Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀🐟🏖 (Тема 18)

• 20 787
  • 749
  •   1
Отговори
# 45
Radii, генетично е това с косата. На мен май също тогава ми се появиха, сега са много…. На 34 съм.

# 46
  • Велико Търново
Ради, всичко си е до ген. Майка ми започна да побелява тези години, вече е на 62. А мъжът ми е започнал още към 15 годишен и вече е почти бял, на 33 години, в неговия род всички са побелели рано. След бременността с Вики ми се бяха появили няколко бели косъма, сега не ги виждам.

# 47
Мама ну ки спомня кога е започнала да побелява,но моя мъж у на 36 а вече доста е побелял, казвам му ,,старец" 🤣🤣🤣
Моите бели коси май са заради Викторчо,защото много ме ядосва 😅
Шегувам се ,но наистина е станал голям калпазанин, този бебешки пубертет ще ми види сметката. Днес пристига племенникът ми на 7 г е и очаквам вкъщи да бъде бомба,не че Вики не се справя добре и сам 🥲

# 48
Ради, всичко си е до ген. Майка ми започна да побелява тези години, вече е на 62. А мъжът ми е започнал още към 15 годишен и вече е почти бял, на 33 години, в неговия род всички са побелели рано. След бременността с Вики ми се бяха появили няколко бели косъма, сега не ги виждам.
В нашия род са по същия начин. Баща ми на 32 е бил прошарен и рано,рано побеля. Аз имам мн бяла коса,а съм на 36. Боядисвам се руса,понеже най-малко личи. Била съм черна,кестен,но много бързо избива бялата коса,та за сега се мъча с русото😀Определено всичко си е ген☺

# 49
  • Бургас / Славейков
Ох бялата коса.Имам от 16годишна първите бели косми ,но при мен е точно от ген Баща ми беше с чисто бяла коса на 30г.Дори като ни разхождаше със сестра ми все то питаха.Дядо слушат ли внучките?.Боядисвам се като станах на 24,25г.Много бързо на третата седмица ми избиват белите коси.

# 50
Добро утро, момичета!!! Първо, да са честити всички малки и големи рожденици!!! Да са здрави, игриви, безкрайно щастливи и да имат само слънчеви дни 🌞❤️ Отдавна не съм се включвала, ние бяхме на почивка с 4 деца и баба и падна лудо тичане, дебнене някой да не се удави, да не избяга от комплекса, абе доста уморитерно беше, но хубаво, не съм се и сещала за телефона 😊 Любовчето обожава водата, децата, да тича гола и боса по тревата, не търпи пояс, плувки, хавлия и шезлонг, та мисля, че много добре решихме да сме в планината, вместо на море, щеше да е мъчение за мен. Лизи, съжалявам да разбера, че отново сте имали премеждия, какво се оказа, рота вирус ли, съдя по зеленото ако на Сами 🤔 Ние това с рожден ден с кръщене го минахме миналата година, съчувствам ти, Мисс, аз от напрежение припаднах насред ресторант вечерта преди инвента 🤷‍♀️ Не трябваше да става така, все пак се събират близки хора, на които не им пука какви ще са тортата и салфетките, мина и замина. Ние тази година няма да събираме хора, вече от следващата сигурно ще тръгнем по детските клубове. Може и да го съчетаем с рождения ден на мъжа ми, той е 2 дни след Любовчето. Снощи повдигнах въпроса какво ще правим с рождения ден, отряза ме, че имало цял месец. Аз, ама то нали трябва да то организирам, каза да си почивам и да си сядам на дупето тази година. Иначе много се старая за детските рожденни дни, с месеци мисля къде и какво да бъде и всеки път е било голямо и скъпо 🙄 Рожденият ден на голямата винаги е бил много очакван, ще е 4ти клас, а още идват деца от яслата, случвало се е родители да ме питат 2 месеца предварително какво съм измислила за тази година. Така ще е и за Любовче, но може би наистина ще си почина тази година, тя няма приятели все още, роднинските деца са големи, едната ни баба е в Габрово и мислим да не я разхождаме. За белите коси, при мен започнаха сега на 41 години, преди като ми се появаха 1-2 ги отскубвах, но сега вече през ден свалям по шепа и май ще минавам на боя 🙄 И аз мислех дали не са заради голямата палавост на Любовче, абсурд да са ми от ЕГНто 😆

# 51
Честити да сте и от нас! Желая ви от сърце да сте здрави, щастливи, безгрижни и с късмет!

Венче, според всички лекари е ковид, така протичал сега с разстройство, повръщане, гърло, температура.
Изписаха Яна, ние със Сами оставаме, надявам се утре да изпишат и Сами. Аз днес си направих устата, да се приберем и да дойдем утре за системи, но ми отказаха. Яна още не иска да яде нищо освен солети и АМ отказа тук напълно.  Сами плющи банани и сух хляб цял ден. Толкова сме мизерни вече, че като се приберем ще се изкъпя с телената четка, тук имаме само една мивка със студена вода. В стаята е 40 градуса жега, не  се търпи.
Сами тук свикна да спи до мен, не знам какво ще го правя вкъщи, но до мен няма да спи Joy  цял ден си отваря капачетата на абоката и изпадам в ужас вече. Малко остана, да избутаме и днес!
И аз имам бели косми, преди да родя бяха само 2, сега са доста, скоро ще трябва да се боядисвам (на 31 съм). Мъжа ми е на 35 и от поне 10 години е доста прошарен.
Аз още не съм мислила за рождения ден на децата, а наближава. Сега лекарката каза, че Яна пак е с много ниски левкоцити и имунитета ѝ е много зле, един месец ще пие пробиотик, изопринозин и апетон. И малко се притеснявам да ги събирам с хора. Не знам какво ще правя. Каза също много да ги пазя сега, но те след месец ще почнат  ясла, трябва да говоря с нея, ако трябва да я отложа малко.

# 52
Ради, освен до ген когато се сетиш пусни си Б12 и витД .
При липса на Б12 също излизат бели коси.
А аз и отделно съм с генна мутация и не усвоявам обикновеният Б12.

# 53
Честити да бъдат рождениците! Да бъдат здрави и много щастливи 🌸
Лизи, силно стискам палци утре да ви изпишат със Сами и най-лошото да е останало зад гърба ви!
Пламинго, ние с Ави приключихме с кърменето около годината. Аз ги махах дневните едно по едно, успоредно със захранването, бяха ни останали само за заспиване вечер и 2-3-4-5 нощни. Тях ги махнах от раз, първата и втората вечер я приспах с люшкане и гушкане, разбуди се към 5, пак я разнасяхме и гушкахме час. Тя не рева, просто се оглеждаше 😃 и от третата нощ спим непрекъснато 🥳 мисля, че това беше най-доброто решение за нас, тогава са много по-податливи и бързо забравят. Трябваше след месец-два да действам и за бибката, преди да започне да се обяснява и да ми опонира 😃
И аз съм на 31 с бял кичур направо и доста бели косми, първите се появиха на 18. Боядисвам се всеки месец и това е, спасение няма.

# 54
Честито и от мен на рождениците 🙃 Ще пожелая ЗДРАВЕ, че сме за никъде без него...
Лизи, дано скоро ви изпишат и да си отдъхнете. Ако не ти е много наложащо за яслата, по-добре ги задръж у дома, за да се стабилизират.
За белите коси - аз съм на 37 и при мен се появиха след раждането. Майка ми и тя около 35 години е започнала да има бели коси, така че си е най-вече генетично, но и при стрес може човек да се прошари. Имам един познат, който при много силен стрес е побелял за часове на 100% 😵‍💫
При нас всеки ден е епично... Тея е изключително неспокойна, нон стоп мрънка, най-вече като съм около нея. Снощи я оставихме с кака й при свекърва ми, но там се е държала по коренно различен начин. Същото отчитам и при майка ми, както и когато мъжът ми я извежда сам. Сякаш има някаква обсесия към мен, буквално става токсично вече, а накрая и двете сме изнервени. Мисля, че яслата добре ще й се отрази, дано бе боледува много и да я посещава редовно.
Вечер се буди с писъци и е неадекватна, някога се налага да я водя в банята и да я плискам с вода, за да се съвземе и успокои. Сънува ли нещо, не знам... Млякото и при нас е задължително и ако не й дам, изпада в тантрум направо. Вече не ходим по площадки - просто навън е 100 градуса, а сме на морето! В нашия парк е слънце навсякъде и можеш да колабираш, дремем на пейките пред блока, поне има дечица при нас. Най-новото е балончетата с веро, с тях се занимава основно. И Барни прояде, а аз съм хепи.
Носенето е голям проблем. Постоянно е с вдигнати ръце, не иска да върви, не седи в количка, сега ще поръчваме тротинетка със седалка от тези портативните, дано я хареса, че ще се гръмна вече. Иначе за рожден ден не мислим да организираме нещо, то просто няма смисъл с мис кривотия, по-нататък живот и здраве. И кръщене мислим догодина, както и почивка евентуално. За момента се ограничаваме с междублоковите пространства, колкото и душата да иска друго...

# 55
Joy ,умишлено отлагам да си пускам контролни изследвания само ,защото мисля,че ще се наложи да приемам лекарства пък още кърмя зверчето,а не искам заради мен да се наложи да го отбия от пад. Да,знам че звучи егоистично спрямо мен самата,но за мен е по-важно той да е ок,пък и все пак за сега се чувствам добре ,гледам и да не боледувам именно за да не пия лекарства.
Решила съм на 2 г вече дя започна процеса с отбиването и тогава да си пусна пълни изследвания да видя какво се случва ,защото не съм си пускала от както бях бременна 🥲🥲

# 56
Лизи, щом казват, че е ковид, значи явно е това 🤷‍♀️ Зелено ако с потресаващо силна миризма съм виждала при каката заради рота вирус. Важното е да сте добре, пък каквото е било, да си ходи 🤗 И аз не я извеждам много, максимум сутрин да отидем на пазар за половин час и това е. На площадката не се стои, пече, та ще ни изпепели очите по което и да е време на деня. Ние за разкош цяла седмица сме без топла вода, та даже и басейна на терасата не мога да напълня. И Любовчето много повече слуша всички останали, освен мен. Не бих казала, че е токсично, тя не реве, но постоянно прави бели, просто моите не, не там, слез долу, дай ръка, ела, чакай ме, са като глас в пустиня. Пробвах както тя ми заповядва, да заповядвам и аз със същите думи, викам си, че иначе може и да не ме разбира. Казва ми "седни тука", аз сядам, после аз й казвам същото - ами не го изпълнява.

# 57
  • Велико Търново
Ангелова, май ще пробваме ММ да го приспива, иначе при мен не иска, търси си гърдата. И аз мисля около годинката или най- късно до година и половина. Но ми се иска да започна плавно, да не бъде от раз, че вече не ползвам помпа.

Ние в събота ще се съберем само с родителите, после с едни приятели ще се видим и това ще е. Догодина мислим да правим кръщене и на двамата.

Виктория днес е просто звяр, през нощта я боля корема и не може да спи много. И явно защото ѝ се спеше ли не знам, но за половин час ухапа брат си, оскуба го, блъсна го няколко пъти на земята и го удряше с глава, направо му разката фамилията.

Честит рожден ден на Божко! Нека бъде здрав и да има едно щастливо детство! Весел празник и дано да сте успели да се организирате! 😊🎂☀️❤️

# 58
  • Варна
Ради, пусни си изследвания - повечето добавки и витамини са на 100% съвместими с кърменето - кърмя и аз, пия доста неща и се занимавам с това общо взето - кърменето взема изключително много и така не помагаш на Вики, въпреки че си мислиш, че само на себе си вредиш 🙈 с май-добри чувства го казвам!

Аз се чудя да махна нощното кърмене също вече - май искам да поспя 😅

# 59
Благодаря момичета за пожеланията... Бъдете здрави и щастливи всички! И по малко тревоги!

Всичко мина чудесно. Всичко имахме Grinning
И кръщенето мина доста добре, малко го гонихме из църквата. Забавлявахме се там, хвана ни с кръстника за ръце и взе да си прави "фъъър"., после взе да вика "ready, set, gooo" заедно с попа докато говори . Но и попа беше готин, много го хареса и всичко мина по добре от очакваното. Само като го намокри се разплака, но бързо мина, като си видя новите "яки" чорапи Grinning

Общи условия

Активация на акаунт