ще им досадя пак да пиша едно и също Simple Smile

# 56
Пиши си, няма да досадиш, поне на мен, де. Аз всичко чета, но бързо забравям и се обърквам кой, къде се е оперирал. И после ме мързи да търся назад в темите😆.

# 57
Ето и моите гърди 6 месеца след операцията. Стартирах от чашка А, след две раждания и съответно кърмене.
Анатомични на Ментор, 430 сс, пълна височина, висока проекция, разрез под гърдата. 160 см, около 47 кг., 71-72 см подгръдна.

# 58
Много хубави резултати видях , ще се опитам и аз да намеря снимки от преди десет години . В началото и моите изглеждаха така, но поувиснаха въпреки че кубиците ми не бяха чак толкова много (345 сс). В началото всички изглеждат еднакво повдигнати и красиви. Ще бъде интересно да се качат снимки на бюстове 5-10 години след поставяне на имплантите. Още нещо, като поставях имплантите ме убеждаваха, че Ментор имат доживотна гаранция и в рамките на 10 години мога да подменя импланта с някакви финансиране , което се оказа пълна лъжа, а затова бях избрала точно Ментор .

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 11:34 от •MERA•

# 59
Дами, преди 3 седмици ми беше операцията за уголемяване на бюста. С вътрешни шевове съм. След като мазах и паднаха  коричките забелязах днес, че самите шевове са леко подути и зачервени. На някой от вас случвало ли му се е?

Общи условия

Активация на акаунт