Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀🐟🏖 (Тема 18)

• 20 793
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
https://www.facebook.com/share/v/xdVtSa9mJnTKvkJW/
Една идея за нещо като сандвич 🐻

# 706
Много готино, аз се пробвах преди няколко дни. Не се плашете
Останаха без очи веднага!

# 707
Мис,браво изглежда вкусно.
Много ми се иска и аз да правя разни такива,но зверчето не ще да яде и ми убива мерака 😩
Ще пробвам ,това което качи Джой и дано имаме успех

# 708
Готини идеи.Това ме напомня , че и аз щях да ви давам една идея за сандвич.
Прави се омлет, докато още не се е изпекъл добре може да му се добави ,каквото искате и слагате филийка хляб.После обръщате да се затопли и филийката и става много мека "принцеса" , а и много бърза и вкусна.
Бързо оздравяване на децата !
Венче, как е малката ?

# 709
Намерих преди време едни "специални филийки".
Не знам дали стават за деца, че е по-мазничко, но съм ги правила и за обяд със салата като бяхме "ергени" с мъжът ми 🤣
https://www.gotvetesmen.com/recepta/specialni-filiiki

# 710
Тези не съм ги пробвала,но редовно си правим тост сандвичи

# 711
Доста сте изписали момичета😀Пламена от днес не е на ясла. Има доста влажна кашлица,която не е постоянна. В смисъл 5,6 пъти  прокашля  на ден. Във вторник пуснахме гърлен секрет,та днес е готов няма бактерия,няма хрипове,няма зачервено гърло,няма сополи и температура🤷♀Та сега назначиха противоалергично и един билков сироп,та да видим. Ще си стои в нас няколко дни. Тя издържа по четери седмици да ходи на ясла и лепва нещо. Знаете тя няма драма с ходенето.Днес сутринта даже рева,че няма да ходи,но исках да минем допълнителен преглед.  Госпожата я похвали,че ходи да утешава децата,които реват за майките си. Ходила да ги милва и да им казва да не плачат😀Иначе аз започнах работа и бях доста притеснена как ще се справя,но хора наистина контактите ми се отразяват супер добре. Чувствам се прекрасно☺Няма да лъжа,че физически съм скапана,понеже моята работа не е бюро.Загубила съм тренинг ,а и годинките си дават отражение,но пък дните минават така бързо. Смятам,че до седмица,две ще свикна на предишното темпо и физически😀Все пак три години стоене не е малко.Днес и утре почивам и с Плами,ще се гледаме. В събота майка ми ще я поеме и от неделя с мъжа ми,ще се напасваме да си я гледаме,за да не вземаме болнични.

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 19:00 от Милото

# 712
И Божидар ще пропусне утре. Понеделник се надявам да е по добре. Сутринта нищо му нямаше, скачаше, пееше пак вкъщи, викам оооо отиваш Grinning
Да ама 10:40 ми звънят, Божидар е добре, но само да ви кажем, че спи на стола...2 мин и 20сек бях там (точно толкова) Пуснаха ме да вляза. Той се гушнал в любимата си госпожа и спи в нея на един стол. Много ми стана жал, прибрах си го, обядва като невидял (пу пу поне апетит има). И той няма температура, не кашля вече, тялото му е много горещо на моменти. Но пък видимо не му е добре. Излезнахме набързо да му купя тънки шапки, да пазим ушите. Естествено ни заваля, тичах с количката, той се намокри...
Аз кандидатствах за работа, старата работа наново Grinning
На 14ти съм интервю и ми писали, че ММ ще ми води интервюто. Но няма как да стане, по няколко причини. Аз се притеснявам за работата, как ще е, какво ще случва, там знам че ще се оправя, но не знам вкъщи как ще се справят Disappointed

# 713
Ами няма да ви е лесно,но май при повечето семейства е така. Пламена е обсебена от мен. Не иска баща си,та в събота и при майка ми ще е драма,но трябва да сивкава да се адаптира. Сутринта ще я заведе мъжа ми в Ямбол  и късно вечерта,ще я вземе. За съжаление се адаптираме всички в движение.
Иначе забравих да допълня,че са ги научили да танцуват на “у дома часовник трака” и да играят балона се надува. Имаме клипче което не мога да изтегля от Фейсбук групата ни. Много са сладки дечицата. Плами мн се кефи. На 12.11 мисля,че беше ДЦК Търговище ще им представя кукления театър “Веселата къщичка”,като има време,но дано не в болна. Много искам да е там,понеже мисля,ще и хареса☺

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 20:12 от Милото

# 714
Охх Милото, Божко всеки божи ден откакто е роден е обсебен от мен. Никога не е превключвал на Тати. Или ако е, е било за минути.
Ние ще го водим на детско кино другата почивка на ММ, времето вече не позволява нищо тук.

# 715
Охх Милото, Божко всеки божи ден откакто е роден е обсебен от мен. Никога не е превключвал на Тати. Или ако е, е било за минути.
Ние ще го водим на детско кино другата почивка на ММ, времето вече не позволява нищо тук.
Звучи прекрасно. Не съм я водила до сега нито на театър,нито на кино. Пламена бе обсебена от баща си,но след като се наложи да лежим в болницата рязко превключи на мама. Иска само при мен. Сега ще се гледат двамата от понеделник до сряда и ще е мъка

# 716
Мисс , интересен случай е това с твоята работа и интервюто 😀 Дано не е сериозно при Божко иначе тайно ви завиждам как може да заспи....Днес Аделинка в яслата са я гушкали за да заспи около 14ч, и е спала 15 мин.Иначе пък ми я хвалят как им помагала да сервира, да слага покривка , изненавала ги понякога дори с различни неща.
Днес многп плака, че не може да се изака.В крайна сметка след един сок от сливи успя да свърши работата при едно дърво , което отново си е постижение за нас.С това неядене на почти нищо става мн сложно с голямата нужда .Сега пак отказа супа и съм и приготвила някакви други неща.Необичайно за нея е ,че днес тръгна само с татко си до магазина и сега пожела да излезе с него при "чичкото".А вчера като тръгвах за родителската св съдра да реве, че няма да е с мен

# 717
Орехче той е заспал, защото не му е било добре... Току що свалих от 40гр на 38, изгаря пак, но седи на масата и реве за пица. Да се радвам ли да плача ли. Тежка нощ ще е. Ще се върна д а чета, влезнах набързо само като идиот да питам пак, защото нямам време да връщам. Моля ви кажете пак какви имуностимуланти давате, ония ден писахте затова и ги забравих. Свекърва ми ще праща лекарства, че няма да стане само с нурофен.
Коластра и зелена енергия? Какво мислите за тях, дава ли някой? На коя марка?

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 21:50 от Miss AG

# 718
Коластра давам на аквасорс. Не съм сигурна до колко помага , може би трябва по продължителен прием.  Милото ми каза за осцилококцинум, забави боледуването на Сами с няколко дни предишния път и мина вируса по леко от Яна. Витамини давам на педиакид. Но мойте са си все на витамини и все болни Joy

# 719
Любовчето е по-добре, но още е разстроена, какво е това чудо не знам. Вече има апетит обаче и пита за пица, сладолед, риба, сирене, абе за всичко, освен за ориза, който сервирам 🙄 В нашата градина щяло да има театър всеки месец, първата постановка "Хубаво е в детската градина" я изпусна, че още не беше тръгнала, но по снимките се виждаше, че дори най-малките седят мирно и гледат с интерес. Нямам търпение да стане на 3 и да ходим заедно на куклен театър през уикендите. И аз съм пуснала документи по една обява за работа и сега стискам палци дали ще се обадят за интервю. За мен ще е супер вълнуващо, защото не съм сменяла работата от 18 години.

Общи условия

Активация на акаунт