Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀🐟🏖 (Тема 18)

• 20 830
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
Супер е, че ви изпращат снимки. При нас няма такива, единствената ми утеха е "щом не се обаждат, значи е добре". Тази сутрин порева, постоях минута-две, не се успокои и сега ми е едно свито. Иначе ги е изпонатръшкал някакъв вирус в групата и са 3-4 дечица. Доколкото знам още не са ги извеждали, въпреки че директорката беше казала, че при хубаво време са навън.

# 586
Лизи, мъчно ми е за тях, явно е, че са имали много негативни емоции там. От това което разказа как са вкарали Яна насила и като виждам Любовчето как я вкарват и изкарват с коткане и добра дума, си давам сметка колко е важно и колко голяма разлика има в това как ги посрещат. Чудесна идея е да ги водиш за малко само да играят там, аз също когато ходих да записвам Любовчето помолих да я пуснат да поиграе на площадката им и това беше изключително важно, затова тръгна с голям ентусиазъм, говореше за пързалката, за люлката, за децата. Случвало се е после да минем покрай градината, да се опитва да отвори вратата да влезе, да мушка глава между решетките на оградата, тя маха отвън, децата махат от двора. Преди да тръгне й показвах снимките на децата, които изпращат във вайбър и тя си умираше да ги гледа, казвах й как тия хубави деца я чакат да играят. Та, пътят може би е чрез игра с децата, да се опознаят, да ги гледат, че са щастливи и спокойни там. Те доста вероятно пак да са тъжни врначалото и да плачат като ги пуснеш отново, но може би ще е наистина от голяма помощ. Нашите излизат по два пъти на ден, вчера като я взех в 16 часа тъкмо ги обличаха да излизат.

# 587
Плами ги изкарват по веднъж на ден преди обяд всеки ден. Само като вали не ги изкарват.Принципно ги изкарват към 10:20,10:30 до към 11:30. Ние имаме група във фейса и качват снимки от време на време. Иначе госпожите всеки ден ми казват какво е правила. Много са доволни от нея,но проблема със стискането продължава🥹 Иначе се изкушавам да ви кача някоя снимчица от там да я видите колко е щастлива,но има и други дечица на снимките,та май не е много удачно да ги качвам☺

# 588
Лизи ,звучи ми сякаш Яна по - скоро се тревожи , че остава без теб Sad дано играта на площадката помогне.На нас днес не ни пратиха снимки от навън и забравих да попитам дали са ги извеждали.Иначе днес си е казвала за пишото.Питала е кое е нейното креватче и  утре ще я пробват да спи там.Вкъщи обаче още не мога да я накарам да легне.

# 589
Лизи, може ли да се подаде сигнал-проверка какъв е персонала и как си вършат работата?

# 590
Нямам представа, не съм чувала за такова нещо. Но нали знаеш, че един персонал, когато има проверка в тоя момент си вършат работата. Не мисля, че дори и да са проблемни ще свърши работа нещо такова. В малък град сме, тук винаги се знае, кога ще има проверки и къде.

Лизи, може ли да се подаде сигнал-проверка какъв е персонала и как си вършат работата?

# 591
  • Пловдив
Колко много дечица още са започнали ясла! Бърза адаптация пожелавам 🙂
Йони ходи 4 дена и през нощта срещу 5-я започна една кашлица.. Оставих я у нас и се оказа хремава. От групата ѝ още три дечица показаха същите симптоми. Плана с плавната адаптация отиде под ягодите.. Сега като я пусна в понеделник, във вторник започвам работа. Дано изкара поне една пълна седмица в яслата.

# 592
Момичета през зимния период ползвате ли триколките ?

Последна редакция: чт, 26 сеп 2024, 09:49 от Radii :)

# 593
Момичета през зимния пуриод ползвате ли триколките ?
Моята я взех март и си беше хладно,та да. Ползвах я,понеже Плами обожава да се вози в нея. Като сме двете и си обикаляме стабилно по магазините🫣😁Март си беше студено,та обличах я добре и си обикаляхме😀Сега нали се счупи дръжката,та едва ли ще ми признаят гаранцията,но мисля да се свържа с фирмата производител да видя дали продават резервни части☺😀

# 594
Попаднах из продавалниците на нова триколка продавят я за 100 лв и се чудех дали да се възползвам,но пък идва зима и не знам ...
Ползваме си количката и зимата го слагам в чувалче и така знам ,че му е топло, с триколката това няма как да се случи и се двумя 🥲

# 595
Попаднах из продавалниците на нова триколка продавят я за 100 лв и се чудех дали да се възползвам,но пък идва зима и не знам ...
Ползваме си количката и зимата го слагам в чувалче и така знам ,че му е топло, с триколката това няма как да се случи и се двумя 🥲
Пламена отдавна отказва да се вози в количка,а за чувалче абсурд да стои. Триколката я ползвам единствено,като обикалям по магазини и на далечни разстояния. Много обича да пазари като мен,та в магазините все бара нещо,а в триколката няма как😂Чувалчета ползва единствено за сън и то за първа година. Изключително съм доволна и даже имах резерви,че няма да спи в чувалче,но всеки път ме изненадва. Всяка вечер си търси чувалчето. За триколка втора ръка не знам дали бих взела. Зависи от модела. Ако дръжката не е цяла не бих взела. Шанса да се счупи е голям.  Моята е нова и все пак се счупи на 6 месец,като не е ползвана активно😏Та обмисли си го добре

# 596
Ради , ако се движи по - няма да му е студено.Стига да иска да ходи де.

# 597
  • Велико Търново
Вики вече иска сама да кара триколката, само дето вече не ни спасява да слиза от нея. Разкопчава се и почва да щъка в магазина.

# 598
Вики вече иска сама да кара триколката, само дето вече не ни спасява да слиза от нея. Разкопчава се и почва да щъка в магазина.
И аз поради тази причина я махнах (имахме я за седмица) видях, че не е нашето. Той още с качването, на следващата пресечка искаше да слиза. Нямаше смисъл да бягам след него да мисля и за нея. И количката прибрах, най накрая. Много ми е трудно сега ама... Такова е.
Спринт до парка, той с колелото аз след него. Просто защото знам, че няма да спре нито на светофар, нито на пресечки.
Иначе го уча да спираме и да се оглеждаме, но с колелото е по трудно. Поне стигаме мнооооого бързо навсякъде.Disappointed

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 00:50 от Miss AG

# 599
  • Бургас / Славейков
Мис дано я намерят ,или поне да вземе парички ,че да си купи пак нещо.Много неприятно.Ние тротинетка имаме само дето я сглобихме ,не му харесва на Митко.Количката и лятната изпрах и май ще я прибирам.Продължаваме да стоим в къщи заради този сопол.Ходихме на лекар няма червено гърло ,няма температура ,нищо няма
само сопол .За понеделник уж ще го пускам пак взех бележка.От работа чакам да ми се обадят ,дали ще работя и как .

Общи условия

Активация на акаунт